![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
Te tin minte cu cafeaua aia, ca pe frigu` asta la alta sedinta foto merge o cafea :D. |
3 Attachment(s)
ai mare dreptate o cafea sau un ceai pe geru asta e vis\lux :P ..... sa o termina pe aia si sper sa prindem o zi frumoasa sa mai facem 2-3 poze :P ... mai pun si eu 2-3 poze pe care sper sa nu le fi pus si pozaru :P
|
:)))
Asa :P. Nu le-am pus, nu :)). |
Foarte frumoase atat pozele cit si masina.
P.S: Pe platforma ( poza a doua ) ? |
Pe platforma, ca i s-a stricat frana de motor si n-a mai putut sa se deplaseze pe propriile-i roti :lol:
|
O fii deocheata Gabi.
Se rezolva la biserica cu busuioc si tamaie.... |
3 Attachment(s)
a fost ideea fotografului sa facem poze si la platforma ...:))))) .... el cu ideeile lui ca vezi domne' sa para altfel :))) .... eu i-am zis sa nu se mai tina de cioace ca nu da bine la ochiu trecatorului :)) ......
adrian17071979 : adrian ms ... o sa incerc si ideea cu busuiocul dar nu e deochiata :P .... se mai intampla sa nu functioneze asa cum trebuie ... aveam mici probleme la alimentare dar s-au rezolvat :P .... Gabi .. :))) eu nu prea sunt cu frana de motor ..... dar daca vrei iti fac cunostinta cu cineva care da din treapta 4 la turatie maxima - treapta 2 :))))) asa de curiozitate :))).... + 2-3 poze cu ea pe platforma ..... Tractatri Auto Non Stop : 0766.496.620\0762.240.127 |
wtfff !! ce aspect are cu noile jenti :-)
|
ai muncit la ea nu gluma... felicitari arata chiar bine. Ai schimbat si suspensiile cu telescoapele?
|
2 Attachment(s)
thx hiena
ms donbaxter ... da am schimbat si suspensia . + 2 poze cu ambele frumushati :P:P |
Pe un bax de Coca Cola ca pui jantele de pe seria 7 pe seria 5 .
Frumoase amandoua . Cand vine zapada ai cu ce sa te plimbi , e39 fiind pus bine la odihna. |
Quote:
N-are cum ca se cearta cu Madalin pe ea =)). |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai multe pune Gabi.....:D