![]() |
Re: Club MATIZ
Quote:
|
Intalnire? Cand si unde,ca nu am inteles?
|
Hai sa supunem la vot:
Cine este de acord cu o intrunire pe data de 16 mai? Si haideti sa incercam sa facem una nationala - in Bucuresti. Dupa aia o sa incercam sa organizam si in alte orase. Cine poate sa dea o fuga din afara Bucurestiului pana aici e binevenit. Cine nu poate, asta e. Nu ne suparam. Cu ocazia asta mai vorbim si de sigle, de site si de multe altele. Deci: Data: 16 mai 2009 Ora: 16:00 Locatia: Piata Constitutiei (daca Piata este inchisa si nu este disponibila, ne mutam la Academia Militara). Asteptam parerile voastre. :) |
Quote:
|
Salut George,scuze dar am uitat sa te sun vineri, La Multi Ani
|
Quote:
|
Aceasta intalnire va fi Matiz Only?
|
mustang, dar nu am zis sa propunem si intalnirea de 1 mai la mare? cu ocazia infiintarii clubului sub numele matizclub.ro ... si in legatura cu stickerele am pe zona o firma care face tot felu de autocolante pt exterior chestii profi, si am apelat la ei si pentru suportul de numar daciaclub care nu s-a materializat din cauza unor oam.... cutremuuuur :D :))
in fine .. pot apela la acea firma pt materializarea stickerelor la un pret normal. |
Quote:
|
Quote:
|
Poate la munte .... ? :)
|
la munte la mare, desi de la/la munte se va ajunge foarte greu. cu marea e altceva parca, sunt si 3 drumuri din care 1 autostrada... asta valabil pt 1 mai, si daca ramane marea atunci vom merge si la munte intr-un alt weekend...
cu stickerele ok sa le avem...dar cine face un design ca lumea ? poate asemanator cu cel pe care il avem ca e tare dragut.. am mai zis : nu am mana de desenat plus ca acum lucrez de pe un laptop (fara mouse ca am usb defecte)..si asa lucrez in continuare si la micile amanunte de pe forum :D |
MatizClub.ro se poate folosi. Spor la postat
|
SUPERB!
|
Quote:
desi nu am Matiz...ma declar fan al acestei masinute;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning