![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
3 Attachment(s)
Sa 'trantim' niste poze noi.
|
ce copaci interesanti in a 3 a poza :)
|
da`on masa...dak nu era nr de timisoara nici nu tzi dadeai seama ca e din RO masina... tare....
poate ca sunt multe care au bagat miii de euro in ele... si nu cred ca au iesit ca asta... bafta |
frumos... daca nu te uiti f atent nu-ti dai seama ca sunt numere de TM ;))
smechere poze, UPS poate facem o treaba selecta mai multi :D |
poate are numere de TM dar scrie germania pe toata masina :))
|
oooo da nice job...dar la o asemenea masina pozele vin d la sine;).......
bafta in continuare Caius-e...desi nush c ai mai putea face la ea:) UPS si LSU(69) rulls Timisoara la e46 |
6 Attachment(s)
thx mareo & djhojd pt. poze
thx 2 all pt aprecieri ... o sa urmeze o sedinta foto e46club .. acolo o sa fie si LSU si WOW si mai multi... toti frumosi :) mai cateva poze... tot de azi :D |
AM descarcat filmuletul crezand ca vad si eu UPS dand un cerc :D... Dar :(
|
Foarte frumoasa, cum poti circula pe strazile astea asa cu ea? Ca din poze, nu stiu daca sunt 5 cm de la sol :lol:
Parca sunt tot mai urate Keskin-urile astea de cand am vazut BBS-urie pe masina :lol: Hai ca punem mana de la mana, si iti facem cadou niste BBS-uri ;), pacat de masina cu keskinurile astea :-P |
Asa stil ma nene ma??! 8) :D
|
Quote:
Caius, sper ca ai luat masuri, nu vreau sa vad masina in pozele alea, fara sticker e46club... chiar si daciile din pesiaj, nush faci ceva cumva... le tapetezi.. :) |
seba ... fara cerc, gogosi, invarteli si ameteli... :D
rares .. n-ar fi rau.. pun si eu jumate, de circulat, se poate.. incet, atent si cu ceva stres skillzuuuu... asa stil... stilu' romanesc fara cagule, pistoale.. doar cu BMWurii criminale.. :rolleyes2 razvaneeel... o sa fie pe masina, ai rabdare ca facem aici un echipaj serios... |
Quote:
Las' ca te tin eu minte :evil: |
Quote:
|
inca odata woooow:X:X:X........
niste oglinzi sport nu ti-ar strica...si cum se mai spunea alte jenti...dar oricum no comment bafta in continuare cu ea...si in caz d vrei sa o vinzi m-as da la ea:D...asa am auzit k ai avea tentativa sa o mariti;)....... numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning