![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu zic ca e bine asa si sa nu mai discutam subiectul. Cetatenii orasului stiu ca politia si-a facut datoria si a luat masuri, noi suntem ok si ne vedem de treaba noastra. ;)
|
lipseste omu 2 zile si teo isi schimba jantele de pe masina...e de bine, mai plec de acasa daca mereu cand ma intorc gasesc cate ceva nou/bun :D
|
baieti, beaturi noi, vreau pareri:D sper sa va placa, lasati aici si o parere va rog frumos :) sper ca am postat unde trebuie http://www.myspace.com/antosbeatz
|
Quote:
|
Multumesc VIctore, Respect. NU eu nu voi ajunge Marius MOga, Moga a picat anul la conservator, si el fura nu e compozitie ceea ce face el, eu sper sa ajung undeva la rangul lui Timbaland, Akon , Rotem.. defapt ce sper... stiu ca voia junge :), nu vreau sa ma dau mare.Cele cu for sale, sunt pt vanzare, acum m-am pus tare pe treaba sa vand, sa imi iasa si mie niste bani din ceea ce fac.MULTUMESC TUTUROR, respect
|
Quote:
ce marius moga ,vitorul Timbaland |
multumesc.Respect!
|
Bravo fratica, pentru un "copil", esti tatic ce sa mai. Cand stii stii... bv.
Sunt curios , e unu cu beats pe you tube, dar nu mai tin minte cum i se zice, ceva cu beats.... makin beats sau ceva ... stii de el? ca vreau niste beaturi cu bass.... ceva de genu` bass test, si ala avea cateva... Sau daca poti sa faci ceva, cu bass si linie melodica, o melodie loop , adica inceputu si sfarsitu` sa fie ca o continuare, sa o pot pune pe repeat... Incearca, vezi ce iese... |
cum sa nu lup alb, buna idee, facem ceva misto pt tine :) da add la antoniusbuzatu sau anto_beatz
|
4 Attachment(s)
|
Quote:
|
Foarte misto pozele si locatia da bine. Poate facem o sedinta foto la tine la servici :) ce zici?
|
Poza 3 foarte frumoasa.
|
daca nici syd nu mai face poze :)) mai ales la servici ...cine mai face? :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning