Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse poze/filme (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme.html)

shantzu 21-07-06 18:09

Re: Diverse poze/filme

super bine dau ;) nu cred ca s-ar potrivi pe autobuz ;) la tine ar merge o suspensie hidraulica :D

T@zMania 21-07-06 22:40

10x baietzi.......si mie mi se pare ca dau bine....daca auzeam ca arata ''chici'' le dadeam jos....sincer.dar par dragute...

Dirty Pusherman 21-07-06 22:49

arata super!
dece nu-i faci oglinzile si dungile alea de pe spoilere (fatza, spate) rosii?
chiar ar arata si mai bine...
cica intai trebuie sa dai cu un fel de adeziv pe plastic sa se prinda vopseaua...
oricum...e tare! :D

T@zMania 22-07-06 09:14

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman
arata super!
dece nu-i faci oglinzile si dungile alea de pe spoilere (fatza, spate) rosii?
chiar ar arata si mai bine...
cica intai trebuie sa dai cu un fel de adeziv pe plastic sa se prinda vopseaua...
oricum...e tare! :D

dungile alea negre de pe bari daca le fac rosii arata ca un matiz din ala cu bari negre vopsite in culoarea masinii,dar ideea cu oglinzile nu e rea....;)

T@zMania 23-07-06 10:35

16 Attachment(s)
alte poze....

Dirty Pusherman 23-07-06 12:09

acum am vazut si jantele...sub-ul...toba....
Un Matiz facut cu bun gust! 8)

Pitu 23-07-06 13:40

si tu ai matiz :))

Dirty Pusherman 23-07-06 14:02

Tico...:-P
dar ar vrea taicamiu sa il vanda sa ia o Fabia...HOPE SO...:rolleyes2

shantzu 23-07-06 14:13

super viperu ;) imi place la nebunie :lol: ma dai si pe mine cu el ?? :mrgreen:

T@zMania 23-07-06 19:11

shantzule bataia ta va fi televizata in seara asta in direct,la campina;)

DONU' 24-07-06 00:40

Bine ca nu s-a televizat altceva ;)

bogdan_wrc 24-07-06 08:56

sincer..cam kitsch dungile... iar pleoapele... se pot schimba? mai bine il lasi rosu clar. si scoati toate stickerele alea. parerea mea... s-a impamantenit faza asta cu dungile rau..peste tot. in fara de 2 masini americane, viper (si RAM cu motor de viper) si GT 40.. nu prea mai vedetei asa ceva din fabrica. o masina sport care arata bine nu va avea asa ceva.

T@zMania 24-07-06 09:19

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
sincer..cam kitsch dungile... iar pleoapele... se pot schimba? mai bine il lasi rosu clar. si scoati toate stickerele alea. parerea mea... s-a impamantenit faza asta cu dungile rau..peste tot. in fara de 2 masini americane, viper (si RAM cu motor de viper) si GT 40.. nu prea mai vedetei asa ceva din fabrica. o masina sport care arata bine nu va avea asa ceva.

cat de serios esti!tocmai asta era faza sa nu-l las ca toate celelalte matizuri....;)
asa kitsch cum il consideri tu sa stii ca atrage multe priviri si laude....

bogdan_wrc 24-07-06 09:31

multe priviri atrag si masinile foarte kictsh. si laude...de la cine..de la cei fara carnet? no offence. ;)
e masina ta ...facu cum vrei ..succes oricum!

T@zMania 24-07-06 10:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
multe priviri atrag si masinile foarte kictsh. si laude...de la cine..de la cei fara carnet? no offence. ;)
e masina ta ...facu cum vrei ..succes oricum!

mi se pare mie sau tu esti vreun ''gica contra''?esti singurul care a spus ca e kitch cu dungile alea....in fine....cred ca ar trebui sa vii mai des pe la intalniri nu sa rupi calculatorul si sa umplii forumul cu treburi din astea....vino sa vb face to face la intalniri;)hai ca matizul meu e vai de capul lui dar la bmw-ul ala ce draq tzi s-a mai parut chici domnule critic?

All times are GMT +2. The time now is 23:18.

- Copyright 2026 4Tuning