![]() |
Re: E36 - M3 EVO 321 cp (fost 328i) - SV-08-LKN
Quote:
|
si rezultatele oficiale din King of Europe:
http://www.kingofeurope.net/2010/ind...rift&Itemid=49 :lol::lol: Sunt pe locul 15 din 41.... Razvan LKN |
F tare!! Felicitari, te-ai calificat in primii 16 si te-a scos Dunev cu un scor mai mult decat onorabil..bravo
|
Quote:
|
Quote:
Traseul fiind lung chiar intelegeai ceva din trei ture si aveai timp sa experimentezi sa vezi cum e mai bine, ce trasa sa folosesti pentru Clipping points, ce trasa sa folosesti in Battle, etc... Sunt convins ca toti am avut de invatat in acest WE.... si ce e si mai fain e faptul ca m-am cunoscut mai bine cu cativa piloti straini, care sunt niste oameni de nota 100... am stat cu Bojan Kurbalija o gramada si e un super haios, cu Dymitri ma stiu de prima etapa la Buc si am stat si in Serbia o gramada cu el si la fel e super baietas.... cu francezii am stat mult, Anthony Ply, Boulbi, Conrec, toti super faini... gratare sprituri asa light... a fost super atmosfera... Si peste toate astea mi-am atins si obiectivul de a ma califica in top 16....nu a fost usor deloc.... stateam inainte de calificari si ma uitam in spate (apropos - m-am dat primul in calificari la fel ca in Serbia) si incercam sa gasesc 9 piloti pe care sa stiu ca ii pot bate si nu am prea gasit.... nu ma puteam baza pe greselile nici unuia.... asa ca mi-am spus ca trebuie sa merg cat pot de bine si obtin un punctaj cat mai mare.... Apoi cand am facut spin in prima curba in tura de incalzire, m-au trecut toate apele si am inceput sa am niste emotii de nu stiam cum ma cheama.... restul primei ture l-am parcurs bine si masina o simteam bine si m-am mai linistit.... dar tot prudent am mers.... zicea si Dragan ca a vazut 3 ture de calificare "pussy" si dupa aia, dupa ce am vazut ca m-am calificat, am scapat de emotii si in taxi drift am mers ca inecatul... A fost fain... bafta all Razvan LKN |
Foarte frumoasa declaratia officiala dupa concurs asta am vrut sa aud cand team intrebat cum sa desfasurat evenimentul din punctul tau de vedere.
Felicitari pentru rezultatele obtinute sunt mandru de tine mai ales dupa ce am vazut ca dupa concurs teai suit in LKN si ai luato spre casa cu masina cu care si concurez REAL STREET RACER. Din pacate nu am putut sa te ajung am avut aceasi traseu pana in Bistrita :lol:. |
Felicitari Razvan si la mai mult!
|
Quote:
vii la Vitantis pe 29 mai? Sa te mai antrenezi si tu cu noi. Bafta |
Quote:
Azi am primit si eu prelungirea de la frana de mana 8) |
o sa fie etapa ceva pe 29?
|
Quote:
Razvan, mi-e dor de varianta romaneasca a lui Ken Nomura/Manabu Suzuki de asta iarna de la Piatra...140kmh crazy drift... |
Quote:
bafta, Razvan LKN |
Quote:
|
17 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine.
|
Quote: