Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz din 2003, "restaurat" in 2007 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/68484-matiz-2003-restaurat-2007-a.html)

coman razvan 27-04-10 17:46

Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007

Barele? ... poate barile! :) Le-am facut cu cineva si pretul este confidential! :)

crysty.bobok 27-04-10 18:00

Foarte frumoasa masina ! Cred k am vazut-o odata la intersectia dintre calea bucuresti si zizinului ! nu stiu exact strazile :D

B-99-SAA 27-04-10 20:42

daca nu pui jantele tot degeaba... :oops: oricum, ii sta super asa lasata! spor la treaba in continuare! :lol:

andi_cimpean 27-04-10 21:00

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 3315398)
Barele? ... poate barile! :) Le-am facut cu cineva si pretul este confidential! :)

Razvan, ce faci tată?
Măcelăreşti limba romānă?

Are dreptate dănuţ. BARELE.

Cuvāntul "Bările" nu există. Sau Bări.

Bară - sg
Bare - pl

P.S.

Frumoasă rău maşina dar ne supără "propretearul" :D

TZN 85 BUB 27-04-10 21:17

super fain cu arcuri ,

imi place la nebunie cum a iesit bara fata " zambetu' lu' razvan" - din ciclu dacia zambetul lui iliescu,

Incalt-o ! ca e frig noaptea ,

spark88 27-04-10 21:23

Ssuper, asta am asteptat sa o vad low........
Ai zis ca imi faci poze sa vad cum ai prins numarul de bara:-p

coman razvan 27-04-10 21:35

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3315431)
Foarte frumoasa masina ! Cred k am vazut-o odata la intersectia dintre calea bucuresti si zizinului ! nu stiu exact strazile :D

Dap ... Toamnei! Acolo locuiesc! :)
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3315893)
daca nu pui jantele tot degeaba... :oops: oricum, ii sta super asa lasata! spor la treaba in continuare! :lol:

O sa ii pun si jantele ... si nu e cam degeaba! :-P Sta si altfel pe drum ... e mult mai rigida! :)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3315965)
Razvan, ce faci tată?
Măcelăreşti limba romānă?

Are dreptate dănuţ. BARELE.

Cuvāntul "Bările" nu există. Sau Bări.

Bară - sg
Bare - pl

P.S.

Frumoasă rău maşina dar ne supără "propretearul" :D

Atata romana stiu, atata scriu! :lol::lol::lol: Mi scuzi! :)
Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 3316020)
super fain cu arcuri ,

imi place la nebunie cum a iesit bara fata " zambetu' lu' razvan" - din ciclu dacia zambetul lui iliescu,

Incalt-o ! ca e frig noaptea ,

Ma bucur ca iti place! Si eu abia astept sa o incalt! Incet, incet le fac eu pe toate! 8)
Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 3316042)
Ssuper, asta am asteptat sa o vad low........
Ai zis ca imi faci poze sa vad cum ai prins numarul de bara:-p

Si eu ... si in sfarsit este low! Iti fac maine poze cand o sa-l mai ridic putin ... :-P

George RHD 27-04-10 21:52

bijuterie pe rotiii noroc si sanatate razva sa auzim de bine ,cu siguranta surprize vor mai fiii :-P:-P:-P:-P

coman razvan 28-04-10 18:24

2 Attachment(s)
Pozele pt spark88 .... :)

pustiu_FUG 28-04-10 18:28

foarte frumos:-), nici prea jos, nici prea sus sa nu se observe, bravo razvane arata frumos, acuma asteptam jantele, si ai grija acum cu spatele, dantura etc:lol:

coman razvan 28-04-10 18:44

Multumesc mult! O sa vina si jantele ...
Cu drumurile ... deja am renuntat la cateva scurtaturi (pline de gropi) ... mai bine fac 3 km in + decat sa imi zdrangane creierii! :lol:

spark88 28-04-10 21:47

Interesanta solutie...mersi mult:-)

morpheusmaster 28-04-10 23:12

...tot nu vad jantele. Cand o sa fie si jantele am sa te felicit din suflet :D

B-99-SAA 29-04-10 08:08

deci... arata bine. singura problema e ca... VREAU SI EU! cate te-au dus arcurile sport? am citit vreo 2-3 pagini in urma dar n-am vazut sa mentionezi). azi dim am dus masina in service, si a zis mecanicu ca nu e bine cu arcu stock taiat, atinge de conductele la frana (in momentul taierii n-am mai cazut bine pe locasul ei fiind mai larga bucla mai sus). deci am nevoie URGENT de arcuri sport! lasa-mi si mie un site ceva, eventual o persoana de contact cu un nr de telefon. daca nu vrei aici, da-mi PM. cam cat ai asteptat tu dupa ele? e in functie de bani sau pur si simplu vine greu comanda? a, si cel mai important... se potrivesc si pe tico, nu? eu asa stiam. are si ceva care sa coboare mai mult? (pt ca la tine e mai inalta masina, si e facut arcul astfel incat sa coboare un matiz, la mine ma gandesc ca o sa coboare mai putin).
scuze daca te-am sacait cu intrebarile, dar am nevoie repede de tot de chestia asta.
mersi.

PS: tot astept jantele, mor de curiozitate! :lol:

coman razvan 29-04-10 14:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3319154)
...tot nu vad jantele. Cand o sa fie si jantele am sa te felicit din suflet :D

O sa ... :lol:
Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3319534)
deci... arata bine. singura problema e ca... VREAU SI EU! cate te-au dus arcurile sport? am citit vreo 2-3 pagini in urma dar n-am vazut sa mentionezi). azi dim am dus masina in service, si a zis mecanicu ca nu e bine cu arcu stock taiat, atinge de conductele la frana (in momentul taierii n-am mai cazut bine pe locasul ei fiind mai larga bucla mai sus). deci am nevoie URGENT de arcuri sport! lasa-mi si mie un site ceva, eventual o persoana de contact cu un nr de telefon. daca nu vrei aici, da-mi PM. cam cat ai asteptat tu dupa ele? e in functie de bani sau pur si simplu vine greu comanda? a, si cel mai important... se potrivesc si pe tico, nu? eu asa stiam. are si ceva care sa coboare mai mult? (pt ca la tine e mai inalta masina, si e facut arcul astfel incat sa coboare un matiz, la mine ma gandesc ca o sa coboare mai putin).
scuze daca te-am sacait cu intrebarile, dar am nevoie repede de tot de chestia asta.
mersi.

PS: tot astept jantele, mor de curiozitate! :lol:

Multumesc pestru aprecieri! Arcurile m-au costat 350 de ron ... si le-am luat de aici! Am gasit acolo pe site ca:

Intrebare:Se potriveste si la tico?
Raspuns : In catalogul producatorului nu scrie asta. Deci nu se potrivesc pe Tico!
:(

All times are GMT +2. The time now is 22:48.

- Copyright 2026 4Tuning