![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
asta e :( imi pare foarte rau ca nu poti veni cu tico...macar poate o sa fi prezent..:D
|
fara tico nu vin, m-am hotarat azi...iar daca nu il termina cu minim 10 zile inainte, nu am cum sa vin cu el....am nevoie de cel putin 4 zile pentru vopsit si uscat, iar pe langa asta mai sunt si altele de facut (sonorizarea dureaza si aia...)
|
Quote:
|
Asa e, dar mi-am propus sa aduc masina, chiar mi s-a pus pata pe chestia asta, iar daca nu reusesc...iti dai seama ca nu mi-ar fi usor sa vad alte masini terminate si a mea nu...
In fond, asta a fost si scopul pentru care am dus masina la Baia Mare, in loc sa termin kitul facut de mine. |
pai incearca sa il bati la cap pe ala....mai sunt 40 de zile...totusi..
|
40 de zile nu inseamna foarte mult timp cand vrei sa faci un body kit custom.... e mult de munca....foarte mult....
|
asa este, si stiu asta si de la altii, si din proprie experienta...insa eu, daca nu aveam nimic altceva de facut in astea 40 de zile, as fi terminat cu siguranta kitul cu bara fata de skyline si restul...inclusiv aripi evazate. poate nu iesea excelent lucrarea, dar faceam o masina care putea fi expusa, avand in vedere ca am prins putina experienta cu semi-esecul anterior.
vom vedea....n-au intrat zilele in sac, iar eu nu sunt atasat chirurgical de Tico... |
latest news: vechiul meu kit, pe care il stiti cu totii, va aparea in curand pe un alt tico...
sper din toata inima ca munca mea de aprox. un an sa fie terminata cum trebuie si ca acest alt tico va arata asa cum mi-am dorit eu sa arate al meu...si am motive serioase sa cred ca DA! (one word: KID) |
Quick .mai dam intalnirea aia ? eu sunt in cta .....tiam lasat nr meu pe privat .....daca ai de gand sa ne intalnim ........avem ce vorbi ....eu pe net nu prea o sa mai intru ......
|
din pacate nu am avut timp nici sa respir, uite, acum de exemplu ma sufoc :lol: :lol:
pana in weekend sunt full, dar daca prind cateva minute libere te sun ;) |
ceva noutati legate de tico ?? :)
|
Lasa ma Quick poate se rezolva , daca nu oricum nu te grabi pentru un eveniment ...e mai important sa iasa ok decat sa te grabesti si sa nu iasa treaba buna !
|
Quote:
yuly: ai dreptate, dar pe de alta parte, dupa 4tuning day cam planuiam sa nu mai investesc in el...a venit vremea sa evoluez putin si sa trec la ceva gen ... masina ta (stii tu: "steer with the rear!") poze nu mai am, nu pot sa mai fac nimic pentru masina in lipsa ei...decat niste mici imbunatatiri interioare :twisted: pe care le voi poza cand vor fi gata |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu-mi mai fac sperante sa ajung, dar oricum....la vara stau linistit :D
off-topic: m-am lansat pe piata :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning