![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
cand o sa am masina o sa vin sper sa fie cat mai repede:shock: :cry: :sad:
Va urez Bafta maine si distractie cat incape |
Quote:
|
sa vad poate agat vrun prieten sa vina cu mine ca mie urat sa vin singur :lol:
P.S Daca stiti pe cineva cu cielo alb sa nu fie sub anu 2000 Tel me |
Quote:
|
Merci mult Dacia pt stickere....de fapt Mos Craciun...:D:D:D:D:D:D:D
|
petrica si sutiucristian....v`am pus 2 bucati acuma 5 minute
|
Quote:
1.PetricaPTK cielo rosu B 25 CBD 2.CristiSutiu cielo crem B 45 NKW(ps.eu si Cristi venim si cu doamnele noastre,deci daca vretzi putetzi veni cu prietena,sotie,etc....dupa caz) 3...... 4....... 5....... completati lista mai departe....daca nu e Ok ora hai sa stabilim una sa ajunga toata lumea |
si nu ma mai intrebati cat va costa ca v`am zis ca ii act caritabil din partea mea.
AUTOCOLANTUL A FOST 13 LEI indiferent daca faceam pt mine sau pt toti tot atat ma costa. timbrul 1leu/bucata si 20 de bani plicul. care insista si nu are ce face sa`mi trimita 1leu si 20 de bani. eu zic ca nu merita oboseala si asa ca le luati ca si cadou, ok? |
Quote:
|
apoi...pupa`ti pretena...mie da`mi un ceai cald cand ne`om vedea :)
|
Quote:
Si app de tuning...am mai de mult un fix de-al meu cum sa pun pe spate inca o pereche de scaune, ca pe fata. Mi-am adus aminte ca am vazut ca vorbeau colegii din Club Tico despre acelasi lucru. De putut stiu ca se poate dar pe mine ma intereseaza cum sa le prind. |
de prins le poti prine ca si ce de fata pe sanie cu l-uri in podea
dar sfatul meu este sa pui platbanda dintr-o parte in alta si sa le prinzi de ea ;) . ca sa nu balangane si sa nu scartzaie |
daca ajung in Bucuresti pana la ora 16 vin si eu la intalnire...
|
Ms Snapy_xxl :shock: :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning