![]() |
re: '94 - CRX Del Sol EH6 - (D16Y8) - TURBO
periculosi motoristii domne` :)
poate ma dai si pe mine o tura dupa ce-i scoti limitatorul de la pedala... sau te dau eu intai? :D |
sa mai miscam si noi ceva pe aici,nu ? :) scuze ca era masina foarte murdara, ar treubi sa iei la un photo shoot in perioada imediat urmatoare si revin cu pozici
|
9 Attachment(s)
sa mai miscam si noi ceva pe aici,nu ? :) scuze ca era masina foarte murdara, ar treubi sa iei la un photo shoot in perioada imediat urmatoare si revin cu pozici
|
Vezi ca de la 1 iulie se baga tare astia in cei cu masini inmatriculate pe Bulgaria. Grija :)
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
hai ma la bv odata sa vd si yo turbociunea!!!!
|
chiar misto pozele.
unde ai gasit tu ditai rezervoru ala de ti-ai facut poza cu el... sau te-a cautat ala cu rezervoru sa isi faca poza cu masina ta :D imi place bara ta spate... seama cu a unui baiat cu un civic alb de aici de pe forum :) ceao |
8 Attachment(s)
Quote:
ma bucur ca ti place bara spate,macar da bine pe ea :) despre resu de modele nu stiu ce sa zic... hai inca un rand,cu "latest news" ,ca sa zic asa :) |
Nu puteai sa faci cumva incinta ca sa vina difuzorul pe mijloc ?
Eu as fi umblat un pic la praguri dar nah...fiecare cu gusturile lui :) Oricum a iesit foarte tare. Tot rodaj style ? :-) Am vazut si eu un rezervor dinala pe centura bucurestiului de 1 mai. |
Ai dus-o in weekend la bai din alea cu apa sarata? :P Sau pur si simplu erai in trecere pe acolo? La strandul ala din Sarata Monteoru ... ;)
|
Quote:
oricum, ii prinde bine un pic de soare :) |
1 Attachment(s)
De unde esti ma tu??? :D
Si un mic cadou :P e pe bune, l-am gasit intr-o scara de bloc :)) |
4 Attachment(s)
Quote:
ps: am folosit spray-ul acela de la DEI, cu insonorizant...recomand cu caldura ,e foarte foarte smecher,mi am facut ambele fete de usi pe interior, in strat dublu. tot la fetele de usi am refacut tapiseria,dar inca nu va arat :) astept sa fie totul gata ciiiuuuss |
Intrebare: Nu trebuia sa dai si pe / doar pe interiorul portierei , pe tabla? :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning