Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

sonyxxx 07-05-06 12:41

Re: Masini tari vazute la noi !!!

2 Attachment(s)
SLR mancavas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sonyxxx 07-05-06 12:42

iN FATZA LA MARIO PLAZA

sonyxxx 07-05-06 12:46

Ce mai zicetzi acu de rusi fratzilor???????!!!!!!!!1111

EvLSant0S 07-05-06 12:49

au si ei , daca nu ziceai de rusi, erai tare, anyway ! foarte foarte tare sa-mi bp!

EvLSant0S 07-05-06 12:55

Baieti , noi EvLSkillz venim cu o idee ... deja s-au strans PREA multe ... masini MULT prea smechere... si .. nu zic ca-i batem pe rusi , sau pe .. bogatasii din Dubai .. insa .. stam bine .. in spatele lor , acum , intrebarea mea e urmatoarea... permiteti sa luam pozele facute de voi , puse sigle pe ele... si cine vrea.. punem si copywrite... facuta o mica galerie... cu masini tari in romania ? sa ne mandrim si noi un pic ? eu ma apuc sa strang pozele.. cine vrea ok , sa ne zica cum le semnam ca .. cpywrit .. cine nu .. sa ne zica.. si nu punem pozele.. cu cat mai multe cu atat mai bine .. : /

romanov 07-05-06 13:55

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Baieti , noi EvLSkillz venim cu o idee ... deja s-au strans PREA multe ... masini MULT prea smechere... si .. nu zic ca-i batem pe rusi , sau pe .. bogatasii din Dubai .. insa .. stam bine .. in spatele lor , acum , intrebarea mea e urmatoarea... permiteti sa luam pozele facute de voi , puse sigle pe ele... si cine vrea.. punem si copywrite... facuta o mica galerie... cu masini tari in romania ? sa ne mandrim si noi un pic ? eu ma apuc sa strang pozele.. cine vrea ok , sa ne zica cum le semnam ca .. cpywrit .. cine nu .. sa ne zica.. si nu punem pozele.. cu cat mai multe cu atat mai bine .. : /

ar fi super tare:!:,chiar am vrut la un moment dat sa propun asa ceva,creearea unui site sau a unei galerii cu ce-i mai frumos pe la noi

Bogdan_mb 07-05-06 14:19

Quote:

Originally Posted by sonyxxx

am o presimtire ca e in trecere ....

RuDoLf3721 07-05-06 14:49

un fel de exoticspotter varianta romaneasca

NOS_nitros 07-05-06 15:45

Quote:

Ce mai zicetzi acu de rusi fratzilor???????!!!!!!!!1111

Frate, fara suparare.....e mare diferenta........la ei SLR-urile au numere de inmatriculare de rusia...........la noi......doar vizitatorii din "tarile calde' poseda asa ceva.......cand gasesti primul SLR cu nr. de RO posteaza-l si mai vorbim

teddy 07-05-06 16:00

Quote:

in sfarsit!

Trickz 07-05-06 18:03

dar slrul nu are numar de elvetia?sau mi sa parut?

roby18 07-05-06 19:35

:d .....................................

sandrin 07-05-06 19:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TuningBoy
ieri am vazut o limuzina alba...superba...lincoln...facea zone prin oras(era nunta) ...dar am uitat sa fac poze

cred ca de asta zici ;)
e pusa cu cateva pagini in urma

roby18 07-05-06 20:04

7 Attachment(s)
mercedes si porshe

Eugen_TL 07-05-06 20:21

da sandrin de aceea e vorba...e din ct stiu de la Topcar parca...

ps: santose eu unu sunt de acord cu ce vrei tu sa faci...dar mai tare ar fi sa lasi copyrightul tau si a lu madsk.( ca voi le-ati putea face mai interesante sau le-ati corecta pe unele...iar la inceput sau sfarsit sa spuneti ca la aceste poze au participat si membrii de pe forum...) nu cred ca s-ar supara cineva asa

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning