![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
manerele alea de frigider puse pe capota ... rar mai vezi :) ...
|
Nu stiu cati dintre voi ati observat ca fenomenul asa numit"semnul nike pe luneta" ia amploare:lol:.Ma gandeam sa nu fie vre-un club de racing ceva......:lol:
|
e vechi .. semnu cu naichi si boss :)
|
8 Attachment(s)
Din ciclul VIOL DIN CULPA .... Campania mai putine Kitchuri mai multe violuri continua. Avem placerea sa va prezentam
Peugeot 307 cu sigla Daewoo pe stopuri - Credem ca prima iubire nu se uita niciodata in speta Cielo Trabi X 2 - Daca priviti atent in stanga sus costa destul de mult sa te dai cu gargarita este mai ieftin cu masinutza .... dar trabi intra la categoria Basculi :lol: Dacia Galbena ..... NO COMMENT Dacia Neagra ...... NO COMMENT Dacia Albastra - aici este mai greu sa ne dam seama ce se intampla pe mine unu m-a lasat masca :) cred ca este masina lui Chuky :lol: P.S. Cam asta este pt azi promit sa revin si maine seara cu diverse Kitche :D Bonus Somn de voie la tarba este la moda ;) |
hai k masina cu papusa m`a spart =)))))))
|
dar e un cap de papusa :shock: :lol:
dacia albastra e kitch comun , sunt n dacii asa |
dar totusi .. aia cu chuky pe capota ... cred ca e unicat ... :lol:
|
Quote:
|
A, si cand ma mai duc acasa trebuie sa fac niste poza cu o Dacie super:niste flacari facute cu pensula, zici ca tocmai a trecut gradinita pe acolo si i le-a pictat cu pensula, capace in 5000 de culori, ce sa mai...tre sa fac poze!
|
3 Attachment(s)
am mai gasit si eu ceva..... :)
|
a devenit o moda la toate marcile ca partea din fata sa aiba o continuitate si pe spoiler (de obicei pe negru, copyright vw,audi :))... nici dacia s-a lasat mai prejos :)
|
1 Attachment(s)
toba sport :)
|
Quote:
|
Fiat_Uno ... sper ca nu e de la tine ... ca din cate vad eu .. masina e un fiat uno ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning