![]() |
detman si bennygalea v-as ruga sa aveti rabdare si va promit ceva frumos...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pentru bennygalea:Am vrut sa fie mai simpla
-lasata mai jos -prelungirea capotei peste faruri -modificat spoler fata(intercooler,plasa,marit putin) -grila modificata -un singur stergator ca la masinile sport :) -geamuri ionizate -am pus kilometrajul,turometrul pe parbriz(nush cum se cheama exact) -scos barile de plastic de pe spoilerul fata-spate si usi -prag -am facut-o in 2 usi -am scos manerele -vopsea albastru perlat Am vrut sa ii pun un eleron elegant dar nu se potrivea.Nu e cine stie ce...sper sa iti placa..bafta :wink: |
ce s-a mai marit design-team-ul ma bucur pt tine Maskt bv tie mestere tine-o tot aja :wink: :lol:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:roll:
|
2 Attachment(s)
detman sper sa iti placa..
-spoiler fata -jenti -prag -spoiler spate -scos manere usi -scos aerisirea specific daciei :) -oglinzi -geamuri fumurii -interior viisiniu |
:shock: :shock: belea asta a lui Detman ....... bv Maskt ...... dar vezi k pe cauciuce screi Dunlop in oglinda no offence ...
|
bravo maskt ;) bine punctat de Kolegu ; chiar si umbra de sub masina puteai s'o faci astfel incat sa nu depaseasca rotile..
si nu era nevoie sa unesti spoilerul de caroserie... in rest o linie placuta! |
aveti dreptate baieti cu scrisul de pe cauciucuri...cand am pus accesoriile pe masina o intorsesem invers ca si cand ar fi avut volanul pe dreapta(cred ca inteleeti ce vreau sa zic)
Nu prea am pus accent pe detalii :oops: |
sal
2 Attachment(s)
mai car.....:)
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
mersi mult maestrilor ( MASKT, TNG, ANDREY 2003)imi plac ambele variante tineti-o tot asa ca sunteti tari
daca mai are cineva timp ashtept cu nerabdare |
:))
hahahahaha ddi ce naibaaaa am si precizat vreo 2 pagini in urma ca am una super de la dadi si as mai vrea ceva nou :))))))) oricum ms de promptitudine :oops: :oops: :roll:
|
nu se ocupa cineva si de matizu meu ? :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning