Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

maxis 30-11-06 22:35

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

Scuza-ma k iti spun,obraznick,consumul se ia in functie de sofer si poate sa aunga undeva unde nu te astepti la toate motorizarile dacia-renault(12,13%) si dci poate ajunge la un comsum mare in ture ;concluzia e cat de tare bagi piciorul in acceleratie.Inceark si u putin si o sa-mi dai dreptate.Iti spun asta in calitate de sofer,dar si in calitate de mecanic auto.

Antonyo20 30-11-06 22:43

Asta este evident maxi...daca bagi picioru` in acceleratie ca dobitocu ai un consum mare cum se spune..mersul sport!Dar,nimeni nu ma poate comvinge ca un Logan 1.4 sau 1.6 benzina nu mananka mult pe oras sau in afara fata de alte masini de serie..fie ele straine sau chiar romanesti (Dacia Berlina) pentru ca este caroseria prea grea pentru motorasul ce este pe ea!Asta este concluzia mea...eu am prieteni care au Logan-uri 1.4 si le mananka enorm ...si merg modest cu ea...oamenii au recunoscut ca este o masina care nu isi face banu si mai mananka si mult pe deasupra..acum vor sa le vanda..masini luate de 1 luna - 2!Macar oamenii au recunoscut ca au luat teapa!Multa bafta!

siadimet 01-12-06 18:07

prietenii aia ai tai nu stiu sa mearga cu masina.si sa stii ca loganul nu e o masina grea,e chiar f usoara pt clasa ei,are intre 980 si 1045 kg in functie de echipare.

Antonyo20 03-12-06 11:25

Daca ar fi o masina usoara nu ar consuma 11-12L pe oras fata de o Solenza sau o SuperNova care mananka 7L pe oras!In fine..dupa cum am mai zis...omu` dupa ce s-a ars si a fost incantat ca ia Logan in rate...ca 90% sunt luate in rate ...ce sa mai zica?Iese cu ea de cat cand este zi de salariu...!

PH-04-WPD 03-12-06 15:52

am citit un sfert din posturile de aici si pot spune ca m-am distrat chiar. loganul este ceva ... fata de dacia de acu 10 ani. cielo nu a fost modificat pt. ca a avut succes. Si in caz ca nu stie careva in polonia s-au fabricat si se fabrica in continuare cielo cu abs si dublu airbag. eu am cielo din 95 si sunt foarte multumit de el. are vreo 500.000km cu motor facut la 250.000km, service tot ce probleme a avut a fost facut la service-ul autorizat daewoo (cu pile o reparau aia cum trebuia k altfel furau de pe masina si puneau piese mai uzate decat cele care erau pe masina). A fost la un singur propietar din 95 pana acu cand am luat-o eu si pot sa spun ca sunt foarte multumit de ea, fac 120km aproape zilnic si la viteza se comporta excelent. si pot spune ca cielo gle mananca pamantu pt. motoru care-l are. Logan nu am condus si nici nu vreau sa conduc ca mi-e frica sa nu se strice ceva si sa ma puna proprietaru sa platesc :D. am spus de masina mea ca un simplu exemplu ca nu aveam altu. In romania nu se pun airbaguri si abs la cielo deoarece romanu e prea avar. si loganul este ce-a mai ieftina si ce-a mai varza masina de la renault. si daca as avea 8000eu nu mi-as lua logan, as prefera sa-mi iau masina sh din afara cu mult peste logan sau si din tara cu toate ca ar avea in jur de 10 ani. si masina sincer cati dintre noi care suntem destul de tineri maxim 30 de ani si-ar cumpar o masina sa o tina 30 de ani? nici 10 ani nu ar tine masina aia.

dogy_10 03-12-06 16:56

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 536326)
mi-ar face placere sa ma intrec cu tine,cum vrei:la demaraj,viteza maxima,stabilitate,frane.la cursele de pe 1 si 2 sept. de la buzau,eu o sa fiu acolo.astept un propietar de cielo executive cu care sa ma intrec,si rezultatul ramane definitiv.intr-un concurs de drift si indemanare se testeaza,zic eu,acceleratie,stabilitate,frane.deci ar trebui ca rezultatul sa faca o comparatie intre 2 masini.

pti sa imi spui si mie te rog frumos ce i-ai facut la loganu ala de merge asa, am vazut cateva filmuletze si am ramas impresiont. si de unde ai luat jantele si cat au costat cu tot cu cauciucuri. te rog, ms mult

claudius 03-12-06 18:15

Am logan de 1,4 de 2 ani si afara peste 6.5 si in orash 9,5 litri nu mi-a luat niciodata. De obicei merg pe consum de 8-8,5 in orash si 6 afara. Deci cine nu are logan ciocu mic :P

Antonyo20 03-12-06 18:21

Lol..."cine nu are ciocu` mic"!Nici nu miash dori sa am asemenea autotren in curte...este copaia mare..care consuma o groaza de benzina si in acelasi timp si buzunaru!

siadimet 03-12-06 21:26

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 646344)
Lol..."cine nu are ciocu` mic"!Nici nu miash dori sa am asemenea autotren in curte...este copaia mare..care consuma o groaza de benzina si in acelasi timp si buzunaru!

vad ca esti din pitesti.la cursa de pe 15 octombrie v-am scos cursele din cap cu loganul.cat despre supernova,pe Dudu,campionul vostru de raliu de acolo,din pitesti,probabil cu cea mai bine pregatita sn din tara,l-am alergat cu vreo 3 masini.la pitesti am avut al al 5-lea timp dintre toate masinile,dupa skoda octavia 2 de 140 de cai,astra gsi,alfa 2,5 v6 si golf 2 gti.

siadimet 03-12-06 21:32

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 646229)
pti sa imi spui si mie te rog frumos ce i-ai facut la loganu ala de merge asa, am vazut cateva filmuletze si am ramas impresiont. si de unde ai luat jantele si cat au costat cu tot cu cauciucuri. te rog, ms mult

lasa-mi un id de msg sa vb mai mult.masina mea nu are f multe modificari,dar m-am obisnuit eu bine cu ea si i-am optimizat parametrii de functionare pana am adus-o la adevarata valoare.

dogy_10 03-12-06 23:44

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 646607)
lasa-mi un id de msg sa vb mai mult.masina mea nu are f multe modificari,dar m-am obisnuit eu bine cu ea si i-am optimizat parametrii de functionare pana am adus-o la adevarata valoare.

id de mess m.silviu

Nemilosu 04-12-06 18:22

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 646597)
vad ca esti din pitesti.la cursa de pe 15 octombrie v-am scos cursele din cap cu loganul.cat despre supernova,pe Dudu,campionul vostru de raliu de acolo,din pitesti,probabil cu cea mai bine pregatita sn din tara,l-am alergat cu vreo 3 masini.la pitesti am avut al al 5-lea timp dintre toate masinile,dupa skoda octavia 2 de 140 de cai,astra gsi,alfa 2,5 v6 si golf 2 gti.

am si un cielo 16valve si ne dam cand vrei tu.
merge ?

hogea.timur 04-12-06 20:39

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 646597)

foarte tare frate.pai daca-i asa,baga-te si tu cu evo 1.Ma rog,eu cred ca te fac,insa pot oricand optimiza si eu setarile(tata imi procura kerosen,traiasca aviatia) si cand am optimizato asa un pic ne bagam.Insa nici optimizata nu cred ca iei o curba de grad >3 cu peste 100 si jentile alea marfa nu cred ca au alt rost decat cel optic.
Cat despre Golan,computer de bord rulzz,controale la intamplare puse,scaune shitty;Cielo interior de tot cacatul,scuzati-mi expresia(sant roman trebuie sa ma exprim),optiuni in Ro la fel,insa tinuta drum rulzz(ca-i frumoasa nu ma bag ca nu bag decat benzina in gaura aia de rezervor)

NWZeu 04-12-06 20:47

ca sa stii si tu kerosenul nu arde intr-un motor cu 4 timpi - necesita o camera de combustie cu o presiune foarte mare (vezi turboreactor sau turbopropulsor) ..... benzina de aviatie da, aia se poate folosi dar in concentratie mica deoarece are cifra octanica foarte mare ..... concluzia o poti trage tu .....

hogea.timur 04-12-06 20:52

Desigur.E o absurditate ce am spus,si repet pentru toti care nu s-au prins inca:)
Mesajul era ca cele 2 nu trebuie judecate dupa performantele din liniute,drifturi,imbunatatiri,sau clotopeii de pe oglinda retrovizoare.Treziti-va si aduceti-va aminte ce conduceti,senzatii tari se pot incerca cu volanul in fata calculatorului(referinta catre posesorii celor 2 tipuri).Si daca vreti viteza si senzatii tari,apucati-va de parasutism.

Si Cielo ma omoara la consum in oras,nu stiu ce face Loganul,ma rog mai e si varianta GPL.Numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning