Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BR 40 YUL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49656-br-40-yul.html)

schumi_86 15-07-09 00:28

Re: BR 40 YUL

Iulica am citit pe thread la "Intalnire Constanta" ca o sa ajungi sambata in C-ta,as vrea sa ne intalnim si noi ce zici? Sa mai schimbam o vorba doua,poate tragem si niste poze....ce zici?
lasa-mi si mie pe P.M. nr tau de tel. bafta

dacia_wrc 16-07-09 09:26

pe la ce ora si unde :D

Sirius 16-07-09 14:38

Quote:

Originally Posted by dacia_wrc (Post 2489693)
pe la ce ora si unde :D

preferabil seara k dak e sa le alergam cumva e cam nasol la mine cand e cald tare k se cam ridica si nu vreau sa ma intorc la remorca
deci dak vreti sa ne intalnim, ne intalnim duminik dupa ora 20'00.

eu o sa ma cazez undeva in costinesti incepand de sambata de pe la vreo 10 11.

dacia_wrc 16-07-09 14:50

pacat ca doar ce am inceput sa fac rodaju mai am vro 500km :( ...veniti in constanta :D in portul Tomis :)

BlueAngel 16-07-09 22:30

Quote:

Originally Posted by dacia_wrc (Post 2490556)
pacat ca doar ce am inceput sa fac rodaju mai am vro 500km :( ...veniti in constanta :D in portul Tomis :)

Si ce vrei sa faci in port ? Sa stai de vorba cu garda? :)) mai bine pe interioara...acolo se "discuta" mai aprins ;)

schumi_86 16-07-09 23:36

Da ma renule asa cred ca ar fi cel mai bine,pe Interioara.....poate ne dam si noi;)

dacia_wrc 17-07-09 20:25

ma mir cum nu vin curcanii seara pe interioara :|

1300 17-07-09 22:37

Discutiile astea nu sunt privite cu ochi buni de "unii".....

Sirius 20-07-09 21:03

din pacate nu s-a intamlat nimic la CT, nici o ilegala, deoarece datorita excesului de alcool si incapataneala la startul unei liniutze cu un logan 1.6 a cedat o planetara.
dar totul sa rezolvat rapid multumita lui Yakuza XTR, pentru generoasa donatie de doua planetare. inca odata iti multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat! sper ca data viitoare sa nu mai existe probleme de genul acesta.

ce vreau sa aflu de la restul daciotilor... din ce cauza se tot rup planetarele?
eu ma gandesc la faptul ca : daca masina este coborata planetarele se "intind" pt ca roata se deplaseaza in exterior cand masina este coborata.
si prin asta o rezulta ca planetara in tripoda nu mai lucreaza la mijlocul tripodei ci mai in margine.

am sa fac zilele astea niste distantiere de vreo 5 mm sa le bag la capul planetarei ca sa o impinga mai inauntru!

voi ce parere aveti?

alex55 21-07-09 02:19

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 2500141)
ce vreau sa aflu de la restul daciotilor... din ce cauza se tot rup planetarele?
voi ce parere aveti?

pt ca dacia in general nu e de curse...mai ales cu piese stock...ele saracele se strica cand mergi normal cu ele ,da cand mai dai si linii....

Nastase Bogdan 21-07-09 07:52

O explicatie mai buna ar fi sa pui masina pe un aparat de reglaj directie si sa vezi cum stai cu caderea..adica mie tare imi este ca lonjeroanele tale sunt putin deplasate spre exterior si de aici si tensiunea asupra tripodelor;)
Eu am vrut sa-ti zic ca si rotile pe fata la tine stau inclinate cam mult, adica sunt prea deschise:rolleyes2

Vorbim deseara:-)

neamtzu25 21-07-09 19:25

am sa fac zilele astea niste distantiere de vreo 5 mm sa le bag la capul planetarei ca sa o impinga mai inauntru!

voi ce parere aveti?[/QUOTE]

nu enevoie iulyca sa faci,ptr ac se gasecs de cumparat..eu am coborat ams de fata si acum se aude joc la planetare cand o acc,iam pus saibe dar tot degeaba,ramane sa le duc la rectificat+sa bag mai multe saibe.......bafta

Sirius 21-07-09 20:34

Quote:

Originally Posted by neamtzu25 (Post 2502579)

voi ce parere aveti?

nu enevoie iulyca sa faci,ptr ac se gasecs de cumparat..eu am coborat ams de fata si acum se aude joc la planetare cand o acc,iam pus saibe dar tot degeaba,ramane sa le duc la rectificat+sa bag mai multe saibe.......bafta[/QUOTE]

la mine nu bat planetarele.
cand masina este coborata, rotile ies un pic in afara, si prin asta se lungesc si planetarele, si tripoda nu mai lucreaza pe mijlocul carcasei tripodei, ci lucreaza mai un buza din exterior.
oricum, azi am facut distantierele si maine le montez.

Sirius 22-07-09 23:38

17 Attachment(s)
cateva poze de la mare si de pe drum!

dacia_wrc 22-07-09 23:49

frumos :D

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning