Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Sasha 14-09-10 12:29

Re: Probleme cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3646423)
1. s-a scos deja logger compatibil pt windows 7?
2. cu ce program gasesc loggeru' deja instalat pe pc? (tot pt windows 7)

Ty:hug:

totusi...?!

Dracku 19-09-10 10:30

Logger sau Loader ? Loader a aparut de ceva vreme, te pot ajuta cu un link pe pm.

Sasha 23-09-10 15:02

Quote:

Originally Posted by Dracku (Post 3667883)
Logger sau Loader ? Loader a aparut de ceva vreme, te pot ajuta cu un link pe pm.

keylogger...

p.s. am gasit. ty

clawmvp 24-09-10 14:44

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3678146)
keylogger...

p.s. am gasit. ty

combofix + mbam = malware free .

Daniel_Toa 07-10-10 14:59

Am si eu nevoie de ajutor . Treaba sta in felul urmator : Eu am net de la click net , am un modem THOMSON TG585 v7 , de cand am facut contractul la net am mai dat si la un vecin net . Acum va intreb eu cum pot sa intru la el in calculator prin intermediul retelei ? Sau unde anume pot vedea ve descarca dupa net . Pentru ca la un abonament de 6 mega , eu sa descarc cu maxim 20-30 de kile si google sa se incarce in 30 de minute nu mi se pare normal . Am zis ca am eu la win si am luat un laptop si la fel , cand sa aud la putin timp ca respectivul descarca toata ziua filme si jocuri . Cum am intrebat mai sus cum anume pot vedea ce descarca ?

RIcKO 07-10-10 15:18

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3709604)
Am si eu nevoie de ajutor . Treaba sta in felul urmator : Eu am net de la click net , am un modem THOMSON TG585 v7 , de cand am facut contractul la net am mai dat si la un vecin net . Acum va intreb eu cum pot sa intru la el in calculator prin intermediul retelei ? Sau unde anume pot vedea ve descarca dupa net . Pentru ca la un abonament de 6 mega , eu sa descarc cu maxim 20-30 de kile si google sa se incarce in 30 de minute nu mi se pare normal . Am zis ca am eu la win si am luat un laptop si la fel , cand sa aud la putin timp ca respectivul descarca toata ziua filme si jocuri . Cum am intrebat mai sus cum anume pot vedea ce descarca ?

team viewer dar trebuie sa fie instalat si la el in calc si trebuie sa dea si el accept si e destul de complicat in situatia de fata , dar cred ca sunt si alte programe care sa faca chestia asta mai discret ...daca ai acces la calcul lui 5 minute instaleaza-i team viewer

Daniel_Toa 07-10-10 15:38

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 3709647)
team viewer dar trebuie sa fie instalat si la el in calc si trebuie sa dea si el accept si e destul de complicat in situatia de fata , dar cred ca sunt si alte programe care sa faca chestia asta mai discret ...daca ai acces la calcul lui 5 minute instaleaza-i team viewer

Nu am acces la calculatorul lui , numai prin intermediul retelei daca se poate ..

Tzzantaru 07-10-10 18:00

nu poti vedea ce are in calculator decat daca sunteti in aceelasi homegroup si la network are sheruit C:\ si D:\ sau ce partitii are el.alfel nu poti vedea.

parerea mea daca tu esti "serveru" sa cauti sa ii limitezi lui banda si sa-ti ramana tie mai mult.sau cel mai simplu rade-i netu de tot

Ingerasul99 07-10-10 18:10

Parca vnc-ul iti arata si traficul , probeaza-l.

sNap7 07-10-10 22:34

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 3709604)

Prin ce anume ii dai net vecinului ?
Ai un router intre modemul de la clicknet si vecinul tau ?

pHlow 07-10-10 22:57

E prin wifi sau lan? Incearca cu un sniffer. Cauta pe google si o sa gasesti sigur.

dolb 08-10-10 01:54

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3709965)
nu poti vedea ce are in calculator decat daca sunteti in aceelasi homegroup si la network are sheruit C:\ si D:\ sau ce partitii are el.alfel nu poti vedea.

parerea mea daca tu esti "serveru" sa cauti sa ii limitezi lui banda si sa-ti ramana tie mai mult.sau cel mai simplu rade-i netu de tot

TG 585 nu permite limitarea benzii (daca da, sunt chiar foarte curios cum , pt ca din meniu nu am gasit nimic despre asa ceva)
.
Rezolvarea problemei , e sa intri in meniul routerului wifi , accesand adresa DNS ( din internet explorer/firefox etc.) , iti schimbi parola ( sau iti pui parola) , dai restart la box si voila, omu nu mai are acces la internet.

Daniel_Toa 08-10-10 05:59

sNap7 - prin cablu de retea]

pHlow - acum il downloadez si sa vad ce reusesc sa fac

dolb - vreau sa ii dau net , dar ma gandeam sa ii dau cu portia sau cum anume sa vad ce tot downloadeza toata ziua .

Tzzantaru 08-10-10 12:09

@Dolb : nu am lucrat cu TG 585.am zis de limitare , ma gandeam ca poate permite.daca zici ca nu permite e nasol :D

ar mai fi o treaba dar implica bani.iti mai cumperi o placa de retea si faci rost de un software de limitare a benzii + monitorizare trafic.si ii dai net prin calcu tau si nu direct din modem

Daniel_Toa 08-10-10 13:30

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3711685)
@Dolb : nu am lucrat cu TG 585.am zis de limitare , ma gandeam ca poate permite.daca zici ca nu permite e nasol :D

ar mai fi o treaba dar implica bani.iti mai cumperi o placa de retea si faci rost de un software de limitare a benzii + monitorizare trafic.si ii dai net prin calcu tau si nu direct din modem

Peste doua luni expira contractul la net . O sa zic ca am bagat net de 100 de lei si o sa renunte cu siguranta .

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2026 4Tuning