![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
ma bucur ca un proprietar de m3e36 apreciaza pozele btw ,cand ai timp,daca ai timp,si vrei .. sa iesim si noi la o sedinta foto :) cu a ta desigur // randrey .. iesim frate.. insa .. ca sa putem iesi la poze,masina tre sa fie functionala... ca masina sa functioneze are nevoie de radiator.. bani.:/ in fine .. flash news i-am gasit cutie .. 5 trepte, zf, tzipla .. :D o iau :D |
santos....un motor de avion dak ai putea sa i pui cred k iai pune...vreau sa vad si eu LIVE albastrik !! :D
|
Quote:
neah .. dar turbo tot i-as pune, nu acum ,ca n-am experienta necesara si nici banii .. :) yet .. so .. am si eu nevoie de radiator, ceva idei ? bani sh nou etc? de unde pot sa iau ? |
Quote:
|
Fraticu' ... nu-ti mai zic nimic de Pshp ca ... n-are rost ... stii deja parerea mea.
Ti-am mai zis ... bafta cu masinuta ... si ... sa ai grija de ea (sau de el ?) :D "N-ai" gusturi deloc bune. :lol: |
Quote:
|
|
Quote:
plm .. tre sa iau niste bani .. dupa care ii iau radiator,cutie,platesc evacuarea.. dau jantele.. si mai raman cu niste bani de-o ciunga. |
Pana akm m-am uitat cu decurge constructzia ursului tau.....arata bestial felicitari tuturor celor ce au contribuit la acest proiect.Ai grija de el si o sa aiba si el grija de tine.FELICITARI SANTOS!!!
|
Eu am luat radiatorul cel mai mare de 1.8is e36 (cel de a/c de australia, tropice) cu 5.5mil. :)
|
Fara MijTo Masina Santos, n-am cuv:-P Dar am o intrebare Cat te-a dus ToT ce ai facut? ( masina+vopsire+manopera+piese "tot tot tot") Ink odata Felicitarii:D
|
Quote:
2800,2900 de euro .. cu tot tot tot tot tot :) p.s: sa lamurim ca am primit private pe ym , poza de la semnatura,la fel ca si pozele de pe pagina anterioara.. sunt virtual tuning .. masina are aceleasi jante ..n-are folie si etc.. |
1 Attachment(s)
cineva zicea acum cine stie cate pagini ..
de muzica.. de fapt, eu ziceam .. ca n-am muzica in masina .. :) parca zero cool, cu el discutam .. stateam si ma gandeam .. si .. nici ca mi-as pune ceva .. sa cante acolo .. canta motoru ala mai frumos decat 123981723132 de melodii la un loc .. nu ma plictisesc de sunetu ala .. i miss her :( |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning