![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Este foarte mica diferenta, cel putin in poze :)
|
2 Attachment(s)
pozele alea is aiurea - diferenta nu e mare dar sesizabila mai ales pentru ca plasticul exterior e mai clar acum - stai sa vedem cit rezista la atacul pietricelelor de pe drum
de pozele astea ce zici - va fi diferenta? am emotii pina vad cum se potrivesc sau doar pentru ca ma bucur enorm de ele |
Dar ce, e V6 motorul ?!
|
Quote:
|
Aaa...sunt foarte curios sa vad serpii instalati :shock: Cum ziceam, asta da upgrade :lol: BRAVO! :D
|
o sa faca si mai frumos ca pana acum !!! cel mai frumos e39 pe care il cunosc :D la anu si mie imi apare unul:P doar ca 525d :)
|
de pozele astea ce zici - va fi diferenta
wow ! clar ca se va auzi altfel ,sunt asa de curios sa o vad sus si sa aud cum suna .poate reusesti sa faci si un filmulet mic cu sunetul pina o sa am ocazia sa o aud in realitate! nu cred ca am rabdare pina atunci:lol::lol:. |
Quote:
|
Quote:
|
Vreau si eu un bilet in interiorul Mr. CAT daca se poate, cu urmatoarea ocazie. Se poate face o rezervare :) ?
|
Quote:
|
Quote:
in 12-13 septembrie o sa fim la pitesti la show si in 19-20 septembrie o sa fim la cluj la bucuresti probabil in primavara urmatoare la zilele tuningului |
deci pana la urma participi la cluj?!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning