Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

scturoag 14-05-09 21:44

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 2319817)
cine cu cine sa intalnit?:rolleyes2

cativa cu masini :D

scturoag 14-05-09 21:55

6 Attachment(s)
Si sa iti fac si placerea vladut ... a lu' nashu' ... si passatu' lu zavate ...:D

scturoag 14-05-09 22:07

5 Attachment(s)
Fiat Grande Punto ... frumusel ... pacat de scrisurile alea de pe portiera :D
:arrow:

scturoag 14-05-09 22:33

13 Attachment(s)
Si poze de la cele 2 accidente de sambata ... la unul nu am ajuns la timp si am pozat doar un logan care a mai ramas ...
iar la al doilea ... am fost in urmatoarele 3 minute :twisted: ... sandero ala s-a rasturnat de 2 ori .. nu stiu cum .. cupola e intacta ... nu ma intrebati ... asa spuneau martorii si poltistii .... si niste poze cu Dl.Toma :lol::lol:

p.s: accidentele au fost in interval de 20 de minute ... si la o strada unul de celalalt , primul a fost la scoala 5 in intersectia de la farmacia "bella dona" si al 2-lea a fost tot la scoala 4 dar in partea cealalta .. pe strada care duce la Banc Post..

VladM 14-05-09 22:39

Al2lea l-am vz dar ala cu bodea n-ai nicio poza la masina lui ?

scturoag 14-05-09 22:44

1 Attachment(s)
app... accidentul cu logan a fost un golf 3 rosu' cu un logan rosu' .... sandero visiniu cu ford fiesta visiniu :lol: ... ce coincidenta ...

Si un filmulet cu BMW-ul 320i de pe pagina anterioara :D
cam atat pe ziua de azi ...am umplut 2 pagini... ajunge :lol:

scturoag 14-05-09 22:45

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2320125)
Al2lea l-am vz dar ala cu bodea n-ai nicio poza la masina lui ?

Cand am ajuns ... masina lu' bodea nu mai era .... a luat-o maicasa .... era doar loganu' :D

morpheusmaster 14-05-09 23:44

si mai mare coincidenta e ca pe amandoi soferii din masinile roscovane ii cheama Ciprian :) (parca...)

scturoag 14-05-09 23:52

Nu ... soferul de pe sandero era defapt o femeie ... si in masina se mai afla un copil mic ... iar cel cu ford fiesta .. nu ii din roman ... avea accent si expresii da' bucuresti.

morpheusmaster 14-05-09 23:55

oricum...pe 2 dintre cei 4 participanti ii chema Ciprian...whatever :))

scturoag 15-05-09 00:02

care cei 4 participanti ?!? :lol: ca erau doar 2 masini ...
in sandero era o femeie cu un copil mic ... si in fiesta era ala din bucuresti cu nevasta'sa...
poate ai facut vreo confuzie .. cine stie ...

morpheusmaster 15-05-09 00:03

dude...nu au fost 2 accidente?

ei...in accidentu 1 era unu cu numele de ...
in accidentu 2 la fel...unu cu numele de ....
si ambii in masini rosii parca...in fine nu mai conteaza

scturoag 15-05-09 00:09

Pai in primul accident .. cu loganu si cu golfu' ...
In golf soferul era Andrei Bodea ... un prieten d'al meu .. iar in Logan era un om mai in varsta ....
si la al 2-lea accident cu sandero si cu fiesta .. ti-am spus :D o femeie si un copil in sandero ... si ala de la bucuresti cu nevasta'sa :D

26WRC 15-05-09 00:29

am trecut si eu pe cuza voda la scurt timp dupa accident, n'avea cum sandero sa se rastoare defapt nici nu sa rasturnat, cine a fost vinovat?

ce nr are "bodea" la golf ca imi suna cunoscut dupa nume..

scturoag 15-05-09 00:45

Sincer nu stiu ... numere rosii parca ...
cat despre sandero ... asa au scris 2 martori in declaratii ca s-a rasturnat de 2 ori ... si soferita la fel... facea scandal ... ca s-a lovit copilu' .. ca ce viteza avea in oras de a intrat in ea si a rasturnat-o de 2 ori ...:blahblah::blahblah:
Oricum ... sandero nu era asa cum l-ai vazut in poze era pe o parte... imediat .. la 30 de secunde dupa accident ... s-au dus trecatori si au intors masina inapoi pe "roate" ca sa poata iesi cei din masina ....

Later edit: si daca ai trecut cu masina ... sigur nu aveai cum sa vezi cum arata sandero pe parte cealalta ... era varza .. pe partea aia care e lipita de gard ...

All times are GMT +2. The time now is 15:03.

- Copyright 2026 4Tuning