Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Bacalaureat 2008 (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/44056-bacalaureat-2008-a.html)

Blondy26 13-07-08 14:18

Re: Bacalaureat 2008

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1636116)
Eu am fost la unu liceu din top3-ul orasului.. si? sunt sigur ca vor fi la facultate o gramada care o sa intre cu medii mai mari ca si ale mele, desi probabil asta nu reflecta realitatea...

Sa-ti dau un exemplu. Tu, ai invatat tot liceul, si mai ales acum in ultimul an(sa zicem). Boooon, acuma domnu x-ulescu, din (sa zicem) satul y, care s-a descurcat el cum s-a descurcat.. a avut un profesor indulgent la matematica(un exemplu.. asta fiind media care ma intereseaza pe mine la admitere) care i-a dat note usor la domnul nostru x-ulescu, ca deh e din satul y.. ce naiba, si il mai si stie pe domnu x-ulescu senior. Booon. Acuma vine si bacul, tu te omori.. te strofoci, faci scri.. incerci, domnu x-ulescu se omoara si el.. dar cu altceva.. ca de exemplu cu tiparirea pe hartie a unor chestii care nu sunt gandite.. sau cel putin memorate de el, profesorii supraveghetori mai inchid ochii, profesorii corectori la fel.. si uite asa trece bacul. Toate bune si frumoase.. tu fericita ca ai luat o nota ok, x-ulescu si el fericit, nu prea stie el de ce, dar e fericit... asa ca se hotaraste sa mearga la aceeasi faculta la care vrei si tu... hopa :-? ... si nu stiu cum se face, ca domnul x-ulescu are medie mai mare ca tine, locurile se ocupa, si tu ramai chiar ultima de sub linie... domnul x-ulescu luandu-ti locul. Si uite asa, ideea de Liceu de Elita corect si de prestigiu, si faptul ca ai fost elev(a) silitor(are) 4 ani(.. chiar 12) cumva... intrun fel foarte ciudat, nu iti mai surade...

Pai eu ce ziceam?Asta ma enerveaza! Ca mi-am pierdut 4 ani din viata frecandu-mi creierii cu cartea cand altii se distrau de nu mai puteau. Ah si Ady28, nu vorbesc de licee de top cu multe ghilimele ci de liceele care sunt intr-adevar bune, unde chiar se face carte, unde daca ai 10 absente ti s-a scazut nota, unde poti sa iei lejer 1 in teze s.a.m.d.
Eu am spus ca nu e corect sa condamni admiterea pe dosar pentru ca sa fim seriosi, sunt si elevi care chiar au invatat pentru bac si au luat notele pe drept pt ca stiau ca vor avea nevoie de ele la admitere si nu ar fi corect sa se spuna ca toti au luat note pe copiat sau mai stiu eu ce.Ar insemna ca respectivii copii s-au chinuit degeaba, nu?Pentru ca altfel e mult mai simplu sa invatam strict pentru admitere daca ar fi fost prine examen si pentru bac, doar cat sa trecem si gata. Asa ar fi corect?!

metal-militia 13-07-08 15:27

si la ce liceu de top esti in Constanta? eu am fost la mircea si am frecat menta cu spor si am luat 9,90 la bac//tocmai pt ca am fost la mircea si trebuie pastrat renumele indiferent de ce si cat stiu elevii :rolleyes2

Billy c25xe 14-07-08 11:08

Salut! Acum am luat si eu BAC-ul si as vrea sa ma inscriu la AR dar am vazut ca se da examen si vreau sa va intreb , este greu examenul de admitere? :lol: Ca sa fiu cinstit ,nu prea le am dar este singura facultate care ma atrage.

dagosh88 14-07-08 11:19

Nu examenul e cel greu, ci faptul ca ai ceva mai mult de munca decat la alte facultati, si e demoralizant cateodata, sunt si parti bune si parti rele, mie pana acum imi place, si presimt ca o sa imi placa din ce in ce mai mult.
Daca sti matematica si fizica de liceu bine nu ai probleme mari cu admiterea la AR.

Billy c25xe 14-07-08 14:55

Mersi de raspuns , cu matematica ma mai descurc insa cu fizica cam scartai , oricum eu am sa incerc.:D

dragos002 14-07-08 15:13

Nu stiti cat a fost ultima medie la Autovehicule Rutiere care s-a intrat la buget anul trecut ?

dagosh88 14-07-08 20:03

In buc parca vreo 6, asa ca nu va speriati.

ZerO_CooL 14-07-08 20:30

Quote:

Originally Posted by Billy c25xe (Post 1644523)
Mersi de raspuns , cu matematica ma mai descurc insa cu fizica cam scartai , oricum eu am sa incerc.:D

Admiterea se ia destul de usor... mai greu e dupa aia. Trebuie sa vrei cu adevarat sa termini facultatea, odata intrat... chiar daca la inceput materia nu are nicio legatura cu specializarea.

CrisTian enzo 14-07-08 22:25

si eu am dat BAC'ul #:-S , si ma gandeam sa dau la spiru, dupa care am auzit k e rau vazuta:|. apoi am vrut la snspa/ase si knd am vz ce ex se da:|, e k un al doilea bac x(, si acum m-as indrepta catre cantemir:D

ce stiti cum e vazuta? e ok?

multumiri anticipate!

Blondy26 19-07-08 03:35

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 1642861)
si la ce liceu de top esti in Constanta? eu am fost la mircea si am frecat menta cu spor si am luat 9,90 la bac//tocmai pt ca am fost la mircea si trebuie pastrat renumele indiferent de ce si cat stiu elevii :rolleyes2

nu am terminat la mircea.nici la international.am terminat ovidius si au fost cei mai teribili ani din viata mea. am invatat la materii care nu mi-au folosit si nu-mi vor folosi niciodata doar de "dragul" ambitiei unor profesori frustrati de propria lor meserie.ma abtin sa detaliez sau sa dau nume, ca na, "acum ca am terminat,toti aruncam cu noroi, dar inainte nici nu clipeam de frica" (si nu-mi doresc sa mai fiu acuzata si de asa ceva).La noi nu stiu cat se pastreaza numele, au fost si note mai mici, am avut si un respins si asta e.

mihai88 23-09-08 11:35

care a intrat,unde a intrat?
ce stiti despre spiru,cantemir,hyperion,........

26WRC 15-11-08 19:31

poate e camd devreme dar se apropie cu pasi repezi:???: bac 2009:(
colegi de suferinta?

Blondy26 16-11-08 01:42

Am inteles ca anul asta nu va dau variante...asa este?Eh, daca asa e, sa stiti ca nu e mare pierdere ca oricum n-aveati timp sa le invatati pe toate...Materia invata toata si te descurci indiferent ce ti-ar pica:)

26WRC 16-11-08 10:35

se vor publiuca variantele,dar programa e mult mai stufoasa decat anul trecut:(

eu dau la

romana oral/scris
engleza oral
mate M2
fizica mecanica si electricitae
sport sau geografie inca nu m'am hotarat:???:

mihai88 17-11-08 12:20

o sa fie nasol ptr cei care dau in 2009
sunt curios cat o sa puteti sa va miscati

in a 2 sesiune 2008 a fost nasol rau,am avut prieteni/e care au dat si au iesit mai plouati decat au intrat(in traducere au luat note mai mici ca in prima sesiune)

All times are GMT +2. The time now is 15:13.

- Copyright 2026 4Tuning