![]() |
Re: Bacalaureat 2008
Quote:
Eu am spus ca nu e corect sa condamni admiterea pe dosar pentru ca sa fim seriosi, sunt si elevi care chiar au invatat pentru bac si au luat notele pe drept pt ca stiau ca vor avea nevoie de ele la admitere si nu ar fi corect sa se spuna ca toti au luat note pe copiat sau mai stiu eu ce.Ar insemna ca respectivii copii s-au chinuit degeaba, nu?Pentru ca altfel e mult mai simplu sa invatam strict pentru admitere daca ar fi fost prine examen si pentru bac, doar cat sa trecem si gata. Asa ar fi corect?! |
si la ce liceu de top esti in Constanta? eu am fost la mircea si am frecat menta cu spor si am luat 9,90 la bac//tocmai pt ca am fost la mircea si trebuie pastrat renumele indiferent de ce si cat stiu elevii :rolleyes2
|
Salut! Acum am luat si eu BAC-ul si as vrea sa ma inscriu la AR dar am vazut ca se da examen si vreau sa va intreb , este greu examenul de admitere? :lol: Ca sa fiu cinstit ,nu prea le am dar este singura facultate care ma atrage.
|
Nu examenul e cel greu, ci faptul ca ai ceva mai mult de munca decat la alte facultati, si e demoralizant cateodata, sunt si parti bune si parti rele, mie pana acum imi place, si presimt ca o sa imi placa din ce in ce mai mult.
Daca sti matematica si fizica de liceu bine nu ai probleme mari cu admiterea la AR. |
Mersi de raspuns , cu matematica ma mai descurc insa cu fizica cam scartai , oricum eu am sa incerc.:D
|
Nu stiti cat a fost ultima medie la Autovehicule Rutiere care s-a intrat la buget anul trecut ?
|
In buc parca vreo 6, asa ca nu va speriati.
|
Quote:
|
si eu am dat BAC'ul #:-S , si ma gandeam sa dau la spiru, dupa care am auzit k e rau vazuta:|. apoi am vrut la snspa/ase si knd am vz ce ex se da:|, e k un al doilea bac x(, si acum m-as indrepta catre cantemir:D
ce stiti cum e vazuta? e ok? multumiri anticipate! |
Quote:
|
care a intrat,unde a intrat?
ce stiti despre spiru,cantemir,hyperion,........ |
poate e camd devreme dar se apropie cu pasi repezi:???: bac 2009:(
colegi de suferinta? |
Am inteles ca anul asta nu va dau variante...asa este?Eh, daca asa e, sa stiti ca nu e mare pierdere ca oricum n-aveati timp sa le invatati pe toate...Materia invata toata si te descurci indiferent ce ti-ar pica:)
|
se vor publiuca variantele,dar programa e mult mai stufoasa decat anul trecut:(
eu dau la romana oral/scris engleza oral mate M2 fizica mecanica si electricitae sport sau geografie inca nu m'am hotarat:???: |
o sa fie nasol ptr cei care dau in 2009
sunt curios cat o sa puteti sa va miscati in a 2 sesiune 2008 a fost nasol rau,am avut prieteni/e care au dat si au iesit mai plouati decat au intrat(in traducere au luat note mai mici ca in prima sesiune) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning