Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Maşinile modificate din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau.html)

xBoGDaNx 19-04-06 15:06

Re: masinile modificate din bacau

subaru lui jabbster, nu ?

acidutzzu 19-04-06 15:20

ce subaru are?e masina pe aici pe vreun thread?

xBoGDaNx 19-04-06 16:00

5 Attachment(s)
subaru wrx 2006 2.5 230 cai

acidutzzu 19-04-06 16:23

masina am vazut-o in fata la jolie cafe intr-o seara!mi s-a sculat **** instantaneu :). bv baietzi asa va vreau! nu am crezut ca e din bc! acum am cu ce sa ma laud si io, ca aia din CT m-au capiat!

SFW 19-04-06 17:57

Quote:

Originally Posted by acidutzzu
care masina din bacau este cea mai rapida? si care este cea mai frumoasa?
ps: sa aiba cat de cat legatura cu tuningul!

Cred ca cea mai rapida e sl 55 amg ... dar nu are tuning ...
Da nici a lui jabbster nu are ... inca :-)

Oricum ... mai sunt multe rapide ... numai ca multe nu prea se stiu ... stau mai ascunse ...

Zerofast 19-04-06 21:31

mai este CARRERA 4 lui Comanescu --LOU--320 cai
si VPP -sl 55 amg ..cum zicea si SFW

mertan 19-04-06 21:36

vpp e un ***. este ala al lui costica rusu sl 55 amg. parca are la nr bc 01 rus. aia e cea mai tare.

SFW 19-04-06 21:43

Quote:

Originally Posted by mertan
vpp e un ***. este ala al lui costica rusu sl 55 amg. parca are la nr bc 01 rus. aia e cea mai tare.

VPP un ***?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu e in nici un caz *** .... ala e sl 50 ... numai ca nu e amg ...
Dar e super tare masina ...

nu stiu ce nr are ... da e tare de tot masina ...
M-a provocat 1 data la o liniutza ... :lol: .... radea de mine ...

Chiar ma dadeam cu un tip ... si am ajuns paralel cu el ... si el a accelerat ... semn ca vrea sa facem play ... eu nu eram cu masina asta ... asa ca era clar ca facea misto (nu ca cu asta nu si-a fi batut joc de mine ... da oricum) ... si nu m-am pus cu el :lol: :lol:

Si dupa am oprit masina ... eu cu tipul cu care ma dadeam .... in timp ce sl-ul a luat-o inainte ... si la intoarcere chiar a oprit ... a iesit din masina si a vorbit cu noi ...
Mi s-a parut super tipul ... si cred ca daca o sa se organizeze legale in bacau el ar veni daca ar fi invitat ... asa ca aviz organizatorilor....

acidutzzu 20-04-06 07:13

baietzi deja iar va certatzi! mertzan are dreptate, si io cred ca amg-ul lu rusu e cel mai tare! are 500 de cai si in 4,5 sec are suta!cat despre vpp-ul lui cristofor(frumos kitul si jantele keskin),dar se vede ca e lipita sigla cu amg!oricum parca vb de masini tunate...

mertan 20-04-06 09:01

pai eu am zis ce e mai tare amg decat sl-u 50. nui asha? oricum. sa revenim la masini modificate rapide. nu cred ca exista asha ceva in bacau. o sa fie a lui gabi zic eu. poate acuma o sa spuneti ca nu am nici o treaba cu domeniul asta. dar asta este lumea din romania si asha sunt toti acesti "4tuning members". good luck.

SFW 20-04-06 09:39

stai ca nu ne certam ... doar m-a amuzat cum s-a exprimat mertan ... si vpp-ul nu este masina la care te-ai referit tu acidutzzu ... e vorba tot de un SL model nou ... si nu am zis ca e super tare ... dar e tare si el ... M-a amuzat doar cum a zis mertan ca vpp-ul e un *** ... (vpp-ul e sl-ul parcat la bancorex ... la apartamente)

Deci .... e mult mai tare sl 55 amg ... e logic, nu? :rolleyes2 .... dar eu nu pot sa spun ca sl 50 e slab ... pe mine ma face cu spume ... si pe multi de pe aici ... asa ca nu pot sa zic ca e un *** ... intelegeti? ;)

acidutzzu 21-04-06 07:21

aaaaaaaa...mai bad! o stiu! tarisoara si aia, pacat ca e stoc:(...

Al3xxx 22-04-06 20:03

Quote:

Originally Posted by acidutzzu
baietzi deja iar va certatzi! mertzan are dreptate, si io cred ca amg-ul lu rusu e cel mai tare! are 500 de cai si in 4,5 sec are suta!cat despre vpp-ul lui cristofor(frumos kitul si jantele keskin),dar se vede ca e lipita sigla cu amg!oricum parca vb de masini tunate...

vezi ca masina despre care vb tu e de neamt nks are nr si e un sl si oricum e super tare si masina lu cristi are 5000 de cmc si se lauda ca ar avea vreo 400 de cai acuma nush ce sa zic daca e adevarat sau
dar oricum cred ca l-ati vazut prin oras cum se duce

Al3xxx 22-04-06 20:05

Quote:

Originally Posted by mertan

bah mertan fara suparare da tu ce intelgi printr-o masina de *** ???
si ce intelegi prin una tare ???

mertan 22-04-06 20:05

asha are si s600. numai ca e grea balena... cine stie... creca si nls-ul ala visiniu scrie pe spate alpina b10... acuma cine site daca e adevarat.

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning