Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

dexterz 23-02-10 21:14

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by LoGan9 (Post 3114495)
Salut,care firma credeti ca e mai bna dhs sau first bike?

dhs si firstbike sunt doar ansamblate in romania piesele vin din china cel mai des si sunt de proasta calitate....chiar daca pe unele scrie shimano nici asa nu am incredere .

cred ca o bicicleta buna o poti lua mai degraba la mana a doua pe SH... unele mai vin cu mici probleme dar care se rezolva ... de obicei iti dau 6 luni garantie dar nu prea ai timp sa o strici. ceva import germania ar fi foarte indicat

LoGan9 23-02-10 21:51

mai am shi eu o intrebare,cu ce ajuta suspensia pe spate la o bicicleta ma gandeam sa imi iao o bicla kona da navea suspensie pe spate

D.Y ¬ 24-02-10 07:11

Quote:

Originally Posted by LoGan9 (Post 3114495)
Salut,care firma credeti ca e mai bna dhs sau first bike?

Eu am avut First Bike acu ceva ani şi pot să zic că m-a ţinut destul de bine. Iar prietenii mei aveau dhs, rich, etc deobicei aveau biciclete foarte ieftine luate de la magazine angro. Şi ştiam că au avut probleme foarte des la ele.
Acum īn momentul actual nu este bună nicio firmă, ţi-a precizat un băiat mai sus că ele sunt asamblate la noi..
Eu zic să te duci prin tārguri sau eu ştiu să cauţi pe net şi să-ţi iei una mai bună. Dacă chiar vrei īţi găseşti.

Quote:

Originally Posted by LoGan9 (Post 3117405)
mai am shi eu o intrebare,cu ce ajuta suspensia pe spate la o bicicleta ma gandeam sa imi iao o bicla kona da navea suspensie pe spate

Depinde ce vrei să faci cu bicicleta..

LoGan9 25-02-10 20:46

[QUOTE=D.Y ¬;3118004]Eu am avut First Bike acu ceva ani şi pot să zic că m-a ţinut destul de bine. Iar prietenii mei aveau dhs, rich, etc deobicei aveau biciclete foarte ieftine luate de la magazine angro. Şi ştiam că au avut probleme foarte des la ele.
Acum īn momentul actual nu este bună nicio firmă, ţi-a precizat un băiat mai sus că ele sunt asamblate la noi..
Eu zic să te duci prin tārguri sau eu ştiu să cauţi pe net şi să-ţi iei una mai bună. Dacă chiar vrei īţi găseşti.

Depinde ce vrei să faci cu bicicleta.
doar ma plimb cu ea

oq 26-02-10 12:50

eventual intra la kona pe site si vezi ce shocuri au ei pe bike... sau daca nu.. incearca sa cautzi shoc de la FOX RACING sau MANITOU fac chestii de calitate pt bike-uri de calitate

rob3rt0 26-02-10 13:47

dhs au fost odata bune
dupa cum mai spunea cineva pe aici sunt asamblate din romania
eu pot spune ca am dhs'u de 4 ani si chiar m-a tinut la cat l-am forjat
in ceea ce priveste sa-ti iei o bicla din strainatate e cea mai buna alegere ca si calitate si pret;)

Cozmescu-Alin 26-02-10 21:34

Buuuun sa incep povestea mea.De mic copil mi-au placut bicicletele,insa mereu mi-a fost frica sa merg pe ele pana pe la 11-12 ani cand mi-am infrant teama si tatal meu mi-a luat prima bibicleta.Una a jandarmeriei pe atunci,eram tare mandru,eram ca nenea politzaiu prin cartier.Insa nu a durat mult si am cazut,mam lovit si nu am mai vrut bicicleta.Am avut role,skate si toate cele insa mersu pe bicicleta nu se compara cu nimic nu-i asa?
Acum vreau sa imi achizitionez o bicicleta noua,sau ma rog ceva bun. Sa zicem pretul maxim ar fi undeva la 300-350 ron.Stiu ca nu e mult dar criza isi spune cuvantul,nu vreau nu stiu ce performante sau mai stiu eu ce.Vreau doar sa arate bine sa aiba suspensii sa nu ma doara fundu la fiecare groapa si cam atat.Imi puteti da ceva sfaturi,ponturi,magazine?
Am auzit ca acuma daca duci bicicleta veche la magazin ai un discount de 40%.Cel putin asa am auzit:shock:

florynez 27-02-10 22:46

am bicicleta de vanzare ...cursiera cu multe pise noi . doar in bucuresti ...
PS: sorry daca sunt off

florynez 27-02-10 22:47

2 Attachment(s)
PS: sorry daca sunt off topic

rob3rt0 28-02-10 07:53

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3130176)
PS: sorry daca sunt off topic

asa din curiozitate:cat ceri pe ea?

florynez 28-02-10 12:19

4 mil neg, am uitat sa precizez ...

Emy_bike 28-02-10 15:27

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3131421)

Tu ai gandit putin cand ai calculat pretu' asta ??? sti cum se zice Destept e ala care cere,prost e ala care da 4mil :) ca mai mult de 2mil nici nu face :) Wake UP

Emy_bike 28-02-10 16:10

Quote:

Originally Posted by LoGan9 (Post 3117405)

Probabil ai vazut un cadru de dirt de la Kona :) .. mai intra odata pe siteul Kona, bea o cana de apa sa nu ti se faca rau cumva..... si vezi ca au si cadre full suspension :D eu iti recomand de la Kona Stab Deluxe ;) cadru sa fie de 17" lung :) si cu shock Mz Roco WC de 300 sau 250 asta depinde de cate kg ai tu ;)

rob3rt0 28-02-10 16:28

Quote:

Originally Posted by florynez (Post 3131421)

daca iti ofera cineva 150 ron sa fii multumit ;)
spor la vanzare

florynez 28-02-10 16:57

eu zic ca este un pret corect avand in verdere pisele de pe ea .si gradul de uzura. bicicleta este ca noua .estetic si mecanic .! cu 150 dute tu sati cumperi bicicleta de unde vrei tu,si de la cine vrei.
pretul este usor negociabil .iar anuntul este inca valabil .doar in bucuresti.
stima!

All times are GMT +2. The time now is 10:03.

- Copyright 2026 4Tuning