![]() |
Re: Masini tari din Iasi
5 Attachment(s)
te referi la mine??????????:?::?::!:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai,hai,ce faceti,pauza toti?
Prima masina de pe anul asta,Ford Focus RS,frumoasa masina :D ! |
Cred ca este userul eNorel care zicea pe topicul de prezentare a membrilor noi ca trebuie sa ii ajunga RS-ul. Frumos tare [:)]
PS: Pe cand am sa vad in iasi o Insignia OPC? :shock: |
Quote:
|
Quote:
P.S.: eNorel... sa o stapanesti sanatos si km fara incidente... e grav rau RS`ul :D |
Insignia e aparuta de mult.Chiar am vazut vreo doua prin Iasi,iar OPC este pe Smardan unul mai tot timpul parcat mai ales in timpul zilei si daca am vazut eu bine mai este un Astra Opc condus de o tanti!
|
Quote:
Despre Insignia OPC vorbim noi, stiu ca a aparut in oras insignia, dar Insignia OPC nici nu exista inca pentru romania ma refer sa o si inmatriculezi, sa o poti aduce (vezi site-ul opel.ro) Posibil sa fie un OPC adus din strainatate. (dar nu l-am vazut prin oras) Astra OPC este doar una (madcow) are IS XX CDW si posibil sa conduca prietena cine stie, dar eu deobicei pe el il vad cu masina. Mai este si o Vectra OPC , cu numarul UAP. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu ma refeream la Insignia Opc,ma refeream la Insignia simpla.Am vazut ieri un Chrysler galben in 2 usi ceva gen 350z nu am apucat sa vad ce scrie si la spate.Poza am zis ca ii fac cand ma intorc dar nu mai era.Era parcata pe Stefan pe unde a fost Leonardo!
Corsa Opc am vazut si eu,Albastra nu?Am vazut-o in parcare la chimie pe la inceputul anului. |
Rectific era un Pontiac Solstice nu Chrysler!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning