Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

ferrariF430 27-02-10 23:43

Re: Masini tari din Iasi

5 Attachment(s)
te referi la mine??????????:?::?::!:

limuzina 28-02-10 11:46

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 3130057)
avem un nou "limuzina" printre noi ? sau sa deghizat?

Hahaha,nu m-am deghizat,doar ca tot ce a postat el deja am prins,nu mai am la ce sa fac poze in Iasi,asa ca sunt in pauza acum,vedem ce apare vara asta...:D !

The MIG 15-03-10 10:19

Quote:

Originally Posted by ferrariF430 (Post 3128874)
Chevrolet Silverado.....la mall.............prin vara..............o masina cu adevarat impresionanta...............si ce mai sunet:twisted:

ce impunator arata:shock::shock:

limuzina 11-05-10 17:20

1 Attachment(s)
Hai,hai,ce faceti,pauza toti?
Prima masina de pe anul asta,Ford Focus RS,frumoasa masina :D !

2slow4u 11-05-10 17:56

Cred ca este userul eNorel care zicea pe topicul de prezentare a membrilor noi ca trebuie sa ii ajunga RS-ul. Frumos tare [:)]

PS: Pe cand am sa vad in iasi o Insignia OPC? :shock:

limuzina 11-05-10 18:07

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3352131)
Cred ca este userul eNorel care zicea pe topicul de prezentare a membrilor noi ca trebuie sa ii ajunga RS-ul. Frumos tare [:)]

Nu stiu,a parut deja al 2-lea Corsa OPC,poate apare si Insignia :D !

o`neal 19-05-10 18:14

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3352131)

Nu prea curand cu siguranta :D acelasi lucru in astept si eu :D

P.S.: eNorel... sa o stapanesti sanatos si km fara incidente... e grav rau RS`ul :D

03ZLR 20-05-10 00:14

Insignia e aparuta de mult.Chiar am vazut vreo doua prin Iasi,iar OPC este pe Smardan unul mai tot timpul parcat mai ales in timpul zilei si daca am vazut eu bine mai este un Astra Opc condus de o tanti!

2slow4u 20-05-10 19:16

Quote:

Originally Posted by 03ZLR (Post 3374507)
Insignia e aparuta de mult.Chiar am vazut vreo doua prin Iasi,iar OPC este pe Smardan unul mai tot timpul parcat mai ales in timpul zilei si daca am vazut eu bine mai este un Astra Opc condus de o tanti!

Despre Insignia OPC vorbim noi, stiu ca a aparut in oras insignia, dar Insignia OPC nici nu exista inca pentru romania ma refer sa o si inmatriculezi, sa o poti aduce (vezi site-ul opel.ro) Posibil sa fie un OPC adus din strainatate. (dar nu l-am vazut prin oras)
Astra OPC este doar una (madcow) are IS XX CDW si posibil sa conduca prietena cine stie, dar eu deobicei pe el il vad cu masina.
Mai este si o Vectra OPC , cu numarul UAP.

o`neal 20-05-10 19:27

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3376343)
Despre Insignia OPC vorbim noi, stiu ca a aparut in oras insignia, dar Insignia OPC nici nu exista inca pentru romania ma refer sa o si inmatriculezi, sa o poti aduce (vezi site-ul opel.ro) Posibil sa fie un OPC adus din strainatate. (dar nu l-am vazut prin oras)
Astra OPC este doar una (madcow) are IS XX CDW si posibil sa conduca prietena cine stie, dar eu deobicei pe el il vad cu masina.
Mai este si o Vectra OPC , cu numarul UAP.

te completez 2slow4u :D ... si inca 2 Corsa OPC (KZY si EXE) :D.. cat despre Insignia nu am vazut nici un model OPC la noi, sa nu se confunde cu modelele Turbo ... ;)

TuningBoy 20-05-10 19:43

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3376372)
si inca 2 Corsa OPC (KZY si EXE)

:shock: De cand a mai aparut o corsa opc?:lol:

o`neal 20-05-10 19:57

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 3376410)
:shock: De cand a mai aparut o corsa opc?:lol:

TuningBoy tre` sa pui din nou aparatul in functiune :D o vezi destul de des prin oras... mai ales ca tot a dat caldura :) Stay Tuned ! :D

TuningBoy 20-05-10 20:49

Quote:

Originally Posted by o`neal (Post 3376451)
TuningBoy tre` sa pui din nou aparatul in functiune :D o vezi destul de des prin oras... mai ales ca tot a dat caldura :) Stay Tuned ! :D

Are cumva numere de Bucale?

03ZLR 21-05-10 12:24

Nu ma refeream la Insignia Opc,ma refeream la Insignia simpla.Am vazut ieri un Chrysler galben in 2 usi ceva gen 350z nu am apucat sa vad ce scrie si la spate.Poza am zis ca ii fac cand ma intorc dar nu mai era.Era parcata pe Stefan pe unde a fost Leonardo!
Corsa Opc am vazut si eu,Albastra nu?Am vazut-o in parcare la chimie pe la inceputul anului.

03ZLR 21-05-10 13:08

Rectific era un Pontiac Solstice nu Chrysler!

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning