![]() |
Re: Bancuri / Glume / Amuzament
A fost o data un iepure si un urs care lucrau pt.g buss .ei castigau pe luna 1000$.ursul prost cum e, de toti banii care-i castiga cumpara bere si o beea cu cea mai mare pofta,iar iepurele destept strangea toti banii.intr-o zi ursul il vazu pe iepure cu o bicicleta prin padure,la care ursul mirat intreba:
-oau ma iepure de unde ai avut bani de bicicleta? -ba ursule,ba eu imi strang banii nu ii stric pe bautura ca si tine!! A doua luna vede ursul un bmw prin padure si culmea din masina iese iepurele fericit! -ba iepure de unde ai avut atatia bani? -ti-am mai raspuns o data eu imi strang banii nu ii beau ca si tine! A doua zi iepurele ratacea prin padure cu bmw-ul si sa uita pe cer si vede un elicopter cu totul si cu totul din aer care ateriza in fata masinii si culmea tocmai ursul pe care-l stia betiv iesea din el. -ba urs acum chiar ca de unde ai avut atatia amar de bani? -hahaha ma iepure ma mi-am vandut sticlele!!!!!!!!!!! |
Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc...
|
1 Attachment(s)
bine leu :lol: :lol: :lol:
|
AnGeL: bebelaa: ce e aia dcc+?
ruxika3u: nu jtii c e??? bebelaa: nutz ! ruxika3u: trafic de gaini si de curci bebelaa: a da? ruxika3u: dah... aqu cu gripa aviara... bebelaa: si cum face da virusul pe net? ruxika3u: da... tu il scoti la imprimanta j bagi foaia p gat si gata ejti infectata bebelaa: fata u iti bati joc de mine??? ruxika3u: nuh fataaaaa bebelaa: moaaa si foaia aia are gripa aviara?? ruxika3u: dap... a spalat gainiile la cur cu tuju` tau d l imprimanta... j iese cu gripa bebelaa: fataaa? daca scot din greseala la imprimanta ruxika3u: nu poti fata... intra aia l tn in computer... ji iti da aia print de acolo... bebelaa: da fata?? ruxika3u: daaaaaa bebelaa: fata eu nu mai intru pe net mi-e frica :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
eu am chestia asta pe telefon sa sune ...nu va imaginati cat ras poate provoca :lol:
|
Adam se intoarce acasa noaptea tarziu.Eva, care il astepta treaza,il ia in primire.: te vezi cu cealalta femeie,nu e asa?Adam raspunde:nu fii fraiera,tu esti singura femeie de pe Pamant.Mai tarziu in timp ce dormea,Adam se trezeste gadilat pe spate.-ce faci acolo? eva:tu ce crezi k fac?Iti numar coastele
|
2 Attachment(s)
majoretele .....
si o poza de la un meci de curand |
1 Attachment(s)
tate tate tate tate tate tate tate tate tate
tate tate tate tate tate tate tate tate tate tate tate |
am ras cu lacrimi la aia cu hamstersex :lol:
|
1 Attachment(s)
Am si eu o poza... uitata prin telefon :D
|
O femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l faca sa se razgandeasca, ii spune: - Daca vrei sa te mariti cu fiica mea, adu-i un Mertzan. - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertzan! Aduce Abdul Mertzanul, mama, disperata, incearca din nou : - Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vile la munte si la mare. - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile ! Cumpara Abdul vile, mamei ii vine o ultima idee : - Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri ! - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca ati fost in Caracal pana acuma dar cred ca stiti ca acolo sunt cele 11 minuni:lol:
Eu am vazut-o pe a 12'a si am filmat-o.:shock: Am impresia ca au mai mult de 11 minuni:lol: |
Sfantul Petru este la poarta raiului cu un homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune mana pe fund.
-Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru. -Nu se poate, va rog mai dati-mi o sansa! A doua oara se intampla la fel, si a treia oara. In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru: -Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de frig! Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheata cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu: -De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului? -Apleaca-te tu sa-l aprinzi! ps:hai frate mai cu spor ca nam mai citit aici un banc de nush cand |
Un homosexual se duce la doctor,acum doctoru il intreaba ce are
Homosexualul ii zice ,domne am o problema in fund... OK zice doctoru hai sa vedem ce ai.Ii baga asta mana in fund la homosexual,si il intreaba : -Simti ceva ,te doare? -Nu domnu` doctor,baga mai adanc Baga doctoru mana mai adanc si iar il intreaba : -Simti ceva,te doare?Homosexualul iar zice ca nu si il roaga sa bage mai mult mana. Baga doctoru mana mai adanc in fund si scoate un trandafir, iar homosexualul ii zice : Un cadou pt dumnevoastra domnu` doctor . |
altu` .....Bate un melc la usa ursului.se duce ursu` la usa il vede si ii da un picior de il trimite in partea cealalta a padurii.Trec 6 luni vine melcu din nou la usa la urs ...bate el si ii deschide ursu.Acum melcu il intreaba.
Auzi ce a fost cu faza de mai devreme? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning