![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Quote:
2.Evident o turbina si un intercooler mai mare sunt binevenite, cu cat mai mari, cu atat mai mare va fi puterea castigata. Personal iti recomand kit-ul turbo de pe un a4 de 2,5 tdi (ca sa nu te intreci cu gluma si sa iti crape motorul), in cazul asta nu cunosc preturi, dar poti gasi un a4 sau a6 lovit si te intelegi cu omu. 3.Filtrul de aer sport, cum am mai spus, la turbo diesel =0cp si =0Nm, eventual ai putea avea un sunet ceva mai agresiv, dar cu siguranta va fi acoperit de croncanitul tipic al diesel-ului, deci in principiu nu se merita.Costa in jur de 150e K&N 4.Kit de ambreaj sport. Va fi automat nevoie de el, dupa ce vei schimba turbina si puterea va creste cu peste 50cp (cel stoc, ne mai facand fata si va ceda). Nu iti va aduce nimic in +, doar ca va administra mai eficient noua ptere (va trimite toata puterea pe care o dezvolta motorul la roti mult mai eficient). 600e shacs (dc se scrie asa) In rest, un BOV (mai nou am vazut ca au aparut si pt diesel-uri), aceasta iti va reduce semnificativ LAG-ul (viteza de raspuns a motorului la apasarea brusca a acceleratiei) EbaCar - in jurul la 150e Si bineinteles, la sfarsit dp toate aceste modificari, un chip tuning bine facut si personalizat (cu masina pe dyno, si luand in calcul noile componente), recomand master tuner (dai un ban, dar sti ca face) 350-400e |
Quote:
|
Quote:
|
MasterTuner rullz, pentru ca au si instalatie dyno si intr-adevar, chipul vine la urma, pentru ca daca tu ai acum 100 cp, mai pui o turbina care iti mai da 50 cp (dupa cum zice Cipy) si sa zicem o evacuare de 10 cp, acel 20% care ti-l da chipul va veni la puterea pe care o indica dyno inainte de instalarea softului, deci 160 cp + 20%, in loc de 100 cp + 20%.
Desigur, se poate monta chipul si de acum fara nici o problema, dar sa ai grija ce varianta alegi astfel incat dupa ce vei face noile up-grad-uri doar sa iti lege cei care ti-au montat chipul laptopul la masina si sa iti faca up-grade-ul :) |
Quote:
|
adica mai exact iti mareste plaja de turatii iar consumu va ramane aceelasi, nu cipy?
|
Fratilor succes maine la scris ca, vorba lui Oliver si Caddy ... de acum incepe distractia:)
|
am facut si eu consumul in sfarsit. Am facut plinul si am plecat pana la Dragasani si inapoi. Am facut 116km si dup`aia am facut iarasi plinul, am mai completat cu 11 litri. :)
|
si cum ai mers? lejer sau .. rally ? :))
|
Salutare all :P
|
Salutare... membru nou :D
|
salutare Pustiu :)
|
sal Pushtiulika:D
sal Kaluvr6 |
sal son :) ma certa maica`ta ca am stat mult :) zice ca puteam sa fiu oriunde :)
|
nu tati...spune-i ca am grija de tine:)) si ca n`are copil bagabont:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning