![]() |
Re: E36 MEETING 2012?!
Eu nu dau vina pe organizatori, dinpotriva, eu ii critic pe cei care au venit,pe organizatori i.am rugat sa ne spuna si noua 'schita' programului care trebuia sa fie si de care se vorbea inainte de meeting. Ce s.a intamplat cu programul ala?
Si sa ne mai aduca si noua la cunostinta anumite lucruri din cadrul evenimentului! Anu' trecut nu au fost 'burnuri' si parca nu ne.am plictisit! |
Quote:
nu cred ca doar de masina ta s-a vorbit. |
Quote:
|
Propun inchiderea topicului cu mentiunea ca noi am dat gres ,a fost un mare fail,la urma urmei asta trebuia sa iasa ca sa fie unu altu multumit, oricum nu dormeam linistit de aveam vreunu ne cazat ca anul trecut
|
Quote:
|
Quote:
Greseala a apartinut in primul rand participantilor enumerati mai sus un pic apoi patronului localului care era afumat bine si nu te mai intelegeai cu el. |
Quote:
|
Topicul ramane deschis deocamdata. Ca idee ati putea ca pana acum, dar fara intepaturi sa relatati fiecare ce va deranjat, ce va placut, sa va iasa mai bine la anul. Carcatosi vor fi tot timpul. Daca discutia se abate de la subiect o sa fie inchis. Profitati de "chat`ul" comun sa ii zic asa, cu cap.
|
Quote:
|
Quote:
In loc sa recunoastem o greseala si sa fim sinceri unul fata de celalalt stam si ne cacam pe noi ca aia mici! |
1 Attachment(s)
pt gogo de la valcea
-3 ZILE, ma repet, 3 ZILE, nu 1 zi jumatate De ce tot sublinezi atata 3zile 3zile ??? Anul trecut te-am vazut doar la VL in parcare la interex cateva ore,in rest te-ai dat la fund. -el a facut cupele si diplomele cu locurile 1,2,3.......cu tot respectul iti spun si tie RUSINICA. Nu trebuia facut asa ceva, este/a fost un MEETING......dar ma rog, asta e. Aaaaaa,nu iti mai plac cupele ??? dar uite ce vesel erai in 2009 cand ai primit o cupa(E36 meeting 2009). Probabil esti putin ofticat ca nu ai luat nimic,dar nu trebuie sa te agiti asa tare. Si in 2009 la E36 meeting s-au dat cupe,acuma in 2012 nu mai este voie ??? Ce oameni ipocriti ! Punct. |
...deja nu mai am rabdare sa tot citesc acelasi lucru....:D ...vesnic vor fi nemultumiti, eu zic ca este bine sa ne intalnim in orice conditii, cu sau fara cupe diplome etc. .....imi pare rau ca nu mi-au iesit socotelile sa vin de sambata ziua sa cunosc mai multi baieti cu aceeasi pitici la creier ca si mine. am ajuns sambata seara, m-am bagat in seama cu japca cu vreo cativa cu care mai vorbisem pe forum...imi pare rau ca nu am luat-o la rand sa ma prezint si sa-i cunosc pe toti chiar si atunci seara mai ales ca erau cativa pe care as mai fi vrut sa-i cunosc (aici zic eu ca au dreptate cei care ziceau de un gratar in grup sau ceva de genul...o chestie comuna....asa mie personal mi-ar fi fost mai usor sa ma introduc in situatia in care am ajuns mai tarziu)
.....in rest din poze si filmari cred ca a fost OK intalnirea, bineinteles e loc de mai bine oricand, dar HAI SA LASAM ORGOLIILE SI SA FACEM PLANURI PTR ANUL URMATOR...;) mie nu-mi pare rau ca am venit doar ptr o noapte....a fost alegerea mea si as mai face la fel si in alte situatii:lol: |
Nu am fost la meeting desi mi-ar fi placut sa vin,dar am resuit sa ma tin sa ma tin cativa km dupa prietenul UKS :D sus cu poza....:))))
Cu totii....masini tunate individual,OEM tuning etc atat meetingul cat si forumul se numeste "Masina mea BMW Seria 3" / "E36 MEETING 2012"....deci astea ne leaga pe noi si la fel cum au spus si altii...nu trebuie sa stam departati! Daca doamne fereste se intampla ceva belele cu masina cuiva sau patea cineva ceva....batut,violat,ars etc? sarea numai grupul lui sau doar cei care se cunosc? tind sa cred ca nu,dar tot ce e posibil....am un exemplu.....uitati-va la cei cu motoare (nu sunt motociclist),ei sunt ffff uniti din cate am vazut in mare parte Am zis si eu ceva care sa ajute sa nu va mai haraiti.....la anu va fi mai bine! fapta e consuma-ta si asta e.... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Si o bere din partea casei :>
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning