![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
N-ai pt.ce B3nny,oricand esti binevenit:D, si cu ce te pot ajuta, o fac cu cea mai mare placere;)
|
Astazi au ajuns si proiectoarele comandate:D,si am trecut de dimineata la treaba indiferent de temperatura de afara, aici la noi( -13 grade),e o placere sa lucrezi la masina:idea:.Sunt f.multumit de ele :lol:[/QUOTE]
Salut, cat ai dat pe ele ... am o dacie din `75 si m-ar interesa si pe mine o pereche. |
Salut Bontan:D.Proiectoarele au fost 109 lei si taxele postale au fost platite de catre firma respectiva.Sa stii ca merita toti banii si in general gasesti rar proiectoare bune;):idea:
|
Quote:
|
:DBontan ti-am trimis un private message cu toate detaliile
|
4 Attachment(s)
Astazi am muncit un pic si la BTL:D,am pus o bara stabilizatoare la telescoapele spate.Efectul il voi vedea daca va fi oare:lol:;)
|
Cat te-a costat bara?ca vreau si eu sa imi pun una in intre telescoapele din partea fatza.Mersi
|
foarte frumos ... dar vreo diferenta cu bara stabilizatoare ? :-? ...
|
bara se pune intre oale nu intre amortizoare.
|
Quote:
De aratat arata bine,dar doar atat:-) |
2 Attachment(s)
vreme rea...! lipsea btl.
|
Salut! Vreau sa te felicit pentru masina pe care o ai si pentru faptul ca arata f.bine,se vede ca este ingrijita si ca a fost depusa munca la ea cu pasiune.;) Foarte tare e si filmuletzul cu prezentarea masinii.As avea si eu o intrebare la tine daca ma poti ajuta,cum ti-ai vopsit jentile de arata asa de bine??Ca si eu am acelasi model ca si tine si le-am vopsit in primavara anu trecut dar trebuie sa le refac pt.ca nu-mi place cum arata.Bafta si numai bine8)
|
era si cazu de o bara stabilizatoare sa mai stabilizeze progresu ruginii in tabla...ca vad ca va intereseaza orice numai ce e important nu
dar ca plus in aceasta operatiune...poti sa pui niste claxoane ptr efect "blana" |
in primul rand vreau sa te anunt ca ce urmeaza sa spun, nu am s-o spun din invidie sau oftica, asa k nu te supara.
cornierul ala e pus degeaba acolo... si e fost umblat mult la tabla cu aparatu de sudura... a cam papat-o rugina la marginea la portbagaj in partea dinspre geam, si la fusta spate in colt la portbagaj, si la oale la amortizor... |
Bara stabilizatoare a fost confectionata de mine la fel ca si cea fata,si daca vrei sa iti faci Shumi te va costa amandoua doar 15 lei.:D
B3nny momentan nu am scos masina din garaj si eu o s-o incerc in stilul meu caracteristic sa vad daca are vreun rol,daca nu o lasam asa;).Asa e Flo,lipseam dar recuperam timpul pierdut si trec u pe la tine saptamana viitoare. Schumi86 eu le-am vopsit la mine la reprezentanta Dacia unde lucrez si au vopsele bune plus modul de pregatire conteaza f.mult inainte de a le vopsii,incerca la voi la reprezentanta si o sa ti-ile vopseasca cineva contracost,nu regreti:D In leg cu pareriile fiecaruia,le respect si nu comentez dupa cum se asteptau unii,cum e vb.aceea din armata:"5 min.sa fi desteptept" ca ai de castigat numai.:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:20. |
- Copyright 2026 4Tuning