Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

BTL-gordini 10-01-09 13:26

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

N-ai pt.ce B3nny,oricand esti binevenit:D, si cu ce te pot ajuta, o fac cu cea mai mare placere;)

bontan 16-01-09 12:57

Astazi au ajuns si proiectoarele comandate:D,si am trecut de dimineata la treaba indiferent de temperatura de afara, aici la noi( -13 grade),e o placere sa lucrezi la masina:idea:.Sunt f.multumit de ele :lol:[/QUOTE]

Salut, cat ai dat pe ele ... am o dacie din `75 si m-ar interesa si pe mine o pereche.

BTL-gordini 16-01-09 13:19

Salut Bontan:D.Proiectoarele au fost 109 lei si taxele postale au fost platite de catre firma respectiva.Sa stii ca merita toti banii si in general gasesti rar proiectoare bune;):idea:

bontan 19-01-09 08:40

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1986013)
Salut Bontan:D.Proiectoarele au fost 109 lei si taxele postale au fost platite de catre firma respectiva.Sa stii ca merita toti banii si in general gasesti rar proiectoare bune;):idea:

pai ... vreau si eu pagina de unde ai comandat proiectoarele ca m-am cam indagostit de ele ... ;))

BTL-gordini 20-01-09 19:14

:DBontan ti-am trimis un private message cu toate detaliile

BTL-gordini 24-01-09 19:07

4 Attachment(s)
Astazi am muncit un pic si la BTL:D,am pus o bara stabilizatoare la telescoapele spate.Efectul il voi vedea daca va fi oare:lol:;)

adi.schumi_tm 24-01-09 19:17

Cat te-a costat bara?ca vreau si eu sa imi pun una in intre telescoapele din partea fatza.Mersi

b3nny 24-01-09 20:00

foarte frumos ... dar vreo diferenta cu bara stabilizatoare ? :-? ...

cannavaro 24-01-09 20:52

bara se pune intre oale nu intre amortizoare.

Nastase Bogdan 24-01-09 21:00

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 2007265)
bara se pune intre oale nu intre amortizoare.

Corect:idea:..cum ai pus tu bara aceea nu obtii decat greutate suplimentara,pentru ca bucsele amortizoarelor absorb eventualele deplasari ale oalelor;)
De aratat arata bine,dar doar atat:-)

flocea_ro_ab 24-01-09 21:21

2 Attachment(s)
vreme rea...! lipsea btl.

schumi_86 25-01-09 00:28

Salut! Vreau sa te felicit pentru masina pe care o ai si pentru faptul ca arata f.bine,se vede ca este ingrijita si ca a fost depusa munca la ea cu pasiune.;) Foarte tare e si filmuletzul cu prezentarea masinii.As avea si eu o intrebare la tine daca ma poti ajuta,cum ti-ai vopsit jentile de arata asa de bine??Ca si eu am acelasi model ca si tine si le-am vopsit in primavara anu trecut dar trebuie sa le refac pt.ca nu-mi place cum arata.Bafta si numai bine8)

alex55 25-01-09 00:31

era si cazu de o bara stabilizatoare sa mai stabilizeze progresu ruginii in tabla...ca vad ca va intereseaza orice numai ce e important nu
dar ca plus in aceasta operatiune...poti sa pui niste claxoane ptr efect "blana"

Sirius 25-01-09 00:47

in primul rand vreau sa te anunt ca ce urmeaza sa spun, nu am s-o spun din invidie sau oftica, asa k nu te supara.

cornierul ala e pus degeaba acolo...
si e fost umblat mult la tabla cu aparatu de sudura... a cam papat-o rugina la marginea la portbagaj in partea dinspre geam, si la fusta spate in colt la portbagaj, si la oale la amortizor...

BTL-gordini 25-01-09 12:28

Bara stabilizatoare a fost confectionata de mine la fel ca si cea fata,si daca vrei sa iti faci Shumi te va costa amandoua doar 15 lei.:D
B3nny momentan nu am scos masina din garaj si eu o s-o incerc in stilul meu caracteristic sa vad daca are vreun rol,daca nu o lasam asa;).Asa e Flo,lipseam dar recuperam timpul pierdut si trec u pe la tine saptamana viitoare.
Schumi86 eu le-am vopsit la mine la reprezentanta Dacia unde lucrez si au vopsele bune plus modul de pregatire conteaza f.mult inainte de a le vopsii,incerca la voi la reprezentanta si o sa ti-ile vopseasca cineva contracost,nu regreti:D
In leg cu pareriile fiecaruia,le respect si nu comentez dupa cum se asteptau unii,cum e vb.aceea din armata:"5 min.sa fi desteptept" ca ai de castigat numai.:idea:

All times are GMT +2. The time now is 02:20.

- Copyright 2026 4Tuning