![]() |
mamam avreau .. i`am dat drumu acu sa le traga .. acu le`am avzut ... si care ami are mix`uri d`alea k in disco tineretului live .. cu voce .. cu ce o fii sus cu ele .. mi`emi plac la nebunieeee
|
Timo Mass-the 1st day
|
Dj Static - My Territory
Dj Ralph - Fat Bass Gangstarr - Battle Afrika Bambaataa - African shox African Islam - Rock on y`all Dj Hype & Killa Kela - light it up BOUGA AKHENATON - BELSUNCE BREAKDOWN Dj Def Cut - Fresh , Start the panic , back to the funk , Point Of No Return Dice Raw - Thin Line Dj Hype feat. Stieber Twins - Clash of the Titans Dj Z-Trip - Check The Skillz Redman - Smash Sumthin Soul Searcdhers - Blow your whistle T.I - I`m Serious - instrumental Dj Zeb Roc Ski - Prepare for the Battle |
1 Attachment(s)
O melodie mai veche, chiar caterinca.
|
nu m`am putut abtzine sa nu o bag ...
SUPARAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaTTTTTTT suparaaaatt sunt DOAMMEEEEEEEeeeeeeeee hahaha prietenii shtiu de ce :)) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: suparat sunt doamne iarashiiiiii :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: |
1 Attachment(s)
recomand melodia asta tuturor ce vor sa faca caterinca de o fata...
eu am facut cu aceasta melodie acum o spatamana caterinca grava de tot de una intr-un triar dinasta nou era blonda si cam uratzica si eram la stop cu nishte tovarashi noi avand megane 2 si ea se uita intr-una la noi si eu am skimbat cd-ul si am pus melodia de mai jos la maxim...deci nu va imaginez ce fatza a facut :wink: :lol: autorul Operei De Arta Mihai Margineanu |
Albumul lui Mihai Margineanu...merita...eu il am de o luna dar il am direct de la el...pe net il mai gasitzi...si nu prea...daca vretzi sa il atashez spunetzi-mi...
Recomand sesiunile lui Dj Adrian Eftimie...este rezident in Kristal...daca nu le avetzi spunetzi-mi... cam atat va recomand deocamdata...:) :wink: |
tng`ule ai reusit sa iei ? sau iti fac lista ?
|
le-am luat pe alea care le-ai pus mai in urma
fa lista si pune si melodiile :wink: thx ! |
baga :) ... haida mah .. nimik nou .. ?!@??
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Bravo Bishop, foarte smechera melodia
PEACE :peace: |
Aventura feat. Don Omar - Ella y yo ;)
|
2 chestii funny :
Ava - Oh ah ah si Marian Tianu - Maria |
ms bishop d piesa, faina
|