![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Vai de capu meu ce praf s-a facut ambulanta.
P.S. Ieri in jurul orelor 21 parca un golf 2 si un hyundai coupe pe kogalniceanu. |
La gemenii un Matiz + o Alfa argintie. Cred ca cel cu alfa nu a acordat prioritate. Am auzit numa BUM dupa care il vad pe ala cu alfa cum fuge cu usa indoita pe stanga si o tanti cu matizu cu avariile puse in mijlocu intersectiei.
|
1 Attachment(s)
In parcare la Aula ...
|
1 Attachment(s)
acum ceva timp pe grivitei
|
ce patise ala.. cumva a luat foc de la vreun scurt..
|
Quote:
|
Aveti grija cum mergeti ca in seara asta sa incolacit unul cu un taxiu dupa stalp.
Soferul nu avea centura si a sarit pe bancheta din spate. Poze vor aparea ca s-a strans lumea ca la urs. Accidentul a fost chiar peste drum de mesota. |
Am vazut si eu la stiri accidentul....urat de tot...masina poate sa o duca la fier vechi...e periculoasa zona aceea...nu e primul accident in acea zona...acolo daca te mananca talpa...o cauti cu lumanarea...
|
|
3 Attachment(s)
salutare , care cunoaste un service care sa ma rezolve cu problema asta daca stitii vreunul , gcosmin28 este id-ul de mess. ms.
|
Azi la iesirea din brasov spre tg. mures, s-au ciognit un matiz cu un logan. matizu era intors pe asfalt si toata partea soferului avariata, loganu era intr-un sant cu toata partea din fata avariata
|
5 Attachment(s)
Acum o ora .... zona Teatrul Dramatic!
|
5 Attachment(s)
Uita-i...facusem si poze:)
|
Quote:
|
aveti grija ca s-a facut un sens giratoriu nou la iesirea din Bv spre Stupini si nu e semnalizat mai deloc noaptea,e inainte de petrom ,multi au intrat prin el;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning