![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Quote:
Cel pe care il am e M5 , nu stiu parca cele de pisica mi se par rustice . |
Quote:
Si ce este original nu se demodeaza niciodata. Cum ar fi sa pui pe E34 volan de E60 sau chiar si de E39? :oops: Dar gusturile nu se discuta. Numai bine! :paper: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sonny ms de ajutor Creed ca asta se pupa cel mai bine .... |
Quote:
|
Quote:
ha...ha....de asta am avut si eu pe e39...ma bucur ca am putut sa te ajut...;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu am pus asa ceva pe vechiul E36, mare atentie pentru ca la mine nu s-a potrivit, poate era volan de E46, habar n-am. Am reusit pana la urma sa-l fac in clasicul stil romanesc/inventiv dar nu e ce trebuie. Nici nu stiu cum sa ma exprim, volanul are o chestie care trebuie sa fie fixa iar partea de fixare nu e la fel. trebuie sa intre ceva rotund alb intr-o gaurica sa stea fixat acolo, la E36 era in alta parte decat ce aveam eu pe volan.
Arata mai bine ca cele de M dar daca nu se potriveste perfect nu m-as complica. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Volane sport au fost amandoua, zic eu, asta pentru ca avea 3 spite iar cel vechi era de M3, modelul cu 4 spite. Eu cel vechi de M l-am pus pe E36-le ce il am acum si a mers perfect fara nicio modificare, nu stiu ce volan a avut din fabrica pentru ca l-am luat cu volan "sport" de aluminiu. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning