![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
Da, sunt si unii care-s de bani gata pe care nu ii intereseaza ca benzina va deveni 20 ron pe litru - de altfel, cred ca i-ai vazut si pe forum. :) |
Nu se schimba nimic dom`le, terminati cu prostiile astea.
N-o sa faceti nimic. 30 de "idioti" au ridicat mingea la fileu ... e randul vostru sa faceti ceva o seara placuta va doresc. |
Santos se pare ca invitatii aia de la realitatea si-au cam atins scopu. Te vad cam demoralizat !?!
|
nu cred ca e demoralizat,el a avut initiativa,si acum noi toti trebuie sa mergem mai departe impreuna,cred ca asteapta sa vada ca nu s-a zbatut degeaba.Nu toti ne dorim asta???
|
Quote:
La prima parte sa fim seriosi, cu ele asa merg si pe strazi si pe magheru si trec si pe langa politie, atunci nu-i intereseaza acum ii intereseaza. Nici eu n-o am ca in talon si totusi voi merge. Dar nu cred ca gaborul va fi asa de batut in cap, ci va intelege. UN SINGUR LUCRU VA SPUN : gaborii isi pun singuri benzina/motorina si fac cheta la echipajul care lucreaza pe o anume masina, pt a o repara. STATUL, POLITIA nimeni nu le da bani decat cu portia, iar daca nu dau de la ei din buzunar merg ca pietoni sa dirijeze si alte chestii. Niciodata n-am inteles de ce fac asta, eu n-as da bani neam sa repar masina institutiei, as merge pe jos si in caz de o actiune sa vedem ce mai fac unde sunt obligati sa aibe masini. |
santos e adevarat aste sun vorbele lor " 30 de idioti "
"au ridicat praful " bun |
deci pe 30 unde e intalnirea? in rond ;la 23 august? asa am citit pana acum.
|
In data de 30 va avea loc primul protest de genul in Baia Mare, revenim cu poze.. ;)
|
Maine am discutat sa o comitem si in Ploiesti.
(pe 29 decembrie) |
|
@buldogu - Acolo o sa fie. Vezi : https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...23-august.html
|
|
imi pare rau ca nu am fost si eu azi cu voi desi as fi vrut, pe 30 o sa fac tot posibilul sa ajung mai ales ca stau si in zona. vin insa cu o propunere, in caz ca se strang ceva masini trebuie mers in mai multe benzinarii din aceeasi zona simultan ca sa paralizam o zona nu doar o benzinarie si eventual zone aglomerate sau iesiri din oras
|
asta este si ideea pana la urma dar pentru a realiza ceva ...romanul trebuie sa ni se alature
|
Am si eu o intrebare, acolo spune ca s-a intamplat si la Ploiesti. Stie cineva ceva? Eu stiu ca o sa fie maine pentru prima data! (adica azi, defapt, pe 29).
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning