![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
despre ale mele nimeni,nimic?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Este un pic gresita perspectiva la parbriz..in rest frumos...felicitari!
|
Mersi frumos cristy....apropos...zi-mi si mie ce e gresit la perspectiva parbrizului ca sa nu mai repet greseala la alte desene. Multumesc anticipat :) ;)
|
1 Attachment(s)
Ti'am facut in paint aproximativ:arrow:
|
Aha...ok....multam ;)
|
dupa smiley nu prea ai inteles....... linia aia de sus si linia de jos a parbrizului se duc la un punct de fuga....deci nu sunt paralele cum le-ai facut tu ci se ingusteaza spre partea dreapta a masinii(stanga cum privim noi).........deci partea mai indepartata din desen
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am mai facut si io ceva pt un prieten ...
|
Foarte tare Skoda, dar e prea joasa :D BRAVO
|
sa mori tu ca`i prea joasa :)))
uitati ce se intampla cu lumea care are Polo de 360 de cai...n`are ce face decat sa se lege de muritori de rand :)) |
:lol:
Hori... Foarte frumoasa hasura :love: Fata masinei e lucrata foarte bine... Rotile si spatele mai putin. :???: Dar hasura face tot... GG :) |
Buna seara, am si eu o intrebare: stiti pe unde se fac cursuri de design auto, sau ceva genul?
Nota moderator: Rogu-te sa: - folosesti functia "Edit" - scri pe intelesul tuturori - treci pe la "Propuneri/Challenges" daca vrei sa te compari cu altii ;) |
hory ... jos palaria la caroserie ... pare extrem de real .... mai ales capota ... insa rotile din spate is bagate prea inauntru ... daca le faceai bine as fi zis cai o poza :shock:
|
salut,am si eu o intrebare unde se fac cursuri de design in romania?vreau sa ma duc sa invat
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning