Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 89 W R C - actual B 90 W I D (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/20969-89-w-actual-90-w.html)

weed2gf 30-07-08 17:45

Re: B 89 Wrc

Multumesc !

ozn_yakuza 30-07-08 20:57

da da ,o sa o vedeti si pe asta ca si pe SGM,hai va pupa tata ca nu stau sa ma cert cu voi.

B 89 WRC 30-07-08 21:57

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1671031)
da da ,o sa o vedeti si pe asta ca si pe SGM,hai va pupa tata ca nu stau sa ma cert cu voi.

ai vb cand trebuia sa taci si cand vb oricum spui numai tampenii

ozn_yakuza 31-07-08 00:28

m-as bucura sa nu am dreptate si oricum o sa urmaresc progresul masinii.

aditzaa 31-07-08 01:12

nu cred k are rost sa va certati ...cel mai bine ar fi sa asteptam sa vedem ce o sa fie pana la urma....;)

skoda boy 31-07-08 10:08

Eu nu inteleg ceva:daca nu va convine cum arata masina de ce nu ati cumparat-o voi sa continuati legenda ??? omul si-o face cum vrea si cum are posibilitati...Bafta

weed2gf 31-07-08 10:26

Multumesc !

cata_tm 31-07-08 11:24

cred ca o sa mergi mult mai incordat acum, cand ai vazut cati ochi sunt pe tine :lol: :lol: :lol:

numai "incepator" sa nu fii in dacii dinastea... un fel de big brother cu un singur participant, si o groaza de " ochi" :lol: :lol:

ma rog... sa zic ca nu imi pare rau dupa sgm? nu pot... tau, desi nu prea mi-a placut in detaliu, avea acel farmec, ceva aparte... dispare fenomenul...e pacat, nu a durat mult, "pasionatii" le-au aranjat, au aratat ce se poate face cu multa pasiune...si gata, over...

sa ai grija de masina!

ozn_yakuza 31-07-08 12:05

si eu am acelasi sentiment, ca o sa dispara daciile smechere.

bafta weed si sa fi mandru ca mergi agatat la volanul unei asemenea masini.

RobertRFG 31-07-08 13:16

Weed multa bafta in continuare cu masina...odata ce a zis Florin ca masina a picat pe maini bune si legenda va continua nu inteleg ce va tot amabalati...
sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute

B 89 WRC 31-07-08 14:02

stii care e treaba cu daciile smekere cum spuneti voi poate vor dispare dar motivul il stiti ?il spun eu nu sunt prea multi in stare sa faca dacii dalea de intorci capu dupa ele

cata_tm 31-07-08 14:38

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1672110)
stii care e treaba cu daciile smekere cum spuneti voi poate vor dispare dar motivul il stiti ?il spun eu nu sunt prea multi in stare sa faca dacii dalea de intorci capu dupa ele

da...iar acei putini de care spui tu, le vand...ma rog, se poate face o polemica nesfarsita pe tema asta.. ideea e simpla. a fost fenomenul, a tinut vreo 5-6 ani, si acum, sau ma rog, de anul trecut incoace, dispare treptat, pana cand, chiar ceea ce traim noi, se duce-n p**a tot...

comparatia pe care o voi face va parea tampita, dar sper sa fie privita in ansamblu: de ce in germania pot exista golf 1, 2, fiat 500, r5, o groaza de masini vechi, facute nu doar ca sa alerge, ci si pentru aspect... doar faptul ca sgm ajunsese unde ajunsese era un mare atu al adevaratilor pasionati. si ce daca erau inca multe masini care ii dadeau in freza? ce daca RLR, dupa toata munca, era prea moale pentru acel motor puternic? erau dacii...erau cele mai frumoase, si ne puteam mandri cu ele. se vand, se dau unora care nu au nici in clin nici in maneca, nici cu puterea nici cu mecanica...le place ca straluceste si au filme pe youtube...da, o mare realizare... ma rog... n-am chef sa scriu romane. dezamagirea a inceput de cand s-a dat sgm-u...si continua, vad...

salutare

ozn_yakuza 31-07-08 14:46

gata ca ne facem sange rau singuri.

cata_tm 31-07-08 14:50

la un moment dat si tu ai vrut sa o vinzi...asa ca esti in aceeasi oala. lauda ca arata bine masina ta, urat ca vrei/ ai vrut sa o vinzi...asa ca...shhh!

Muttley 31-07-08 14:57

Il stiu pe weed si conduce ca o ciubota.
Desi are permis de 3 ani, pana acum a pocnit dauna totala si golful 5 si passatul TDI si bmw de i le-au cumparat parintii. De fapt bmw-ului i-a calat motorul. Asta pt ca a crezut el ca n-are nimic daca pune apa minerala in loc de antigel. Nu mai zic de alte doua masini ale prietenilor, macar p-alea nu le-a facut praf.
Si, nu stiti de la mine, parintii nu-i mai iau si a patra masina, d-aia si-a luat dacie, ca s-o faca terci si sa nu-i para rau.

Am scris toate astea ca ma enerveaza si pe mine ca omu' habar n-are sa conduca si nu stie ce e aia mecanica.
Ce oameni...

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning