![]() |
grimy tata.....de unde ai tu grila aia de mk2? daca ai cumparat-o zi de unde....daca e originala...nu mai zi....
|
o avea masina cand am luat-o
|
1 Attachment(s)
hmmm... cablul de accelaratie se poate foarte bine inproviza si dintr-un cablu de frana de la bicicleta... se gasescla rusi ci 10.000.... eu pentru orice eventualitate tin unul in masina... iar farurile se potrivesc de la ursuletz.. cu modificari minime ii poti pune varianta cu lupa..!!!!!!.....
Hai sa va arat ce am mesterit azi......... |
1 Attachment(s)
sii. .....aprins...!!
montajul \" duce un tub fluorescent de 40 w la 120cm lungime sau 2 tuburi de 20 w in serie...tuburile pot fi si arse ( adek sa nu functioneze in varianta cu 220 v ......si se gasec gratis....!!! ) Stiu ca au aparut variante cu led-uri dar varianta asta e mult mai ieftina... si cate led-uri ar trebui sa pui ca sa egalezi 120w... 2 tuburi de 40 w sub praguri si 2 tuburi de 20 w unul in fata si unul in spate.. |
1 Attachment(s)
Cam asa arata jantele
|
2 Attachment(s)
Cam asa arata capra mea, scoasa din atelier, plina de praf... :lol:
PARERI ??? :shock: |
WOOOOW
WOOOOW ce marfa arata
|
Re:
Quote:
|
mi-am gasit scaune. atat
|
re
aloha :D
am nevoie de o traversa de capri care sa fi avut un motor v6 si suportii motor!urjent! :!: vine caldura si tre sa urc cosworthu sus!rezolvat cu cutia de viteze,ambreiaju si cardanu acu mai trebe nenoricita asta de traversa |
stie cineva ceva de frumusetea in cauza? e un mk2,nu?are barele super...si grila fata.....si farurile sunt a la america......
https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...i_xx14485.html |
frumoasa masina.......
pai de ce intrebi pe altii .. ai nr in fata.. si eu dat la un prieten 2 faruri asa .. de pontiac..parca putin mai inguste.. si mai am 2 da-s cu oglinda dusa |
codrine...grim e omul cu care poti vb referitor la mashina..
jaguare fain paintul..la cuptor.. :P , cat costa setul d ejante?? vezi k sunt doar replici, pt k suruburile sunt mai mult de ornament, deci..nu da mult, k nu fac :wink: arata fain..numa vezi sa ai loc sub aripi.. pune nishte pozne cu scaunele cosmine, ne ne lasa sa visam la ce bestialitati ti-ai luat..sau nu :twisted: |
punem punem si cu scaunele da .......plm injectoarele mele sunt ftte. sa vad daca merg curatzate sau trebe altele...........
|
mentzionez ca a trebuit sa cumpar tot oltcitul ca sa iau scaunele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning