![]() |
re: '97 Civic EK (swap K20)
Quote:
|
Pe ce caroserie vrei sa pui motorul?
|
Quote:
|
6k pe un K20? ......
|
Quote:
Dar multi sint invatati cu un b16 care costa 1500 maxim si gata . |
Quote:
|
Ai pus motorul?Te-am vazut aseara trecand in tromba prin Craiovita pe la depou,se aude grav de tot.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pana la urma ce treaba ai tu cu ce vinde omul? daca are preturi asa mari, vinde-le tu la preturi apropiate si gata, esti aranjat.
Ce motor va fi pus sau e deja pus pe civic? :D |
Quote:
|
tin sa cred ca pe multi ii roade invidia pe forumu asta...
nu iti comvine cat vrea omu pt un swap, cauta mai ieftin si fal la altu care til da mai moca... |
Uitati asa apar tot felu de discutii din cauza unora si altora care nu stiu din ce motive sint deranjati si frustrati dar ca sa dau un exemplu multi ce au b16 cer sau evalueaza masinile lor la 4000 euro cam pe aici e media nu? mai departe de ce nu le vindeti tata voi si va luati un ed cu 300 euro sau eg cu 500 si il si faceti cu k20 cu restu 3000 si de euro daca pentru voi e mai ieftin si va pricepeti sa le faceti sau sa le cumparati asa moca? ca multi vorbesc dar putini cunosc nu vreau sa intru in polemica cu tine Toyboy dar nu inteleg ce ti se pare atit de mult aici dami u Hondata cu tot cu soft la 1000 euro si nu cu 1 soft ci cu 4 de coasta de circuit de drag .... cam ce bani costa un soft la voi acolo 300 minim nu? ori 3 softuri cit face ? sau si astea sint vechi si au expirat ? suportii aia au garantie pe viata poate daca te pui tu cu ciocanu pe ei se strica sau nu inteleg cum expira astea sau harnesurile alea cu ce expira ca st niste mufe cu fire si nu conteaza daca am avut sau nu eu bani sa fac swapu asta conteaza ca lam facut si nu 1 ci 2 si acum fac la al 3lea pe ed si fac si la mine al 4lea asa ca nu va mai dati cu parerea ca nu stii daca ai stii ai stii ca am dreptate dar cum spui tu prostimea nu stiu la ce te referi eu nu am vorbit sau prostit pe nimeni asa ca cine ma cunoaste stie ce om sint si nu pot multi dupa forum sa imbirlige si sa faca lumea sa isi schimbe parerea fata de mine si garaju meu dar cum sa intimplat si cu cei de la exelixis cind au scos cel mai bun timp din Ro au inceput gurile rele adica concurenta ca ce domne nu e facuta de ei ca e luata de la Greci masina si etc etc asa ca cine e frustrat si deranjat nu e obligat sa citeasca sau sa posteze aici mai fai si tu si vino la curse si demonstreaza si dupa vorbeste nu te mai plimba cu b16 pe crx din 89 si ma judeci pe mine ca e scump motoru meu pai daca al meu nu face 3000 dar motoru tau b16 face 1700? cam ce bani mai bagi u in el ca sa ajungi la performantele k20ului? sari de 3000 pe aspirat si tot nu vei ajunge acolo si eu stiu ca te pricepi dar esti rau intentionat dar asta este parerea ta si e treaba ta .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning