![]() |
Re: E30 - Txa
Quote:
|
auzi frate ce facem ca ne-au trecut astia la pagina 2?,ca cica nu mai facem treaba,cum nu am mai pus poze cum au uitat de noi,dar lasa ca iesim noi pe strazi si o sa ne tina minte toata viata:D:D:D
|
Quote:
tare cred ca ai mare dreptate cu ce ai spus dupa virgula.... ai rezolvat cu alea? in seara asta vorbesc iar cu ei si imi dau un raspuns.... |
marius spune`mi te rog rezervoru la ursu albastru , l`ai facut tu ? cati litri are ? si daca ma poti ajuta ca vreau si eu sa imi fac .. ms frumos
|
Quote:
|
Dragii mei....dragi fani ai acestei masini..tin sa va anunt..ca sambata la mare nu am mai vazut nici o cursa...in schimb..am avut parte de o senzatie..nemaintalnita..am mers cu TXA...
in primul rand..sunetul motorului..si tobelor...ma inebunit... motorul...este foarte clar in mintile lui...la cum trage...si inca nu am simtitoo clar clar pentru ca era foarte ud p jos... iam spus lui marius la un moment dat sa plece cu 1...asemanator unei plecari de "liniutza"..si a fugit d sub noi...si in 1..si in a2...am avut..parte...si de niste mici cerculetze...ca deh pe ploaia aia...sa invartit imediat;)):X:X:X..oricum MARIUS MULTUMESC...AI O MASINA EXTRAORDINARA...O ADEVARATA PASIUNE...iti urez succes la curse..cu ea... si bafta...cu GALBIORUL:)...M3;)) |
Quote:
|
Marius... de ce n-ai dat deloc? :D
Toata lumea se aduna acolo cand dadea NUTu cate un burn, isi bagau **** in el de concert si veneau imediat la stand la voi! :)) Masina arata intr-un stil... |
Quote:
|
Quote:
Superbe toate 3 ... Dar mie personal imi cel mai mult imi place M3 ala galben :X e criminal:X Multa bafta in continuare si sa continui cu acceasi pasiune...!!!! |
Quote:
|
bravo marius pentru ce ai facut la baia mare ,din pacate de cate ori ai facut cu wpp ai avut ghinion da in rest au rupt tot
|
tiam vazut masina live la showu de la baia mare.. deci pur si simpla superba.. deci nam cuvinte.. bravo.. o masina extraordinara
|
Felicitari Marius, mare om mare masina :)...BIne ca am putut rezolva cumva sa inlocuim furtunu ala :)
|
Marius pe 17-18 unde te duci .... vi la craiova sau te duci la cluj ??? :(
Sau nicaieri ??? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning