Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

OltcitPower 04-03-07 10:39

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 779632)
nenea einstein ...corecteaza-ma si aici daca nu am scris bine ...decat sa scrii ce ai scris mai bine te abtineai ca de comentat sunteti toti buni pe net da in rest ....nu mai zic nimic....io sunt de la tzara si scriu hammer cu a ca asa imi place...important ca nu stiu scrie numa face :P ....gamia-s pixu in scolii si stiinte teoretice si literare sau literale sau cum korhaz se scrie :):):)

nu sunt Einstein, ca ala s-o dus de mult.
Nu a fost comentariu, ci corectura de nume.
Si nu e vorba nici de 'buni pe net'...ca totul pe rabla mea am facut singur, si cred ca stiu si eu una alta.
Nu e chestiune de scoli, stiinte teoretice...ci de faptul ca acea masina macar atat respect merita, sa ii scrii corect numele;) (ca oricum o violezi cand ii dai talpa)
Nu inteleg ce te revolti asa, ca doar nu te-am muscat.

P.s: tudok magyarul is;)

SoundIdentity 04-03-07 14:10

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 780081)
nu sunt Einstein, ca ala s-o dus de mult.
Nu a fost comentariu, ci corectura de nume.
Si nu e vorba nici de 'buni pe net'...ca totul pe rabla mea am facut singur, si cred ca stiu si eu una alta.
Nu e chestiune de scoli, stiinte teoretice...ci de faptul ca acea masina macar atat respect merita, sa ii scrii corect numele;) (ca oricum o violezi cand ii dai talpa)
Nu inteleg ce te revolti asa, ca doar nu te-am muscat.

P.s: tudok magyarul is;)

ca asai ii foaita mea de om....nu va permit la niciunu sa comentati:) daca ai observat nu numa pe tine ci pe oricare care are obiectiuni il f...t ...nu stiu scrie asta e ...de masina ta nu a comentat nimeni .....asa ca gata cu prostiile ca iar o lungim fara sens ..pa

poti sa stii si magyarul si spaniola franceza sau orice nu ma intereseaza !!!!!!!!eject :P

civic_ex 04-03-07 17:25

misto hammeru bulan! imi plac tetierele. foarte profesional.

SoundIdentity 04-03-07 17:41

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 780901)
misto hammeru bulan! imi plac tetierele. foarte profesional.

imi place ca si tu esti analfabet ca mine :):):):):) pe langa ca tu esti jumate american scrii si tu hammer nu hummer apoi unu nu o stiut ce sa vorbeasca sau sa zica si s-o legat de caligrafia mee :):):) da treaba ii asta?

civic_ex 04-03-07 21:38

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 780081)
;)

ce vorbesti sefu? cum sa o violezi cand ii dai talpa? atunci ii place mai mult! :)
cat de respect... dao in p@#$ de masina, ca nu merita nici un respect. toate plasticaraiele bat in ele

DR.ZOZO 04-03-07 21:49

beton HIMMERUL ala,baga mare sandule,ca vad ca de masinile noastre nu avem timp.

DR.ZOZO 05-03-07 20:57

8 Attachment(s)
baton si fita asta de use.
si un mercan cam rar pe la noi,putin de lifting la baiatu:))

gARFi3LD 05-03-07 22:20

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 782958)
baton si fita asta de use.
si un mercan cam rar pe la noi,putin de lifting la baiatu:))

dr.zozo ce se mai aude de bmw-u coloratu ala cu 101010 de boxe si merceNdeNsu cobra sau ce era ala verde :D de le manevrai tu cand stateai in nufaru :D?8) :-)

civic_ex 05-03-07 22:22

chiar ca beton fetele alea de usi! :)

danny19_sm 06-03-07 15:48

Arata beton fetele de usi....Da sub capota ce se ascunde????;)

DR.ZOZO 06-03-07 19:25

9 Attachment(s)
am mai facut si io ceva pe mertanul asta,si pe bmw.
am pus niste praguri pe mertan ca era naspa fara ele,mai tre umblat la bara spate un pic asa finut si e beton.
si va prezint ursuletul meu:)) in stadiul de dezmembrare totala,vreau sa fac cel mai beton ursulet nu va fi gata doar prin august.

DR.ZOZO 06-03-07 19:27

sandule maine vine la preparat un colf vr 6:))

valerutzz 06-03-07 20:01

Heheheh.... se poate chema o mica provocare :D Sa vedem ce iese ! 8)

DOMY_m3 06-03-07 20:34

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 784602)
am mai facut si io ceva pe mertanul asta,si pe bmw.
am pus niste praguri pe mertan ca era naspa fara ele,mai tre umblat la bara spate un pic asa finut si e beton.
si va prezint ursuletul meu:)) in stadiul de dezmembrare totala,vreau sa fac cel mai beton ursulet nu va fi gata doar prin august.

te provoc la o liniuta .ARO VS URSUL TAU.3 X 400 METRI IN 100 EURO.MERGE COMBINATIA?POT SA FACI CE VREI CU URSU.V8 CU NITRO SI CU BITURBO.SI EU POT SA FAC CE VREAU.CE ZICI COFFOS.UN PIC DE DISTRACCIE.SA DECIDEM CAREI CEL MAI TARE URS DIN JUDET.

BH 07 MDF 06-03-07 21:13

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3 (Post 784778)
te provoc la o liniuta .ARO VS URSUL TAU.3 X 400 METRI IN 100 EURO.MERGE COMBINATIA?POT SA FACI CE VREI CU URSU.V8 CU NITRO SI CU BITURBO.SI EU POT SA FAC CE VREAU.CE ZICI COFFOS.UN PIC DE DISTRACCIE.SA DECIDEM CAREI CEL MAI TARE URS DIN JUDET.

Asta da provocare :D

All times are GMT +2. The time now is 22:43.

- Copyright 2026 4Tuning