![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@NXdev: A mai imbatranit si el Alex..ms. Jante negre nu vreau pentru ca nu imi plac cum dau...Plafonul va fi negru :-)
@Tweety_rzw: Asta m-am gandit si eu ma sa il fac mai funky asa...Mersi man si mie imi place cum arata. Te astept :lol: @bib_andrey: Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D @Sonny™: La plafon negru m-am gandit de muuuuult dar am zis ca nu are rost sa il fac acum. O sa il fac cand o sa vopsesc masina total :-) Azi e frumos afara...poate ii dau niste spray la badboy-u ala |
Quote:
|
Quote:
sper ca o sa fie vopsea negru lucios la plafon...;) |
3 Attachment(s)
@B-99-SAA: Gata Liviule am dat si cu spray acolo...
@Sonny™: Cu siguranta negru lucios va fi..;) Am dat putin cu spray la badboy sa trecem cu bine de iarna. Eu zic ca a iesit bine tinand cont ca e facut cu spray-u :D |
Baaa.... e fitza :D A iesit smecher rau, il vad io maine pe viu cum arata... Unde pana mea ai parcat la poza, e aiurea decoru, boscheti alea alea :rolleyes2
|
A iesit PREA BINE avand in vedere ca e cu shprai :D
|
a iesit marfa breee:lol: felicitari....sigur nu ai dat si cu lac peste spray??? pt. ca a iesit super...;)
|
Quote:
OFF:Intra putin la topicul clubului :">. |
De abea astept sa il vad pe ZUZ cu badboy live :shock:
|
@B-99-SAA: Ms Liviu...o sa il vezi si maine. Decoru stiu e naspa...eram intr-o parcare in spatele blocului ca daca o faceam in parcare la mine le gazam masinile la aia :))
@SV25MBN: Mersi...pentru provizoriu a iesit bine :D @Dacia Sport BR 10 TCM: Mersi...am dat si o mana de lac peste ;) @NXdev: Ms Alex..Eu sunt multumit si de cum se vede live. Am vazut si surpriza de dincolo :D @bib_andrey: Hai ca mai e putin...maine il vedeti :)) |
A iesit foarte bine. N-arata rau deloc. Ar merge o buza/prelungire la bara fata. Daca vrei iti dau un pont de buza :D
|
Mersi...momentan lipsa fonduri deci masinuta ramane asa pana in primavara...atunci o sa vedem ce si cum :-)
|
Las`o asa pana la primavara man..si daca mai faci rost de fonduri ne anunti si pe noi :"> sa vedem noutatile :>
Pana atunci bafta cu ZUZu ;) |
salut!sa-ti traiasca masinutza! usor usor a iesit super.intradevar si cu un plafon negru lucios ar fi si mai marfa.spor la treaba in contiinuare!
|
a iesit bine pana la urma cu vopsea la spray, bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning