Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Alex30 04-11-10 10:40

Re: B 191 ZUZ my zuz

@NXdev: A mai imbatranit si el Alex..ms. Jante negre nu vreau pentru ca nu imi plac cum dau...Plafonul va fi negru :-)

@Tweety_rzw: Asta m-am gandit si eu ma sa il fac mai funky asa...Mersi man si mie imi place cum arata. Te astept :lol:

@bib_andrey: Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D

@Sonny™: La plafon negru m-am gandit de muuuuult dar am zis ca nu are rost sa il fac acum. O sa il fac cand o sa vopsesc masina total :-)

Azi e frumos afara...poate ii dau niste spray la badboy-u ala

B-99-SAA 04-11-10 10:50

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3783906)
Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D

Nuuu.... acu m-ai dat de gol :lol: Eu am vrut sa o pun frumos in torpedou, dar nu se dezlipea si venea ala cu trepiedu in fata sa faca poze, si am tras putin mai tare... Oricum, eu nu am mers cu semnu nici macar o zi, si n-am murit, nici amenda n-am luat :D Eu zic sa faci o pauza acuma (adica fix acum), sa te speli bine pe fata, si sa iesi sa vopsesti capota! Dupaia o tragi in poze si vii si le pui aicishea :lol: Plafonu negru momentan nu, cheltuiala prea mare, se face cand vopsesti masina. Strangi bani pentru jante in primavara... :) Apropo, schimbare majora fata de cum era Zuzu stock, e clar ca faci o diferenta in trafic!!

Sonny™ 04-11-10 10:57

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3783906)
@NXdev: A mai imbatranit si el Alex..ms. Jante negre nu vreau pentru ca nu imi plac cum dau...Plafonul va fi negru :-)

@Tweety_rzw: Asta m-am gandit si eu ma sa il fac mai funky asa...Mersi man si mie imi place cum arata. Te astept :lol:

@bib_andrey: Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D

@Sonny™: La plafon negru m-am gandit de muuuuult dar am zis ca nu are rost sa il fac acum. O sa il fac cand o sa vopsesc masina total :-)

Azi e frumos afara...poate ii dau niste spray la badboy-u ala

sper ca o sa fie vopsea negru lucios la plafon...;)

Alex30 04-11-10 15:00

3 Attachment(s)
@B-99-SAA: Gata Liviule am dat si cu spray acolo...

@Sonny™: Cu siguranta negru lucios va fi..;)

Am dat putin cu spray la badboy sa trecem cu bine de iarna. Eu zic ca a iesit bine tinand cont ca e facut cu spray-u :D

B-99-SAA 04-11-10 15:04

Baaa.... e fitza :D A iesit smecher rau, il vad io maine pe viu cum arata... Unde pana mea ai parcat la poza, e aiurea decoru, boscheti alea alea :rolleyes2

SV25MBN 04-11-10 15:14

A iesit PREA BINE avand in vedere ca e cu shprai :D

Dacia Sport BR 10 TCM 04-11-10 16:10

a iesit marfa breee:lol: felicitari....sigur nu ai dat si cu lac peste spray??? pt. ca a iesit super...;)

NXdev 04-11-10 16:37

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3784464)
@B-99-SAA: Gata Liviule am dat si cu spray acolo...

@Sonny™: Cu siguranta negru lucios va fi..;)

Am dat putin cu spray la badboy sa trecem cu bine de iarna. Eu zic ca a iesit bine tinand cont ca e facut cu spray-u :D

Deci, esti fitsa :shock:.A iesit super bine, sper sa se vada asa si live :D.

OFF:Intra putin la topicul clubului :">.

bib_andrey 04-11-10 16:51

De abea astept sa il vad pe ZUZ cu badboy live :shock:

Alex30 04-11-10 16:58

@B-99-SAA: Ms Liviu...o sa il vezi si maine. Decoru stiu e naspa...eram intr-o parcare in spatele blocului ca daca o faceam in parcare la mine le gazam masinile la aia :))

@SV25MBN: Mersi...pentru provizoriu a iesit bine :D

@Dacia Sport BR 10 TCM: Mersi...am dat si o mana de lac peste ;)

@NXdev: Ms Alex..Eu sunt multumit si de cum se vede live. Am vazut si surpriza de dincolo :D

@bib_andrey: Hai ca mai e putin...maine il vedeti :))

Robert Coca 04-11-10 16:58

A iesit foarte bine. N-arata rau deloc. Ar merge o buza/prelungire la bara fata. Daca vrei iti dau un pont de buza :D

Alex30 04-11-10 17:03

Mersi...momentan lipsa fonduri deci masinuta ramane asa pana in primavara...atunci o sa vedem ce si cum :-)

bib_andrey 04-11-10 21:02

Las`o asa pana la primavara man..si daca mai faci rost de fonduri ne anunti si pe noi :"> sa vedem noutatile :>

Pana atunci bafta cu ZUZu ;)

marius3030 05-11-10 02:39

salut!sa-ti traiasca masinutza! usor usor a iesit super.intradevar si cu un plafon negru lucios ar fi si mai marfa.spor la treaba in contiinuare!

NightClubRacer 05-11-10 10:43

a iesit bine pana la urma cu vopsea la spray, bafta!

All times are GMT +2. The time now is 09:47.

- Copyright 2026 4Tuning