![]() |
Re: Diverse Discutii
CRED CA CEL MAI BINE STATI ACASA SI ACCEPTATI TOATE TAXELE ABERANTE PE CARE LE BAGA GUVERNUL PESTE NOAPTE,DECAT SA STATI IN FRIG,CUM AU STAT UNII DINTRE NOI.EU MI-AM CUMPARAT MEREU MASINI INDIFERENT CAT DE MARE A FOST TAXA SI O SA IMI CUMPAR IN CONTINUARE,INSA MULTI SUNT NEINTERESATI ACUM DE TAXA,SI PESTE CEVA VREME,CAND VOR AVEA POSIBILITATEA SA ISI CUMPERE O MASINA DE AFARA,SE VOR LOVI DE ACEASTA TAXA PE CARE O ACCEPTA ACUM.PE SCURT,BUZOIENII SUNT NISTE FRICOSI.
|
Vineri a fost protest si la Buzau, in fata trezoreriei. Oamenii au fost pozati (numerele masinilor) si au primit avertismente pe loc,au fost contactati telefonic, li s-a trimis prin posta si urmeaza sa le primeasca. Cu toate acestea si azi s-a repetat protestul, in Piata Daciei. Deci, nu trebuie sa faci 100 de km ca sa pari curajos, mai ales pentru o situatie care nu difera cu nimic de Buzau, ba mai rau, neautorizata si neorganizata.
Cine isi ia masina SH din afara o poate inmatricula in Bulgaria pentru o suma modica, DACA o tine pentru el. Protesteaza cine este afectat pana la urma. Sunt curios insa cum au votat acum 4 ani si un pic. |
in buzau se mai face ceva protest? ceva legal?sau ilegal?
as vrea sa ajut si eu cum pot.....dar nu stiu ce si cum...nu sunt afectat de marirea taxei,deocamdata.... scrieti pe forum,dati cateva detalii.... |
Quote:
bafta la toti ! |
Hai sa mai lasam criza deoparte , taxa , masinile..
Craciun Fericit Domnilor alaturi de cei dragi !!! |
iar a inghetat buzaul... la 9 grade cu minus care erau azi-dimineata cred si eu :D
hai frate nu se mai lauda nimeni cu nimic? nu mai vrea nimeni mega intalniri? ati vazut ca ne-am strans cativa ultima data....plm...e plictiseala mareeeeee in orasu asta..haideti sa mai miscam si noi ceva |
pai sa vina cineva cu o idee
|
stie cineva de unde fac si eu rost de stickerul ala cu 4tunning.ro??
|
Quote:
|
mersi wyp
|
Re: Intalniri / Adunari
scz de offtopic...dar ce user de aici are un megane negru cu CRY la numar
|
Re: Intalniri / Adunari
Quote: