Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

siadimet 13-12-08 15:44

Re: Diverse Discutii

CRED CA CEL MAI BINE STATI ACASA SI ACCEPTATI TOATE TAXELE ABERANTE PE CARE LE BAGA GUVERNUL PESTE NOAPTE,DECAT SA STATI IN FRIG,CUM AU STAT UNII DINTRE NOI.EU MI-AM CUMPARAT MEREU MASINI INDIFERENT CAT DE MARE A FOST TAXA SI O SA IMI CUMPAR IN CONTINUARE,INSA MULTI SUNT NEINTERESATI ACUM DE TAXA,SI PESTE CEVA VREME,CAND VOR AVEA POSIBILITATEA SA ISI CUMPERE O MASINA DE AFARA,SE VOR LOVI DE ACEASTA TAXA PE CARE O ACCEPTA ACUM.PE SCURT,BUZOIENII SUNT NISTE FRICOSI.

DragosT 13-12-08 20:00

Vineri a fost protest si la Buzau, in fata trezoreriei. Oamenii au fost pozati (numerele masinilor) si au primit avertismente pe loc,au fost contactati telefonic, li s-a trimis prin posta si urmeaza sa le primeasca. Cu toate acestea si azi s-a repetat protestul, in Piata Daciei. Deci, nu trebuie sa faci 100 de km ca sa pari curajos, mai ales pentru o situatie care nu difera cu nimic de Buzau, ba mai rau, neautorizata si neorganizata.
Cine isi ia masina SH din afara o poate inmatricula in Bulgaria pentru o suma modica, DACA o tine pentru el. Protesteaza cine este afectat pana la urma. Sunt curios insa cum au votat acum 4 ani si un pic.

gigi galagie 16-12-08 15:51

in buzau se mai face ceva protest? ceva legal?sau ilegal?
as vrea sa ajut si eu cum pot.....dar nu stiu ce si cum...nu sunt afectat de marirea taxei,deocamdata....
scrieti pe forum,dati cateva detalii....

W Y P 16-12-08 22:16

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 1918766)
CRED CA CEL MAI BINE STATI ACASA SI ACCEPTATI TOATE TAXELE ABERANTE PE CARE LE BAGA GUVERNUL PESTE NOAPTE,DECAT SA STATI IN FRIG,CUM AU STAT UNII DINTRE NOI.EU MI-AM CUMPARAT MEREU MASINI INDIFERENT CAT DE MARE A FOST TAXA SI O SA IMI CUMPAR IN CONTINUARE,INSA MULTI SUNT NEINTERESATI ACUM DE TAXA,SI PESTE CEVA VREME,CAND VOR AVEA POSIBILITATEA SA ISI CUMPERE O MASINA DE AFARA,SE VOR LOVI DE ACEASTA TAXA PE CARE O ACCEPTA ACUM.PE SCURT,BUZOIENII SUNT NISTE FRICOSI.

Asta cam asa este...Am fost la Bucuresti pe 13 ( sambata ) la asa numitul "marele protest"...si cand ce sa vad ? ! o mana de oameni care strigau jos taxa...si oamenii aceia veniti tot din provincie ( cei care au reusit sa scape de politie la intrare in Bucuresti )...Bucurestenii se pare ca au preferat sa stea in casa , la caldura , sa se uite la un film ceva decat sa iasa in strada ( desi ploua si era foarte frig ) si sa ne sustina contra acestei taxe ABERANTE....asta e....am auzit ca si la Buzau s-au facut cateva mici proteste...cand mai urmeaza ? ?

bafta la toti !

MariusMKV 25-12-08 19:40

Hai sa mai lasam criza deoparte , taxa , masinile..
Craciun Fericit Domnilor alaturi de cei dragi !!!

giubau_v8 28-12-08 14:56

iar a inghetat buzaul... la 9 grade cu minus care erau azi-dimineata cred si eu :D

hai frate nu se mai lauda nimeni cu nimic? nu mai vrea nimeni mega intalniri? ati vazut ca ne-am strans cativa ultima data....plm...e plictiseala mareeeeee in orasu asta..haideti sa mai miscam si noi ceva

smoker_buzau 30-12-08 17:41

pai sa vina cineva cu o idee

smoker_buzau 30-12-08 17:42

stie cineva de unde fac si eu rost de stickerul ala cu 4tunning.ro??

W Y P 30-12-08 20:46

Quote:

Originally Posted by smoker_buzau (Post 1949683)
stie cineva de unde fac si eu rost de stickerul ala cu 4tunning.ro??

de la magazin....stiu sigur ca are nicolas ...vis-a-vis de tess junior este magazinul....e 10 lei ;)

smoker_buzau 02-01-09 14:52

mersi wyp

19tdi 11-01-09 11:15

Re: Intalniri / Adunari

scz de offtopic...dar ce user de aici are un megane negru cu CRY la numar

giubau_v8 12-01-09 09:37

Quote:

Originally Posted by 19tdi (Post 1972357)
scz de offtopic...dar ce user de aici are un megane negru cu CRY la numar

si tu ai probleme cu ''meganistii?''....mie imi venea sa musc din unu cu un megane negru wyz parca avea la nr

W Y P 12-01-09 09:47

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1974729)
si tu ai probleme cu ''meganistii?''....mie imi venea sa musc din unu cu un megane negru wyz parca avea la nr

Da giubau WYZ are la numar si are stikerul 4tuning in spate...Nu trebuia sa te superi asa merge el:drunk:

19tdi 12-01-09 11:25

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1974729)

nu eu am probleme ei cred ca au...cred ca sufera de masina lor...s-a suparat unu asa tare ca l-am depasit ca m-a alergat pana in micro14(statea in fundu meu de imi era frica sa franez)

MariusMKV 12-01-09 12:18

poate ii placea fundul tau ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2026 4Tuning