![]() |
Re: Street Racing Squad
Sunt de acord cu schimbarea parasolarului, si bulina este ok
|
Masina mea intra an operati de transplant AC cu clima automata, nu stiu daca ma apuc anainte sau dupa expo, va anunt si sper sa revin cu poze
|
cu parasolarul, mai exact cu fontu de la parasolar...avem o problema...mai este folosit si de alt club, si in plus, pt o lungime de 1 m ar iesi gros de 20 si ceva de cm. eu zic ca e cam mult, sper sa inteleaga si racer asta..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuzatima daca deranjez...desi am zis ca nu mai postez pe forum tre sa zic ca ideea lu grin este foarte tampita:))))))
Cum frate sa facem intrunirea la lacu morii ??? Deabea intra tank prin damburile astea da sa vina njd-u sau diciu sau bobo ma rog mai multi deci se exclude lacu morii!!!! Eu sustin ideea lu tank tot acolo la poli' dar cu 20 de metrii dupa colt unde e linistit si poti sa dai muzica in blana. Respect SrS! |
Quote:
si am pus la vot ca sa stie tot clubul si sa vede cate voturi ia ca daia suntem club daca ia mi multe voturi ramane(teoretic, dar acum tine si de incapatanarea voastra):rolleyes2 deci MEMBRII SA VOTEZE CA DAIA E UN CLUB!!! 2. propun carol sa ne intalnim nu de alta dar nu ne vede la polivalenta oricum in viata mea nu am mai intalnim locatie mai cretina ca polivalenta...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
daca veniti de la ora 20-22 normal da ia stati si dupa 22 sa edeti ca se schimba treaba da **** mea voi aveti si masini si va plangeti de mine ce ziceti ca vin cu ce pot ??? puntete in locul meu sa vezi cum e si dupa sa imi zici ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tazz nu zice nimic, de cand e clubu asta numai eu am "tipat" cand nu mia convenit ceva legat de club si nu de mine in special:rolleyes2 tazz ar trebuii sa fie mai tare in gura ca eu mam saturat sa tot fiu...si oricum pe mine nu ma asculta nimeni...:rolleyes2 ca de oamenii se cred smecheri daca ii iau pe cativa la intrebi dece sunt in club habar nu au nici ei...:lol:...vai de ei unii...;) frate daca nu nicio treaba cu clubul sa se care unde vor **** lor...clubul asta o sa fie si daca raman 3 oameni si stiu destui membrii care isi doresc ceva in acest club si oamnei care vin de caterinca ... nu asta e problema dar unii sunt vai de ei , nu au nicio treaba cu asa ceva ;)(no offence, dar asa EEEEEEEEE);) |
nu cred k numai tu ai "tipat", pt k nu ai fost de fiecare data ca sa sti ce s-a intamplat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning