![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
Vroiam sa spun ca o firma destul de renumita pentru faptul ca produce machete de calitate superioara (HW) face machete cu sistem de deshidere al portierelor gen "dog legs".Arata bine machetele facute de ei nu zic ca nu,dar.... |
Quote:
|
Vin si pozele cu ferrari, desi nu sunt decat 4.
|
Ferrari.......si iar Ferrari........interesante:-P 360 Modena e poate cel mai spectaculos moldel din astea de dupa 2000 pana la aparitia lui F430.
|
8 Attachment(s)
Poze cu cele 4 model Ferrari. Nu sunt ele cele mai reusite, dar mi-a fost lene sa le scot afara :D
|
Bah...poze ca pe site, fff frumoase, iar machetele sunt prea frumoase impreuna:!::!::!:
Sper sa vad la tine si alte frumuseti de la Ferrari:!::!::!: |
Ieri a fost zi de munca nu de intalnit cu Ferrari. Io zic ....... ce sa mai zici la asa continut de poza. No Coment.
|
Pozele au iesit foarte bine, cred ca eu n-as fi reusit un asa photosession nici in 100 de ani ... Foarte frumoase toate, insa tin sa zic ca 365 imi place cel mai mult, superb lucrata 8)
|
E genial Testarossa ala. E cel mai frumos dintre alea.
|
6 Attachment(s)
2 noi achiztii, neprogramate.
Smart ForTwo - Kyosho 1:18 Al 2-lea smart, dar editie diferita. Pe langa culoarea de exterior / interior diferita, are si alt model de jante. O macheta mult prea simpatica pentru a ramane singura. |
6 Attachment(s)
Smart Rodster - Kyosho 1:18
O macheta realizata rezonabil si achizitionata pentru a completa colectia Smart. Trebuie sa recunosc ca si pretul de achizitie a fost jenant de mic ... |
3 Attachment(s)
Cate poze de grup cu modelele Smart detinute. Lipseste modele: fortwo brabus, fortwo minichamps (facelift) si forfour (special edition).
|
Superbe mahetele astea:!::!::!:
|
simpatica colectia de smarturi,insa cea mai tare este "gasca de italience":D
|
Foarte faine pozele cu Ferrari si Smart, dar si machetele in sine sunt superbe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning