![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
plm...daca e ii las mesaj pe servetel...si plec sa nu ma fac de cacao ! :))))) dar care draq se uita in servetel cand vine si sterge masa a?
|
Vai Cozmax ce romantic esti :))))
Sa-mi mearga si mie asa ceva mas inpusca de nu... Stii??? Poate merge ... Poate incerc.. |
Quote:
Asta cu romanticu nu o mai stiam....dar ms. :) Sa nu te impusti te rog eu...mai bine nu mai incerci... :) |
Quote:
Pai vezi asta nu au inteles baiestii ca tine cand mai trece pe langa tine, atunci scri si tu ceva pe servetel...si te uiti frumos la ea si ii zambesti.. si s-ar putea sa ai un pik de norok mai mare :) |
fara griji Cozmax k nu-mi fac nici o prostie
|
Quote:
ca ma faci curios... :lol: sa nu-mi spui ca tot pe servetel... :D |
pe nota de plata.. iar tipa s-a combinat cu chelnerul ..
|
Quote:
la asta ma refeream...cand am zis ca mi-a mers ce am scris. faza cu servetelul...urmeaza curand...cine stie ce iese:):):) |
Quote:
Probabil ca in padure :D daca vrei mai liniste decat locul ala al tau mai select :lol: :lol: |
cel mai bine...
o inviti prima data la un suc...dupa care la o bere...dupa care la o tequila...dupa care ... la tine ... cu toate la un loc... sa vezi ce chindie iese...pleci rupt de ... am constatat ca alea bete te indoaie in pat... |
le prefer treze... sa le tina mai mult, k sa fiu si eu multumit :D
|
Quote:
Pai frate dupa aia nu iti mai trebuie femeie ceva timp :lol: Dar totusi merge faza cu fata machita :D Si mai stiu eu o faza tare... ma duc cu fata la un suc si ghici ce cere ea 100 de Alexandrion :shock: Am ramas...:arrow: :???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning