![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Sa le stapanesti sanatos Radu si totodata de ce nu sa te si bucuri de ele.
|
Astazi chiar m-am bucurat de noutati, de foarte mult timp le astept, mai ales macheta Otto. Multumesc tuturor pentru aprecieri, ma bucur foarte tare de ele, le iubesc.
Este misto pana la urma si Megane Trophy Norev (vazut din avion), sunt cativa tehnicieni de calitate de la ei care merita zburati pentru o greseala de neacceptat. Dar, bine ca am si versiunea Solido. |
Foarte frumoase ultimele achizitii ! ! !
Cel Otto e chiar SUPERB :shock: |
Frumoase. Sa ai grija de ele. Sa le stapanesti sanatos si fara evenimente.
|
Hopa.....ti-au ajuns piesele:lol: ma bucur mult ca in sfarsit ti-au ajuns;)
Meganul R26 e frumos foc:shock: Trophy...imi place, dar nu in mod deosebit. Vreau sa vad Otto live....sa nu te aud ca e fragil ca nu ma intereseaza....trebuie sa-l vad:!: |
superbe otto....cum se spune...pacat ca nu fac si la 143.....ar fi ceva peste neo sau spark....banuiesc....
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Multumesc tuturor.
Megane Sport R26-R, 1:18, otto models (1500 peaces) Exact ca masina 1:1, totul este reprodus la fel: scaune de curse, roll-cage, capota fibra de caron, jantele, lipsa cd-player-ului, lipsa proiectoarelor de ceata, etc. Megane R26-R a sustinut "testul Nurburgring" si a scos un timp de 8 minute si 17 secunde. Francezii spun ca acesta este cel mai bun timp obtinut de o masina cu tractiune fata pe celebrul circuit german. Macheta are trecut pe geamurile spate acest timp, ca o semnatura. Un detaliu foarte interesant. |
Asta piesă ! Cred că e cea mai frumoasă din colecția ta. Jantele și carbonul pe culoarea asta dau perfect. Să te bucuri de ea. :-)
|
In sfarsit vedem macheta cu care m-ai innebunit de 3 luni de zile. Se pare ca a meritat asteptarea. :shock:Felicitari pentru macheta si pentru poze! ;)
|
Doamne, :shock:cat de frumoasa e, s-o stapanesti sanatos radule
|
Combinatie de culori perfecta! Macheta e suberba :)
|
Foarte frumos Renault-ul asta !
Combinatia de culori....:shock: |
Misto asta :) Foarte inspirat ai fost cand ai ales fundalul :)
|
Am oscilat mult pentru o culoare potrivita de background, cu ajutorul iubitei mele, designer de altfel... am ales ceva potrivit. I-am spus ca as vrea sa iasa putin din tipare, sa fie ceva tipator, placut, atractiv in acelasi timp. Sa dea senzatia de wow instant.
Multumesc mult pentru aprecieri, o sa fac ceva frumos si pe viitor. p.s acum din poze am observat ca geamurile spate si luneta sunt 50% fumurii. Nice! :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning