![]() |
Re: Opel Speedster vs. ???
Quote:
si apropos...la start,sebi mi-a zis k-l omor pe pepy! si eu i-am zis.mda,dar mi-a pikt turbina vad |
Quote:
|
Quote:
Deasemenea, sunt sigur ca tu ai o masina mult mai competitiva si ai la activ mult mai multe curse decat CZR din moment ce stii asa de multe. P.S. - am o intrebare pt tine ... care e diferenta intre VIBROCHEN si ARBORE COTIT? |
Quote:
|
Vectra si Calimero.........ce va place sa va bagati in seama aiurea.....aveti frate ceva de aliniat la start contra lui Pepy sau Czr ????....aliniati....numai fiti voi atotstiutori pe banii altora....sau aveti doar de platit polite verbale si acum a ti gasit momentul.....Rusinica
|
Bine ca se fac 4 curse pe an dar se scriu 4 pagini pe zi .
|
am mai depistat o kuza azi...inafara de furtunul buclucas
din kuza kldurii degajate de turbina....firele kre duc la bobine erau coapte si se topise izolatia,drept urmare se atingeau intre ele...din kuza kldurii degajate de turbina kre e in imediata apropiere maine anulez si furtunul ala si masina va fi din nou competitiva...se pare ca am skpat cu turbina |
Doamne ce hal de lume...unii...
1. Daca Cezarica tipa in gura mare ca nu mai vrea sa se mai dea ca are defectiune la motor,atunci ii sareau toti in cap ca ii e frica;) 2. Daca o patea Pepy in locu lui,ce dreaq mai spunea-ti voi restu de aici care ii tineti partea lui? Corectati-ma daca gresesc,si sa-mi fie cu iertare,dar aici e doar un forum nu o sala de judecata;),Iar daca simpatizati mai mult pe unul dintre ei faceti-o in stil FAIR-PLAY |
Quote:
scuze de ot! |
Quote:
debitmetru,sonda labmda,senzorul de axe cu came,presiune maxima atinsa asta-mi zice k se pricepe...si masina intrase in protectie,trebuia sa sterg erorile concluzia e k am facut masina pe graba,deoarece la presiunea asta...pui ceva...pica altceva si tot asa in fine,o sa incerc la mare sa fie kt mai in regula felicitari pepy |
Quote:
|
Quote:
ciao |
Quote:
|
Quote:
AM ZIS GATA cu OFFTOPICUL promit warn-uri si ban-uri tuturor.....e gratis atata timp cat sunteti tate |
probabil ca ati primit niste puncte...nu-i panica...probabil ca veti primi si ban...nu-i panica iar...am zis gata cu offtopicul dar se pare ca nu m-a luat nimeni in seama...aici nu MAI e balci....va rog sa respectati regulile
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning