Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

CZR 21-04-08 18:25

Re: Opel Speedster vs. ???

Quote:

Originally Posted by vectra_gts (Post 1495485)
felicitari pepy pentru victorie. se pare ca sebastian avea dreptate cand spunea ca CZR nu are o masina competitiva.

nu stiu kte masini in romania merg cu 2,5 presiune in turbo
si apropos...la start,sebi mi-a zis k-l omor pe pepy!
si eu i-am zis.mda,dar mi-a pikt turbina vad

59AFA 21-04-08 18:29

Quote:

felicitari pepy pentru victorie. se pare ca sebastian avea dreptate cand spunea ca CZR nu are o masina competitiva.

prietene , si tu vorbesti aiurea ca sa'ti faci posturi pe aici pe forum ?! normal ca nu are o masina competitiva atata vreme cat e defecta....

Calimero2003 21-04-08 19:18

Quote:

Sunt extrem de convins ca tu ai o masina cel putin la fel de competitiva ca a lui Sebastian (care din cate imi aduc eu aminte are cam 8-9 luni de cand sta in garaj). ..... si sunt 100% convins ca tu esti peste Sebastian in domeniul tuningului (el are o masina puternica si are totusi dreptul sa judece .... e totusi un nume in sportul asta.)
Deasemenea, sunt sigur ca tu ai o masina mult mai competitiva si ai la activ mult mai multe curse decat CZR din moment ce stii asa de multe.
P.S. - am o intrebare pt tine ... care e diferenta intre VIBROCHEN si ARBORE COTIT?

pHlow 21-04-08 19:23

Quote:

Nu il cunosc personal nici pe Cezar nici pe Pepy. Dar pot sa ii felicit si sa ii respect pt masinile lor. Au facut niste bombe, ce bat masini cu pretentii mari. Nu te supara ca te intreb dar masina ta cat de competitiva este? Spune-ne ca sa ne dam si noi dupa cu parearea... E destul de urat ca niste oameni cu atata pasiune, si astfel de masini, sa fie judecati de altii, pe care daca ii iei repede la intrebari nici nu stiu ce marca de masina are unu sau altu. Cat despre cursa.. mult succes amandurora...si la cat mai multi cai..

F_L_R 21-04-08 20:56

Vectra si Calimero.........ce va place sa va bagati in seama aiurea.....aveti frate ceva de aliniat la start contra lui Pepy sau Czr ????....aliniati....numai fiti voi atotstiutori pe banii altora....sau aveti doar de platit polite verbale si acum a ti gasit momentul.....Rusinica

Lucian 21-04-08 21:09

Bine ca se fac 4 curse pe an dar se scriu 4 pagini pe zi .

CZR 21-04-08 23:05

am mai depistat o kuza azi...inafara de furtunul buclucas
din kuza kldurii degajate de turbina....firele kre duc la bobine erau coapte si se topise izolatia,drept urmare se atingeau intre ele...din kuza kldurii degajate de turbina kre e in imediata apropiere
maine anulez si furtunul ala si masina va fi din nou competitiva...se pare ca am skpat cu turbina

kidu2006 21-04-08 23:15

Doamne ce hal de lume...unii...
1. Daca Cezarica tipa in gura mare ca nu mai vrea sa se mai dea ca are defectiune la motor,atunci ii sareau toti in cap ca ii e frica;)
2. Daca o patea Pepy in locu lui,ce dreaq mai spunea-ti voi restu de aici care ii tineti partea lui?
Corectati-ma daca gresesc,si sa-mi fie cu iertare,dar aici e doar un forum nu o sala de judecata;),Iar daca simpatizati mai mult pe unul dintre ei faceti-o in stil FAIR-PLAY

TSC-Us 21-04-08 23:51

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1494213)
P.S. - pt persoana aia cu nick de copil de gradinita,Mafia .... , prietene inca mai suferi?

tu daca ai ceva de spus si esti barbat nu carlig de rufe te rog sa folosesti PM, nu mai infecta topicurile despre idioteniile tale, pt ca nu stii nimic, dar vorbesti mult si prost mai mult decat in telenovele!

scuze de ot!

CZR 21-04-08 23:55

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1496046)
tu daca ai ceva de spus si esti barbat nu carlig de rufe te rog sa folosesti PM, nu mai infecta topicurile despre idioteniile tale, pt ca nu stii nimic, dar vorbesti mult si prost mai mult decat in telenovele!

scuze de ot!

ai fi uimit,dar omul mi-a zis direct ce coduri de eroare o sa gasesc cu vag comul...
debitmetru,sonda labmda,senzorul de axe cu came,presiune maxima atinsa
asta-mi zice k se pricepe...si masina intrase in protectie,trebuia sa sterg erorile

concluzia e k am facut masina pe graba,deoarece la presiunea asta...pui ceva...pica altceva si tot asa
in fine,o sa incerc la mare sa fie kt mai in regula
felicitari pepy

Catalyn 21-04-08 23:57

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1495949)
am mai depistat o kuza azi...inafara de furtunul buclucas
din kuza kldurii degajate de turbina....firele kre duc la bobine erau coapte si se topise izolatia,drept urmare se atingeau intre ele...din kuza kldurii degajate de turbina kre e in imediata apropiere
maine anulez si furtunul ala si masina va fi din nou competitiva...se pare ca am skpat cu turbina

pai si daca se atingeau intre ele cum naiba mai mergea masina?...ma rog.....esti un baiat ambitios si eu am patit ceva de genul pe vremea cand aveam cox ul si recunosc am inghitit in sec dar meciul e meci se socoteste tabela nu prestatia din teren, urmeaza 3 mai rezolva problema si fa bolidul competitiv, deja e istorie, Pepy a marcat are avantajul de tabela egaleaza si inscrie sau vedem ce rezerva next race, bafta la amindoi!

TSC-Us 21-04-08 23:59

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1496053)
ai fi uimit,dar omul mi-a zis direct ce coduri de eroare o sa gasesc cu vag comul...
debitmetru,sonda labmda,senzorul de axe cu came,presiune maxima atinsa
asta-mi zice k se pricepe...si masina intrase in protectie,trebuia sa sterg erorile

concluzia e k am facut masina pe graba,deoarece la presiunea asta...pui ceva...pica altceva si tot asa
in fine,o sa incerc la mare sa fie kt mai in regula
felicitari pepy

:)) nu omule nu am zis de tine nimic, am o disputa cu el pe alta tema, doar ma deranjeaza ca bate campii ca de obicei! ATAT

ciao

baubau racing 22-04-08 01:16

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1494987)
m-am intors multumit!
cursa cu evo: prima cursa am gresit rau si nu as fi vrut sa povestesc ce s-a intamplat dar a fost necesar, am pierdut la o distantza foarte mare(2-3masini) si stiam ca nu e aceea diferentza intre masini. gresala mea ... am pierdut. l-am rugat sa mai incercam odata si ii multumesc ca a acceptat inca o data, a doua oara am plecat bine amandoi am gresit amandoi trepte de viteze dar toate astea nu conteaza m-am recunoscut invins pt ca asa a fost! felicitari pt masina pe care o conduci si pt felul in care o conduci!!nu ma consider spulberat! si te astept la mare :)
cursa cu cezar: ma bucur ca am castigat indiferent cum s-a intamplat asta! ultima noastra cursa a fost invers (nu mergea masina mea) si nu a contat foarte mult. am refuzat sa ne dam incontinuare pt ca NU ITI MERGEA MASINA si nu as fi avut nici o satisfactie castigand de mai multe ori daca tu spuneai ca nu iti mergea masina " Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le."(Gelu Negrea).ne vedem la mare !!

Merci mult de apreciere. Sa stii ca nici eu nu te consider spulberat ne vom vedea la mare sper ,mai ales ca nici o cursa nu se aseamana cu alta. Poate vei avea si spray-ul cu tine. Oricum vom vedea. Felicitari si tie pt masina si celui care sta in spatele motorului ,transmisiei (baubau).

blazeyblaze 22-04-08 01:17

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1495957)
Doamne ce hal de lume...unii...
1. Daca Cezarica tipa in gura mare ca nu mai vrea sa se mai dea ca are defectiune la motor,atunci ii sareau toti in cap ca ii e frica;)
2. Daca o patea Pepy in locu lui,ce dreaq mai spunea-ti voi restu de aici care ii tineti partea lui?
Corectati-ma daca gresesc,si sa-mi fie cu iertare,dar aici e doar un forum nu o sala de judecata;),Iar daca simpatizati mai mult pe unul dintre ei faceti-o in stil FAIR-PLAY

am uitat ca voi traiti intr-o lume perfecta si organizata dupa cum va convine voua

AM ZIS GATA cu OFFTOPICUL
promit warn-uri si ban-uri tuturor.....e gratis atata timp cat sunteti tate

blazeyblaze 22-04-08 14:45

probabil ca ati primit niste puncte...nu-i panica...probabil ca veti primi si ban...nu-i panica iar...am zis gata cu offtopicul dar se pare ca nu m-a luat nimeni in seama...aici nu MAI e balci....va rog sa respectati regulile

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning