![]() |
Re: discutii Satu Mare
E adevarat ca la capitolul motocicleta cam depinde omul de conditiile meteo dar adevarat este si faptul ca adrenalina lucreaza mult mai intens :D ..... Argumente pro si contra sunt destule ...... dupa conceptia mea "de ce traim pe pamantul acesta daca nu ne putem permite sa gustam si din adrenalina provocata de mersul pe 2 roti..." . Eu unul vreau sa explorez in domeniul auto-moto tot ce ma atrage si un superbike ar fi unul dintre aceste lucruri. E drept ca e cam periculos dar.... revin la zicala mea " de ce traim .... daca asta nu... aia nu.... etc. " .... ajungi spre sfarsitul vietii si incepi sa-ti pui intrebari ca oare unele lucruri de ce nu le-ai facut ?!? ca ocazia ai fi avut-o :???: !!! pe de alta parte daca nu acum atunci cand ? ca daca voi avea copii precis nu la adrenalina provocata de pericol imi va sta capul....... sau da ? :lol: :lol: :lol:
|
lol zsambi..sa vezi ce adrenalina ai cand mergi cu 250/h;)
am filmuletzu da nu`l pot pune nu stiu de ce pana mea:evil: |
Quote:
|
apoi eu nu am fost cu motocicleta la o asemenea viteza si nici nu vreu..cu masina mea am fost cu 250:lol: sa vezi ce am inghetat tot cand m`am uitat in bord cat am:lol:
|
merge s3 ala de numa, unde ai mers cu 250h ??? cu laguna mea am mers 220kmh
|
in judetu salaj ruta sarmasag salajeni:D i`am dat de numa numa..am trecut cu 240 prin sat,de era radar ma puneau in ziar8)
|
pff...cand ai prins linia aia libera??? sa sti k sta radaru la intrare in salajeni :)...acolo toti le dau in gura pana pot...250...nu ti-ai luat zboru??? :)
|
noaptea la 3:D ,pai am dat tempomatu la 25 de grade si imi baga aer rece:D iti dai seama.. da cu chip tuning,il aduc pan la 265 de cai si atunci creca ii dau peste 260:lol:
|
numa iti trebe o portiune mai lunga....
|
mah...esti tanar inca...te-ai si saturat de viata???
|
Quote:
|
pai imi baga aer rece nu stiu de ce..da cred ca de la viteza..
de viata? nu m`am saturat:-P dupa ce imi iau rs4 atunci m`oi satura:-P |
Nici ala nu ia mai mult de 250 :p.E limitat electronic.
|
ce ma inerveaza ca pun la masini limitator electronic(stiu ca pt siguranta) dar daca il scoti merge masina de numa
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1167844285 Pentru cei interesati nistre faruri Angel-Eyes
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning