Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Gabi 20-11-06 17:44

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Cum as putea accepta sa fiu pe locul 2? Adica... femeia mea s-o arda si cu mine si cu altu', sau... sa-mi spuna ca are putina treaba prin oras cu Gheorghe ? Mai bine burlac o viata-ntreaga decat sa am o relatie de genu' asta!

Totul sau nimic ! :peace:

PS: da' matale cat de mititica esti ? :)

mititica 20-11-06 17:53

un baiat care gandeste
p.s: nu sunt mititica, asa mi-a venit mie sa pun, am pus ce mi-a trecut pe moment prin cap

Gabi 20-11-06 17:57

In afara de tigari, nu prea am obiceiu' sa impart ceva cu cineva. Si chiar de-as imparti, m-as opri cand ar veni vorba de femeie.

Eu sunt genu' de om care sta cu o fata atunci cand se simte bine in prezenta ei, cand acea fata are ceva mai deosebit, ma rog... intelegeti voi. Nu fac ca altii, "(Ciuc,) inca una (si ma duc)", pentru ca... pur si simplu nu imi sta in caracter.

mititica 20-11-06 18:00

mai rar auzi baieti vb asa in leg cu ciucul, alti prefera ciucul din cauza prietenilor.Imi place cum gandesti!!!:)

DolusD 20-11-06 18:06

ai dreptate gabi , e mai bine asa cum procedezi u , d c sa stai langa o fata doar pt ca arata super bine dar dak deschide pleak totzi din jurul tau??? mai bine o fata normala dar sa stie ce vrea de la o relatzie si sa o dauk capu :evil:

Gabi 20-11-06 18:09

Boss, am avut langa mine femei care chiar aratau bine (si cand spun asta nu ma laud - cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc), dar care nu neaparat spargeau butoiu' cand vorbeau, ci chiar NU GANDEAU ! Sau poate se gandeau prea mult la bani, bani, bani si iar bani ca sa mai poata procesa ceva.

Un barbat + femeie frumoasa nu e intotdeauna = relatie reusita. In plus... frumusetea exterioara se duce in timp, dar... sufletul ramane.

Hai ca deja am inceput s-o iau razna ! :lol: :lol:

DolusD 20-11-06 18:12

nu ai inceput sa o iei razna , spui adevarul ! sunt deacord cu u 90% pt k nu mi-ar place sa stau cu o urata cat de sufletista ar fi ea , tre sa fie cel putzin acceptabila (10%)!

Gabi 20-11-06 18:17

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 630179)
nu ai inceput sa o iei razna , spui adevarul ! sunt deacord cu u 90% pt k nu mi-ar place sa stau cu o urata cat de sufletista ar fi ea , tre sa fie cel putzin acceptabila (10%)!

Frate, stai putin, ca nu-s masochist ! :lol: Eu vroiam sa spun ca nu vanez frumusetile pamantului, ci mereu caut ceva placut ochiului, o fata cu care sa nu-mi fie rusine sa ies pe strada.

Eugen_TL 20-11-06 18:56

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 630126)
Cum as putea accepta sa fiu pe locul 2? Adica... femeia mea s-o arda si cu mine si cu altu', sau... sa-mi spuna ca are putina treaba prin oras cu Gheorghe ? Mai bine burlac o viata-ntreaga decat sa am o relatie de genu' asta!

Totul sau nimic ! :peace:

PS: da' matale cat de mititica esti ? :)

gabi ai inteles gresit cu locu 2 ... asa cum spui tu nici mie nu-mi convine..dar era vorba de altceva..! unu + una... intervii tu si EA il inseala pe el cu tine ... ! deci tu esti pe locu 2 ca fata nu prea poate renunta la ala plm din obisnuinta probabil...ce nu e placut sa fii locu'2 acum? :) nu era vorba ca femeia ta sa te insele..ci ea sa insele pe el cu tine

Gabi 20-11-06 19:19

Ok... hai sa dezbatem si punctul asta de vedere. In cazul asta, nu as pica pe locul 2, pentru ca "relatia" mea s-ar rezuma la un contact (o combinatie de-o seara, o "lectie de echitaj") si atat. Nu am stat niciodata combinat cu o tipa care era deja combinata mai mult de-o seara, pentru ca, asa cum am spus, ce-i al meu, e al meu.

:wink:

Eugen_TL 20-11-06 20:37

plm...fiecare cu ce-l doare... eu spun ca e placut ! :) la mine nu s-a rezumat niciuna la un contact decat..ci la mai multe ..si vorbe si etc etc.. alea de o seara intra la alta categorie dupa mine! genu de mai multe seri e cred eu pt genu de fata care s-a plik de iubitul ei si s-a obisnuit nu poate renuntat la el dar ii e dor de chestiile de la inceputu unei relatii..vorbe dulci atentii pe care actualu nu i le mai ofera... in fine in fiecare din noi exista un "gigi becali" =))) adica o nebunie

Ana Ionescu 23-11-06 13:50

Dar eu nu am spus niciodata ca e vb de locul 2...eu nu sunt si daca ar fii vorba sa fiu pe locul 2 voi accepta ptr ca il iubesc mult.il iubesc...recunosc ca la inceput am acceptat sa fiu doar un refugiu ptr el dar acuma e altceva...nu stiu ce sa zic...oricum ne intelegem bine...eu am o intrebare(ptr baieti)Daca ai iubit mai poti iubi?eu cu exa lui ne asemanam f mult(nu ma refer la fizic ci la caracter)numai ca eu o completez in multe..adica am ce are ea dar mai am si in plus...nu stiu daca ma intelegeti...ce ziceti?

Eugen_TL 23-11-06 13:59

asa spune fiecare fata ca are in plus fata de alta..crede-ma... si da ! crezi ca e limita la iubire? eu nu stiam asa..deci cum ai iubit o data mai poti iubi pana mori (ca baiat) doar ca noi baietii cel putin la mine nu punem la sufleet f mult o relatie incat la despartire sa ne urcam pe pereti ca voi,ci suferim pt ca am fost dezamagiti atata tot ..

BMWPower 23-11-06 14:39

@ ana, da mai poti iubi si a 2-a oara si a n-a oara, si chiar mai intens. Ok acum in general fetele spun...nu ma mai compara pe mine cu aia,eu nu sunt ca celelalte si experienta mi-a aratat ca asa este, din pacate in sensul rau, sau o fi fost doar 'norocul' meu ca urmatoarele au fost mai 'bitches' decat ex-
:) acum @ baietii fac pariu ca multi ati avut o relatie cu o fata care avea deja prieten dar se cam saturase de el, asa e? Atunci va simteati bine,nu? taking the lead :p, eu de multe ori mi-as fi dorit o astfel de relatie in care sa fiu cel care pune coarne decat cel caruia i se pun...stiu egoist dar life's a bitch and then you die. La sfarsitul unei relatii mai de durata...primele 2 sapt sunt de cosmar,mai rau decat lasatul de fumat,ai parte de toate sentimentele de la dor pana la ura, dupa aia incepi sa te aduni te mai gandesti destul de des la el/ea dar trecator.Ce trebuie sa faci? abtine-te de la orice,sa nu incerci sa afli ce face pt ca mai rau vei suferi,sa nu o/il lasi sa afle ce faci, ignoranta totala este rasp. nu incerca sa te dai viteaz cum ca o duci super si ai 10 gagici ca iti iei plasa. Dupa vreo 3 luni te v-a cauta dar las-o cum a cazut e cel mai bine...too late :) Arata-i ca when u'r gambling u sometimes loose. Uite ce fac batranii cand nu se duc la munca dau sfaturi de 2 lei :))

aleks 23-11-06 14:45

tot respectul, se vede experienta, am citit ce ai scris, si ai dreptate totala ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning