![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
Provocarea inca sta in picioara!
|
am intalnit si eu un viteaz care stie sa mearga tare doar pe linie dreapta! un ursulet bv--nfs care parcheaza la primaria din cristian si care imi taia fata in fiecare curba ca sa nu il depasesc cu o fiesta de 70cp...noroc ca sunt calm ca avand si casco puteam sa il trimit pe camp...daca nu puteti merge tare in curbe nu mai mergeti!pe linie dreapta normal ca nu am mai putut sa il depasesc...dar ma deranjat ca nu a stat pe banda lui daca tot e viteaz.
pe toti ai apuca orgoliul cand au o fata in dreapta luata la ocazie si o fiesta amarata vrea sa ai depaseasca...cand sunt cu mazda nu am asemenea probleme! daca vrea intrecere nfs-ul...sa stea pe banda lui si il depasesc in prima curba cand vrea el...cu fiesta...ca cu mazda nu ma mai vede. |
Ceva pana in 100cp sa se dea cu un 1.9D fara turbina este? :(
|
Quote:
|
Chiar la tine ma gandeam ca o sa zici ca ai 101 cai... Ba. Tu vezi-ti de aia ai tai peste 150 de cai, da? :D
|
Quote:
|
Quote:
:P:P:P |
Quote:
|
as fi curios eu cu opelul de 150 cp...a mea are doar 140 si e din 97...doar sa scap la bani sa imi cumpar cauciucuri de vara:) nu am participat niciodata la liniute.
|
Quote:
|
Quote:
|
orice masina cu motor pana in `110 cai sau capacitate pana in 1.6 benzina(smart forfour 1.3 pulse 110cp stock)
sau masina cu motor pana in 120 de cai dar cu start lansat (de la 45-50km/h) pt ca e grea masina- 1500+kg (mercedes c class w202 1.8 122cp stock doar cu evacuare schimbata) |
Ma dau eu cu tine cu Smartu :D
|
cei care m-au citat vor sa se intreaca cu mazda de 140 cp?!
cand va aud cu garda...ca daca cumva citeste posturile:)...cati oameni ai vazut urmariti si sanctionati ca au facut o liniuta?sunteti paranoici. ar trebui sa facem o intalnire...desi nu vreau sa va faceti iluzii ca puteti sa intreceti 140 cp cu doar 100-110...dar sunt curios si eu ce diferenta va fi:) |
Dupa ce 100% o sa ti iei bataie (si nu de oricare ci grava) de la cativa dintre baietii cu masini de "90", "101" cp si asa mai departe o sa ti schimbi parerea despre mazda ta si despre liniute in general.
Nu cu foarte mult timp in urma mai era un baiat cu un bemveu pe aici de 200cp care evident nu putea fii batut de masini mai slabe dupa care a sucombat instant cand a trebuit sa raspunda provocarilor. Iluziile nu ti le face tu!!! Diferenta o vei vedea cu ochii tai.... DIN SPATE :D:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2026 4Tuning