![]() |
Re: Roman
ma terminati cu rautatile...si asa nu e activitate pe aici, acum sa ne mai si certam intre noi nu rezolvam nimic...
si eu sunt de parere ca raportul calitate pret nu te avantajeaza deloc pt sub-ul ala si ca parere doar personala si as vrea sa fie tratata ca atare...cand e vorba de muzica sincer eu merg doar pe Pioneer |
Quote:
|
2 Attachment(s)
I'm in cu "autobuzu" lu tata ( in viitorul apropiat permisu si poate un ursache :D )
autobuzu = renault Grand Espace 2.2 dCI |
la 11 ani nu cred ca munceai sa ai scuter din bani tai in primul rind si in al 2 lea in legatura cu scrisu sunt oleaca de tzigan asa ca scoala catar.
si am inceput munca la montat ce am cumparat anul trecut :) |
Quote:
|
off : Lasati ma omu sa`si puna ce vrea,nu`l ajunge bugetul,i s-a pus lui pata,treaba lui,totusi "yooo" ia in considerare faptul ca daca vrei performata si sunet de calitate ,nu pui asa ceva. parerea mea,mai aduna un ban si pune`ti ceva scurt si la subiect .
on : ba fratilor,mancameas uleiu din motor,cati dintre voi sunteti de parere ca sensul ala giratoriu deja ajuns faimos e ceva de om normal ?!.. |
Quote:
|
Quote:
|
da, si cand treci prin el iti rupi masina in doua de la santurile facute de tiruri din vechiul asfalt.. 400.000 de euro a costat si nu au fost in stare sa toarne niste asfalt
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: