Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

CiRiNeL 11-01-11 21:14

Re: Roman

ma terminati cu rautatile...si asa nu e activitate pe aici, acum sa ne mai si certam intre noi nu rezolvam nimic...

si eu sunt de parere ca raportul calitate pret nu te avantajeaza deloc pt sub-ul ala

si ca parere doar personala si as vrea sa fie tratata ca atare...cand e vorba de muzica sincer eu merg doar pe Pioneer

buddy_lexx 13-01-11 22:12

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3976389)

si ca parere doar personala si as vrea sa fie tratata ca atare...cand e vorba de muzica sincer eu merg doar pe Pioneer

si eu pe alpine :D

sek00 31-01-11 12:13

2 Attachment(s)
I'm in cu "autobuzu" lu tata ( in viitorul apropiat permisu si poate un ursache :D )
autobuzu = renault Grand Espace 2.2 dCI

yoooo 15-04-11 20:13

la 11 ani nu cred ca munceai sa ai scuter din bani tai in primul rind si in al 2 lea in legatura cu scrisu sunt oleaca de tzigan asa ca scoala catar.

si am inceput munca la montat ce am cumparat anul trecut :)

scturoag 15-04-11 23:20

Quote:

Originally Posted by yoooo (Post 4258994)
la 11 ani nu cred ca munceai sa ai scuter din bani tai in primul rind si in al 2 lea in legatura cu scrisu sunt oleaca de tzigan asa ca scoala catar.

si am inceput munca la montat ce am cumparat anul trecut :)

... de la ce te-ai luat ???

waste31 09-05-11 16:59

off : Lasati ma omu sa`si puna ce vrea,nu`l ajunge bugetul,i s-a pus lui pata,treaba lui,totusi "yooo" ia in considerare faptul ca daca vrei performata si sunet de calitate ,nu pui asa ceva. parerea mea,mai aduna un ban si pune`ti ceva scurt si la subiect .

on : ba fratilor,mancameas uleiu din motor,cati dintre voi sunteti de parere ca sensul ala giratoriu deja ajuns faimos e ceva de om normal ?!..

scturoag 09-05-11 21:32

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 4314381)
off : Lasati ma omu sa`si puna ce vrea,nu`l ajunge bugetul,i s-a pus lui pata,treaba lui,totusi "yooo" ia in considerare faptul ca daca vrei performata si sunet de calitate ,nu pui asa ceva. parerea mea,mai aduna un ban si pune`ti ceva scurt si la subiect .

on : ba fratilor,mancameas uleiu din motor,cati dintre voi sunteti de parere ca sensul ala giratoriu deja ajuns faimos e ceva de om normal ?!..

A intrat in Guiness book, cel mai scump sens giratoriu, 7 miliarde de lei :lol::lol::lol:

waste31 18-05-11 12:06

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 4315058)
A intrat in Guiness book, cel mai scump sens giratoriu, 7 miliarde de lei :lol::lol::lol:

Sa vezi si sa nu crezi :))) aia e .

ovydyu4all 18-05-11 16:17

da, si cand treci prin el iti rupi masina in doua de la santurile facute de tiruri din vechiul asfalt.. 400.000 de euro a costat si nu au fost in stare sa toarne niste asfalt

CiRiNeL 18-05-11 17:33

Quote:

Originally Posted by ovydyu4all (Post 4333984)
da, si cand treci prin el iti rupi masina in doua de la santurile facute de tiruri din vechiul asfalt.. 400.000 de euro a costat si nu au fost in stare sa toarne niste asfalt

nu stiu cum se simte la tine cand treci pe acolo dar daca vrei urci la mine sa ne RUPEM DINTII!!!

ovydyu4all 18-05-11 21:49

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 4334104)
nu stiu cum se simte la tine cand treci pe acolo dar daca vrei urci la mine sa ne RUPEM DINTII!!!

stiu, asa patea si Vlad..suspensia sport ce sa-i faci..dar nici cu cea normala nu ramai cu dintii intregi... mai primesc si claxoane de la dobitocii care vin dinspre Horia ca merg prea incet

VladM 18-05-11 23:20

Quote:

Originally Posted by ovydyu4all (Post 4334773)
stiu, asa patea si Vlad..suspensia sport ce sa-i faci..dar nici cu cea normala nu ramai cu dintii intregi... mai primesc si claxoane de la dobitocii care vin dinspre Horia ca merg prea incet

Cu barca asta de Toledo parca is in pat :))

scturoag 19-05-11 03:41

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 4335096)
Cu barca asta de Toledo parca is in pat :))

Masina facuta special pentru strazile din roman :))

ovydyu4all 19-05-11 20:49

Vlad, ar fi cazul sa-ti schimbi avatarul :suspiciou

waste31 22-05-11 17:45

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 4334104)

cu 1-a cirinele nu ?:)) mai prinzi si`un tir dinspre horia care abea opreste te si claxoneaza te is injura..si tot vina ta e :)) firial a dracu de bozgori.plm ce sa-i faci traim asa..

Ti-ai tras toledo chiperi ?

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning