![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
numa portocale pe aici pe la Red Zone
|
Quote:
|
Atunci nu puteam ca reprezentam o firma nu un club,eh..nu puteam..adaugati ink 2 masini in club8)
|
k.....membru nou,doua masini
-freelander -bmw e30 turbo[daca nu ma insel;)] |
un refresh cu lista membrilor si masinile lor.....
auzisem vb ca nu mai avem masini in club.sa vedem..... 1.T@zMania-clio dci[safetty car] 2.donu-bmw e30 turbo 3.mom-bmw e30 m3 turbo 4.mom-bmw e60 530d 5.nebunu-bmw e36 turbo 6.vlad-bmw e30 turbo 7.vlad-landrover freelander 2 a.k.a. Mini Impreza portocaliu :lol: 8.kostas-peugeot 206 rc turbo 9.vlad spp-ford fiesta s 10.tre-mitsu evo x 11.voon-mitsu colt czt 12.droopy-kadet gsi 13.adr-audii tt cabrio turbo 14.bass-kadet sfi 15.sufletel-ford focus 16.ovi bmw e36 17.cobra-bmw e30 18.dinu-bmw e30 19.dinu-bertone turbo 20.comisaru-bmw e30 21.bls-golf 3 22.grs-golf 3 23.situ-e30 24.cristi banu-cielo sfi 25.adi viteza-bmw e30 26.iulica-vectra sfi 27.juliakos-oltcit turbo 28.mihai stan-citroen bx suntem cativa...... in cazul in care am omis pe cineva mii de scuze. |
3.mom-bmw e30 m3 turbo
4.mom-bmw e60 530d bobby e la voi? |
Era bine daca puneai si cate o poza cu fiecare masina....nu toate sunt cunoscute...
|
da provezano e la noi.....adi asta incerc sa fac,sa strang poze sa le punem;)
ce echilibru.....28 de masini:14 turbo,14 aspirate:) |
NR 5 e baza............:))
|
Quote:
|
Nr . 5 este o buna parte din baza:-P
Da e 30-u va fi turbo.acum asteapta toate piesele sa vina. Ma omoara asteptatul :cry: |
Si vezi ca e freelander 2 draga aka subaru portocaliu. te rog sa modifici:-P
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...nationala.html
In afara de Boby care si-a anuntat prezenta mai merge cineva?....eu voi merge sigur:D |
si eu ajung cu fumegatoarea... nu are nimeni de imprumutat 2 semislice pe 15 ? :D sa am mai multe sanse?
|
daca termin cu rabla pana tunci si eu o sa merg!mai greu cu grupele ca eu pic intr-o grupa unde doar pot alerga,nu neaparat sa si castig ceva...doar experienta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning