Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   SPEEDLINE Club Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/10916-speedline-club-brasov.html)

blondu_glf 2 27-11-09 19:19

Re: SPEEDLINE Club Brasov

:lol::lol::lol: pai fiind din club avem dreptul sa ne balacim aici ma :p

Yackone 27-11-09 20:57

oare putem s-o ardem aiurea cu bagaboante:?::rolleyes2...bineinteles fara sa afle securitatea:lol:

blondu_glf 2 27-11-09 22:19

fara dinalea aici yackone ca ne vede tot "speedline brasov" :lol::lol::lol: alt subiect :lol:

Yackone 27-11-09 23:51

lasa serif ca mergem pe burta sa nu vada securitatea;)

Danutza-cta 05-12-09 17:39

baietiii :) de sarbatori planuri ceva? cam liniste pe la voi pe aici..:P

qiuness 05-12-09 20:54

chiar ca.. nu ca as fi membru, dar daca suna interesant i`ll join :p

MIRCAT 05-12-09 22:36

Quote:

Originally Posted by Danutza-cta (Post 2864662)
baietiii :) de sarbatori planuri ceva? cam liniste pe la voi pe aici..:P

stai linistita ca nu o sa te plictisesti in Brasov!ai programul deja facut!!!!tu ce crezi?

Yackone 05-12-09 23:09

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2865349)
stai linistita ca nu o sa te plictisesti in Brasov!ai programul deja facut!!!!tu ce crezi?

pune-ma la curent...dar pe privat..sti tu...securitatea:lol:

MIRCAT 06-12-09 09:58

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2865450)
pune-ma la curent...dar pe privat..sti tu...securitatea:lol:

cu ce sa te pun la curent Yackone?vrei sa te curentez?220 sau 380?cum preferi?

Yackone 06-12-09 11:44

mai mare n-ai?:lol:

Danutza-cta 06-12-09 15:00

da mirica stiu ca am program facut :) stiu ca nu ma plictisesc :P da ma gandeam ca puneti si voi la cale ceva mai special :)

p.s. yakone nu mie frica de securitate ...ca nu am ce sa ascund :)) asa ca vb aici nu pm..:P eu zic ca esti in siguranta aici :P ca dupa vine mirica sa te curenteze:))))

MIRCAT 06-12-09 16:41

Quote:

Originally Posted by Danutza-cta (Post 2866685)
da mirica stiu ca am program facut :) stiu ca nu ma plictisesc :P da ma gandeam ca puneti si voi la cale ceva mai special :)

p.s. yakone nu mie frica de securitate ...ca nu am ce sa ascund :)) asa ca vb aici nu pm..:P eu zic ca esti in siguranta aici :P ca dupa vine mirica sa te curenteze:))))

stai linistita.....ca mosu e generos anu asta......o sa aiba grija de tine....sa nu te plictisesti!!Si putem face si lucruri speciale,nu asta e problema!!!putem face lucruri care nici nu-ti trec prin cap!!!

ps:Yackone...esti speriat de bombe frate????ma stresezi pe mine deja....las-o dracu de securitate!mai bine vezi-ti de ale tale!!!ti-a sarit placa de in fiecare post zici de securitate!mai pune si frana!!!

blondu_glf 2 06-12-09 16:58

ba da ce de planuri aveti voi aici ma.......lasati-o mai moale ca yackone e urmarit si pe deasupra mai vrea si mircat sa il curenteze:)):)):))

P.S. yackone daca vrei voltaj mai mare vino la mine aici in spate ca sunt chiar 28000 de volti :lol:

MIRCAT 06-12-09 17:02

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 2866982)
ba da ce de planuri aveti voi aici ma.......lasati-o mai moale ca yackone e urmarit si pe deasupra mai vrea si mircat sa il curenteze:)):)):))

P.S. yackone daca vrei voltaj mai mare vino la mine aici in spate ca sunt chiar 28000 de volti :lol:

avem niste planuri umede rau de tot..........te bagi Blondule?

ps:am impresia ca Yackone a devenit masochist de striga-n gura mare pe aici ca vrea sa fie curentat!!!asa ca ai grija Yackone ca poate iti gasesti vreun "prieten" care sa te inteleaga si sa-ti indeplineasca doleantele!!!

Danutza-cta 06-12-09 17:03

ce planuri umede ati innebunit?? e frig afara
eventual inghetaate =)))

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning