![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
:lol::lol::lol: pai fiind din club avem dreptul sa ne balacim aici ma :p
|
oare putem s-o ardem aiurea cu bagaboante:?::rolleyes2...bineinteles fara sa afle securitatea:lol:
|
fara dinalea aici yackone ca ne vede tot "speedline brasov" :lol::lol::lol: alt subiect :lol:
|
lasa serif ca mergem pe burta sa nu vada securitatea;)
|
baietiii :) de sarbatori planuri ceva? cam liniste pe la voi pe aici..:P
|
chiar ca.. nu ca as fi membru, dar daca suna interesant i`ll join :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai mare n-ai?:lol:
|
da mirica stiu ca am program facut :) stiu ca nu ma plictisesc :P da ma gandeam ca puneti si voi la cale ceva mai special :)
p.s. yakone nu mie frica de securitate ...ca nu am ce sa ascund :)) asa ca vb aici nu pm..:P eu zic ca esti in siguranta aici :P ca dupa vine mirica sa te curenteze:)))) |
Quote:
stai linistita.....ca mosu e generos anu asta......o sa aiba grija de tine....sa nu te plictisesti!!Si putem face si lucruri speciale,nu asta e problema!!!putem face lucruri care nici nu-ti trec prin cap!!! ps:Yackone...esti speriat de bombe frate????ma stresezi pe mine deja....las-o dracu de securitate!mai bine vezi-ti de ale tale!!!ti-a sarit placa de in fiecare post zici de securitate!mai pune si frana!!! |
ba da ce de planuri aveti voi aici ma.......lasati-o mai moale ca yackone e urmarit si pe deasupra mai vrea si mircat sa il curenteze:)):)):))
P.S. yackone daca vrei voltaj mai mare vino la mine aici in spate ca sunt chiar 28000 de volti :lol: |
Quote:
ps:am impresia ca Yackone a devenit masochist de striga-n gura mare pe aici ca vrea sa fie curentat!!!asa ca ai grija Yackone ca poate iti gasesti vreun "prieten" care sa te inteleaga si sa-ti indeplineasca doleantele!!! |
ce planuri umede ati innebunit?? e frig afara
eventual inghetaate =))) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning